Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 7:35 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

U mnie prawie wszystkie koty przy chorobie siedzą i ...Właśnie i nic.jakby ich nie było. A potem sie wykluwa.
Trzymam kciuki.
Moze małemu termoforek dać. U mnie zdaje egzamin.jak nie am gorączki to bardzo pomaga. Teraz Mała też siedzi an termoforku.
Zdrowsi chłopcy omijaja go. Takie słabizny szybko tracą ciepło.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 22, 2011 8:15 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Każdy kot jest wielką niewiadomą, nie tylko ten ze schroniska. I człowiek też. Wątpię, czy wielu ludzi, ślubując, że nie opuści drugiego człowieka "w chorobie", wyobraża sobie, że ten drugi człowiek leży latami przykuty do łóżka, albo ma Alzheimera, albo...
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw wrz 22, 2011 8:21 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

MalgWroclaw pisze:Każdy kot jest wielką niewiadomą, nie tylko ten ze schroniska. I człowiek też. Wątpię, czy wielu ludzi, ślubując, że nie opuści drugiego człowieka "w chorobie", wyobraża sobie, że ten drugi człowiek leży latami przykuty do łóżka, albo ma Alzheimera, albo...

chodzi mi tylko o to,żeby to była decyzja przemyślana ...zbyt wiele spotykam tymczasów ,które niestety się rozmyślają i wtedy niewiadomo co robić z kociakami ..
To było tylko luźne stwierdzenie , głośno mi się "pomyślało" :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw wrz 22, 2011 8:25 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Beciu, wiem, że Tobie chodziło o przemyślaną decyzję. Wiem to przecież :ok: - nie gniewaj się. A mnie nachodzą refleksje ogólne, które piszę. Bo też nie przepadam za ludźmi (a takich spotykam), którzy nie przyjmują do wiadomości, że kot może zachorować.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 22, 2011 8:27 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

MalgWroclaw pisze:Beciu, wiem, że Tobie chodziło o przemyślaną decyzję. Wiem to przecież :ok: - nie gniewaj się. A mnie nachodzą refleksje ogólne, które piszę. Bo też nie przepadam za ludźmi (a takich spotykam), którzy nie przyjmują do wiadomości, że kot może zachorować.

Się nie gniewam...już tak mam,że jestem upierdliwa w wielu sprawach ...niestety :roll: :mrgreen:
Tworzę grupę na FB "Szczytno -koty i kocięta w potrzebie " -może być?
Jak już stworzę,to zapraszam do znajomych i do grupy..tylko nie wiem jak adminów mianować. :cry:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw wrz 22, 2011 8:29 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Adminów też nie wiem, w ogóle dopiero założyłam profil na fb, nie poruszam się tam prawie wcale i nic nie umiem. Magda T. na pewno wie, jak to zrobić.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 22, 2011 8:35 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

becia_73 pisze:
MalgWroclaw pisze:Beciu, wiem, że Tobie chodziło o przemyślaną decyzję. Wiem to przecież :ok: - nie gniewaj się. A mnie nachodzą refleksje ogólne, które piszę. Bo też nie przepadam za ludźmi (a takich spotykam), którzy nie przyjmują do wiadomości, że kot może zachorować.

Się nie gniewam...już tak mam,że jestem upierdliwa w wielu sprawach ...niestety :roll: :mrgreen:
Tworzę grupę na FB "Szczytno -koty i kocięta w potrzebie " -może być?
Jak już stworzę,to zapraszam do znajomych i do grupy..tylko nie wiem jak adminów mianować. :cry:

Też nie wiem jak :( Poruszam się na FB o tyle o ile :roll: Ostatnio pierwsze wydarzenie udało mi się stworzyć ...
Ale mogę jak coś być jednym z adminów ;) Tylko tego też będę musiała się nauczyć :oops:
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 22, 2011 8:43 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

http://www.facebook.com/groups/29030549 ... 490985236/
zapraszam :)
już wiem jak mianowac adminów,ale muszę miec Was w znajomych:)
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw wrz 22, 2011 8:52 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Dodałam Sebastiana, Sławomira i Wioletę :) ...czy wszyscy mają życzenie być adminami?
Zapraszam ..bo to chyba nie komplet :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw wrz 22, 2011 8:59 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Ja też chcę :oops:

Wysłałam prośbę dołączenie do grup. Wyślę też zaraz prośbę o dołączenie do znajomych :)
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 22, 2011 9:11 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

po_prostu_kaska pisze:Ja też chcę :oops:

Wysłałam prośbę dołączenie do grup. Wyślę też zaraz prośbę o dołączenie do znajomych :)

już dodałam :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw wrz 22, 2011 9:16 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

Proszę mnie dołączyć do grupy :D
Zróbcie grupę otwartą, anie zamkniętą.Bo ci co się będą np: w grupie będą chcieli coś napisać, to im się to nie uda.

Edit:jak znajdę chwilę zaproszę znajomych

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 22, 2011 9:19 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

CatAngel pisze:Proszę mnie dołączyć do grupy :D
Zróbcie grupę otwartą, anie zamkniętą.Bo ci co się będą np: w grupie będą chcieli coś napisać, to im się to nie uda.

Edit:jak znajdę chwilę zaproszę znajomych

ok,
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw wrz 22, 2011 9:20 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

No to się porządziłam i zmieniłam na otwartą :twisted:
ot uroki bycia adminem ;) Jak coś to krzyczeć :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 22, 2011 9:31 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Błagamy... s.33 i 1

:dance: ..teraz czekamy i będziemy uzupełniać albumy...
Kasia ..jakoś się umówimy dobra?żeby nie się nie dublować . :)
Obrazek[b]

becia_73

[poprzednia][następna]