Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angalia pisze:Fajnie że złapałaś te druga kotkęJak sobie pomysle o nowym przychówku to ciarki przebiegają po plecach ( nie mówiac juz o umieralności takich miotów)
Angalia pisze:A ja myślałam, że tylka ja tak gadam do kotek idących na sterylke w wysokiej ciążyPowodzenia koteńko i niech zycie dla ciebie bedzie teraz lżejsze
![]()
iza71koty pisze:Nie odniosę dzisiaj Zivy jak planowałam wczoraj.Raz nie zdążylam wymienić posłanek w jej budce, bo była okrutna kolejka w zarządzie, a potem juz musiałam lecieć do kotów.Dwa mam tam jeszcze plan żeby wstawić tam dodatkową podwójną sypialnie.Tam teraz mieszka też Jacuś.Nie chce żeby sie potem biły o to kto ma mieć cieplej.W zasadzie stoi tam drewniana czwórka ale te nasze sypialnie są o niebo cieplejsze.I koty je wolą.Trzy jest dzisiaj chłodno.
Teraz wyjść i tak już nie mogę.Gotuję makaron.Sprzątam.Robię zaległe pranie.Czekam na kotkę po zabiegu.Jutro rano podjadę na Cmentarz do Rodziców a potem zajmę się sprawami Zivy.
Angalia przyszły roślinki.Dziękuję Pięknie![]()
![]()
wiora pisze:Badania tak czy siak trzeba zrobić.
Niestety nie mam bladego pojęcia o opiece nad kotem nerkowym.Zajrzyj może na podforum dla kotów nerkowych i cukrzycowych o tu : viewforum.php?f=36
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 319 gości