Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Dzis do nowego domku pojechała....WESTA. Państwo z Mikołowa chcieli Perełkę ale Perełka to trudny kot (długo się aklimatyzuje) więc pojechaliśmy do KCh by obejrzeli też inne kotki. Już wcześniej wspominali o Smole. Smoła się do nich łasiła i spodobała im się ale ostatecznie wybrali spokojną Westę, która (nie wiem czy ona się zmieniła) bardzo aktywnie jak na siebie się przymilała do nich, dawała głaskać, mruczała, z mojej perspektywy wyglądało, że ona chce z nimi jechać i na szczeście wzięli ją. Nie mają innych zwierząt a córka sporo jest w domu wiec kot nie będzie sam. Bardzo fajni ludzie - o kocie myśleli ponad pół roku. Zostawili też 100zł (dałam do skarbonki) i 2 koce - ale to chyba lepiej wziąść do schronu bo duże (dołącze jeszcze rzeczy od mojej koleżanki po zmarłym psie) i zostawię to w przedsionku na zdrowej. Ponadto Państwo dość dobrze znają..... Naszą Szefową (a nawet mieli albo mają z nią stosunki
ale służbowe) i dlatego też poniekąd zdecydowali się na adopcję od nas
Więc ogólnie wydaje mi się, że będzie bardzo dobrze
Mara S pisze:Po dyżurze:
- przyjechał żwirek ale już rozsypałam 2 worki - został jeden w zapasie na zdrowej, w szufladzie jest rachunek za te i poprzednie....,
- kiepsko jest z Ewelinką -jest bardzo wycofana (nie była taka), nie je, nie pije, nie chciała wyleźć z kuwety, zwija się w jak najmniejszy kłębek
- nie ma już ręczników papierowych,
- na zdrowej ktoś na rzadko obsrał ręcznik parapetowy
terenia1 pisze:I następny tydzień przed nami
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.09.-25.09.2011 r.
19.09. pon. rano brak wie. Teresa
20.09. wt. rano brak wie. brak
21.09. śr. rano brak wie brak
22.09. czw.rano brak wie. brak
23.09. piat rano brak wie. brak
24.09. sob. rano brak wie. brak
25.09. niedz. rano brak wie. Dorotka
terenia1 pisze:I następny tydzień przed nami
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.09.-25.09.2011 r.
19.09. pon. rano brak wie. Teresa
20.09. wt. rano brak wie. brak
21.09. śr. rano brak wie brak
22.09. czw.rano brak wie. brak
23.09. piat rano brak wie. brak
24.09. sob. rano brak wie. brak
25.09. niedz. rano brak wie. Dorotka
Filomen pisze:a pieski sie pytały w sobotę czy fryzjer jest czynny![]()
jest jeden pilnie do ostrzyżenia - mozna podjechac w tygodniu jak jest Pani Hyla od 8-12
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 110 gości