Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Każdy kot jest wielką niewiadomą, nie tylko ten ze schroniska. I człowiek też. Wątpię, czy wielu ludzi, ślubując, że nie opuści drugiego człowieka "w chorobie", wyobraża sobie, że ten drugi człowiek leży latami przykuty do łóżka, albo ma Alzheimera, albo...
MalgWroclaw pisze:Beciu, wiem, że Tobie chodziło o przemyślaną decyzję. Wiem to przecież- nie gniewaj się. A mnie nachodzą refleksje ogólne, które piszę. Bo też nie przepadam za ludźmi (a takich spotykam), którzy nie przyjmują do wiadomości, że kot może zachorować.
becia_73 pisze:MalgWroclaw pisze:Beciu, wiem, że Tobie chodziło o przemyślaną decyzję. Wiem to przecież- nie gniewaj się. A mnie nachodzą refleksje ogólne, które piszę. Bo też nie przepadam za ludźmi (a takich spotykam), którzy nie przyjmują do wiadomości, że kot może zachorować.
Się nie gniewam...już tak mam,że jestem upierdliwa w wielu sprawach ...niestety![]()
![]()
Tworzę grupę na FB "Szczytno -koty i kocięta w potrzebie " -może być?
Jak już stworzę,to zapraszam do znajomych i do grupy..tylko nie wiem jak adminów mianować.
po_prostu_kaska pisze:Ja też chcę![]()
Wysłałam prośbę dołączenie do grup. Wyślę też zaraz prośbę o dołączenie do znajomych
CatAngel pisze:Proszę mnie dołączyć do grupy
Zróbcie grupę otwartą, anie zamkniętą.Bo ci co się będą np: w grupie będą chcieli coś napisać, to im się to nie uda.
Edit:jak znajdę chwilę zaproszę znajomych
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 771 gości