Cment Wolski - głodne koty. Oczekują pomocy w karmieniu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 11, 2012 1:17 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim.Wdzięczne za pomoc w zakupie k

Pafnucuś... o dziwo nie poznałam go bliżej na cmentarzu, ale jest ujmujący! Bidul oddycha szybko...
Anuk ładnie mówi ;)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie mar 11, 2012 11:20 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim.Wdzięczne za pomoc w zakupie k

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Nowy filmik Pafnucego:

http://www.youtube.com/watch?v=04_Cmi3_SP4

Zachęcam do rozsyłania gdzie się da.

Pafnucy dziś był jak zwykle uległy. Bardzo wystraszył się hałasów głośnych wolontariuszy i spanikował. Zaczął skakać po ścianach, ale udało się go uspokoić. Siedziałem z nim godzinę, ale to tylko godzina. O dziś Pafnucy będzie odżywiany jak prawdziwy domowy pieszczoch, oto co od dziś znajduje się w jego menu:

Obrazek

Bufet zapewniła mu Meggi :)

Rafał dzięki za opieke nad Pafnucym :D , bardzo prosimy o domek dla biedaka.

Wczoraj dzwoniłam do pani Wiesi i okazuje się , że nie będzie komu karmić kotów na cmentarzu.
Prawdopodobnie pani Bożena do świąt nie będzie mogła karmić kotów. Niedobrze. :(

link do wątku Pafnucego
viewtopic.php?f=13&t=139977
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie mar 11, 2012 15:16 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim.Wdzięczne za pomoc w zakupie k

:( ja nie dam rady częściej, niż 1 w tygodniu... meggi, może napisz w temacie wątku, że potrzebna pomoc?...

meggi 2 pisze:
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Nowy filmik Pafnucego:

http://www.youtube.com/watch?v=04_Cmi3_SP4

Zachęcam do rozsyłania gdzie się da.

Pafnucy dziś był jak zwykle uległy. Bardzo wystraszył się hałasów głośnych wolontariuszy i spanikował. Zaczął skakać po ścianach, ale udało się go uspokoić. Siedziałem z nim godzinę, ale to tylko godzina. O dziś Pafnucy będzie odżywiany jak prawdziwy domowy pieszczoch, oto co od dziś znajduje się w jego menu:

Obrazek

Bufet zapewniła mu Meggi :)

Rafał dzięki za opieke nad Pafnucym :D , bardzo prosimy o domek dla biedaka.

Wczoraj dzwoniłam do pani Wiesi i okazuje się , że nie będzie komu karmić kotów na cmentarzu.
Prawdopodobnie pani Bożena do świąt nie będzie mogła karmić kotów. Niedobrze. :(

link do wątku Pafnucego
viewtopic.php?f=13&t=139977

Fleur

Post » Nie mar 11, 2012 21:44 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

Fleur może wiesz w jakie dni tygodnia chodzi karmić agreka?

agreka pisze:Dzięki Fleur za wskazówki i info- tylko muszę to wszystko zapamiętać-))
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon mar 12, 2012 0:00 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

niestety nie wiem :( może się nam odezwie :)

Fleur

Post » Pon mar 12, 2012 11:54 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

link do wydarzenia na FB dla Pafnucego , prosimy o udostępnianie Kota. :D
http://www.facebook.com/events/375202292504356/
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon mar 12, 2012 14:43 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

Faktycznie w tym tygodniu nie dam rady ostatnie dwa chodziłam sama bo p wiesia była i jest chora
Mam 10 dni rechabilitacji i duzo pracy w temacie światecznym bede dopiero w niedziele moze w srode ale to nic pewnego pwiesława dziś była i zmarzła wiem bo syn był z nia odebrać w strazy dla zwierzat budkę dosc solidna z drewna i otwierany dach nawet posiada jest ocieplana fajna sprawa jedną dostaliśmy gratis a druga kupiła p Wiesia która obiecała ze mnie zastapi ale trzeba ją wspomóc bo sama nie jest w najlepszym stanie
WIEC WIELKA PROSBA KTO TYLKO MOZE ZAPRASZAMY DO KARMIENIA KOTÓW CHOCIAŻ W TYM TYGODNIU BO PwIESIA SAMA LEDWO CHODZI
Pozdrawiam i licze na wsparcie

Kwiaciarka Bożena

Od: Nie lis 20, 2011 19:20

Post » Pon mar 12, 2012 16:25 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

Jutro pójdę, niech p. Wiesia zostanie w domu.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon mar 12, 2012 20:34 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

Witam
Jeżeli środa jest ,,wolna" to ja mogę podjechać -)
Tam dom Twój gdzie kot Twój...

agreka

Od: Sob lut 18, 2012 18:35

Post » Wto mar 13, 2012 0:29 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

agreka pisze:Witam
Jeżeli środa jest ,,wolna" to ja mogę podjechać -)

Lepszy byłby czwartek, bo to dzień p. Wiesi. W środę chodzi p. Ania, ale na górkę nie dociera, więc jeśli im w środę coś więcej dołożysz, to im do czwartku coś zostanie.

mziel52

Post » Wto mar 13, 2012 9:19 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

Właśnie znalazłam wątek i chciałabym pomóc, w końcu mieszkam w okolicy.
Niestety, do końca marca nie jestem w stanie pomóc osobiście i karmić, wracam do domu w głupich porach, a weekendy spędzam poza stolicą.
Ale jeśli można finansowo/rzeczowo, to ja bardzo chętnie!

Annathea

Od: Pon mar 12, 2012 14:31

Post » Wto mar 13, 2012 13:16 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

W środę obskoczę te ,,dalsze rewiry" , może uda mi się w czwartek ale to dam znać

agreka

Post » Wto mar 13, 2012 16:29 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

Jutro to właściwie nie ma po co iść karmić, dziś dużo wszędzie zostawiłam. Chyba że już pod koniec dnia, żeby im zostało na czwartek.

mziel52

Post » Wto mar 13, 2012 21:21 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

Hmm. To może napisz jakie dni są bez stałej ,,obstawy"

agreka

Post » Wto mar 13, 2012 22:37 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim. Karmiciele się wykruszają. Po

Wielkie dzieki za wsparcie pomimo tego ze nie moge chodzic na cmentarz to i tak karmie w piwnicy i na parkingu pod tujami przy caritasie tam też przychodza bo je przyzwyczaiłam i mają tam domek i karmik
Pozdrawiam :ok:

Kwiaciarka Bożena

Od: Nie lis 20, 2011 19:20

[poprzednia][następna]