Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Tereniu, co z fakturą za leki? Czy jest możliwość na schronisko wziąć dla tej trójki szczepionki?
Myszka nie jest jeszcze wysterylizowana. Możecie ją umówić? Ona mieszka z moim Bastianem, więc nie chciałabym się zdziwić, gdyby okazało się, że jest w ciąży.
Mam jeszcze prośbę o umowy adopcyjne, bo mam zepsutą drukarkę i ani jednej umowy. Czy ktoś mógłby mi wydrukować 10 sztuk i np. zostawić w schronisku? Nie mam jak wydać Bezy bez tego, a już jutro mogą po nią przyjechać.
ultra75 pisze:Jaaga, Terenia - możemy taz tak zrobic, ze jak ktoś mi przesle umowy mejlem, to je wydrukuje i podrzuce Jadze w drodze do domu dzisiaj i odbiorę faktury dla Ciebie. W schornie po południu często nikogo nie ma (interwencje).
Dajcie znac.
The Szops pisze:Kasiu, jak ta kotka, która miała takie objawy jak Łezek??
terenia1 pisze:No niestety nie dotarłam dziś do schronuale jutro po pracy będę.
Z wiesci schroniskowych.
Pani Ewelina schroniskowy doktor wet adoptowała dziś kociaka ze szpitalika chyba z boksu nr 4.
Kotka z klatki ze szpitalika po sterylce poszła na adopcje.
Kociak po którego w sobotę był znajomy od mar_tki łapka już zaopatrzony medycznie łapka usztywniona, tak że można go brać na DT.
Dziś przyjechała kotka dzika na sterylkę aborcyjną - Pani która ją przywiozła po sterylce zabiera ją na stare śmieci.
Jutro po 3 kociaki ze szpitalika z klatki - dzikensy przyjedzie Pani która je tam przywiozła - myslała że w schronie im będzie lepiej ale jak je dziś w klatce zobaczyła postanowiła je zabrać spowrotem na stare śmieci. Na jesień zadbamy o wysterylizowanie i wykastrowanei dzikusków.
Niestety zła wieść jak na razie do M1 nie możemy pzrywozić kociaków ze schronu do adopcjiwielka szkoda bo dla nich to była ogromna szansa.
Dziewczyny moze macie jakieś znajomości w sklepach zoologocznych w Sosnowcu, żeby można adoptować kociaki.
A moze ktoś byłby chętny na obdzwonienie sklepów zoologicznych w Sosnowcu - z prośbą czy zgodziliby się na pośredniczenie w adopcji kociaków schroniskowych.
Jaaga pisze:Co to jest za kot w szpitaliku:BOKS NR 7 – biało-bury połamaniec ? Dorosły czy mały i co ma połamane?
Tereniu, na fotkach, które wstawiłaś biały kot to ta matka, od której zabrałam podstawionego buraska?
Dziękuję za przywiezienie umów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 606 gości