Reanimowałam częściowo pachnący drapak. Mam nadzieję, że nie przegięłam z długością słupków i nie będzie się przewracał.
Przynajmniej przez parę dni. Mam jakiś kawał dechy, to w razie czego podbiję go od spodu, będzie stabilniejszy. Jak znajdę chwilę
W każdym razie Babcia Szelma już przyszła i z rozkoszą się na owych słupkach powyciągała

Za Babcią przytuptał... taaaak! Jego Nieśmiałość Claude

Ale on chyba tylko zapach przyszedł skontrolować

Animalia się spięła i jako że dała nieco ciała z karmą, to słupki z terminem dostawy 13-15 dni przyszły po dwóch czy trzech. Razem z puchą RC na żarcie i parą miseczek w ramach przeprosin - będzie na bazarek. Jak znajdę chwilę
Niestety słupek zamówiony do naprawy małej falki raczej do niej nie trafi... Po pierwsze, nie bardzo już jest co naprawiać, a po drugie w komplecie śruba jest za długa. Na szczęście ten słupek będzie pasował do innych drapaczków do remontu. Jak znajdę chwilę
Zostały mi do zamówienia jeszcze dwa grube słupki do trzeciego drapaczka. I myślę nad jakimś nowym obiciem do półek i budek. Jak znajdę chwilę

Edit: Babci Szelmie ewidentnie baaardzo się podobają takie długie słupy do drapania
60tki zamówiłam