to kot znaleziony przy ul. Jaracza przez ewa_mrau: viewtopic.php?f=1&t=137505&start=975
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:
to kot znaleziony przy ul. Jaracza przez ewa_mrau: viewtopic.php?f=1&t=137505&start=975
Od: hynaska@o2.pl
7 miesiecy temu zagineła mi kotka bardzo podobna do Ptysi była wysterylizowana .Przeslę zdjecie .Jeżeli ma rude mazy na futerku i jeden pazurek od spodu biały to moja julka i przyjade po nia.Proszę mi podac adres emailowy.Cały czas wierze że się znajzie.Jest też na stronie kociej mamy jako kotka zaginiona.Prosze o odpowiedż bo nadzieja we mnie odzyła.Pozdrawiam Anna ..
ruru pisze:Mam pytanie o Wiktorię i Stefanię
fajny dom z Ksawerowa
Będziemy po PannyCotty jutro (wtorek) przed południem. Nie możemy się już doczekać....
Pozdrawiam serdecznie
Marta...
ruru pisze:ruru pisze:Mam pytanie o Wiktorię i Stefanię
fajny dom z Ksawerowa
ten fajny dom jutro przed południem przyjedzie po dziewczynki:Będziemy po PannyCotty jutro (wtorek) przed południem. Nie możemy się już doczekać....
Pozdrawiam serdecznie
Marta...
felusia pisze:dostałam takiego maila wysłałam Panią do schroniska, wiecie czy Ptysia ma refleksy rude?Od: hynaska@o2.pl
7 miesiecy temu zagineła mi kotka bardzo podobna do Ptysi była wysterylizowana .Przeslę zdjecie .Jeżeli ma rude mazy na futerku i jeden pazurek od spodu biały to moja julka i przyjade po nia.Proszę mi podac adres emailowy.Cały czas wierze że się znajzie.Jest też na stronie kociej mamy jako kotka zaginiona.Prosze o odpowiedż bo nadzieja we mnie odzyła.Pozdrawiam Anna Hynas
Wygląda na to że wszystko będzie ok.
Kotki 207 i 17 już urzędują na kanapach... 17 buro - biała jest bardziej śmiała i wpyla z misek aż jej się uszy trzęsą, skorzystała już z kuwety a między wycieczkami po domu śpi na krześle pod stołem w kuchni. Stefania 207 większość dnia przesiedziała w szafce na buty za roletą ale też juz coś zjadła i zrobiła runde po salonie. Teraz śpi na kanapie i trochę na kolanach u córki ale już nie ucieka do szafki.
Pozdrawiam
Marta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 91 gości