dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 8:03 Re: dt Smarti 6

:D

Bonifacy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon wrz 19, 2011 10:16 Re: dt Smarti 6

Cudny :love:
Ale w pierwszej chwili pomyliłam z Księciuniem :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 19, 2011 10:17 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:Cudny :love:
Ale w pierwszej chwili pomyliłam z Księciuniem :P

czyli smarti ma rację - foty jednego pana mogą być wykorzystane w ogłoszeniach dwóch panów :D :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon wrz 19, 2011 13:36 Re: dt Smarti 6

Marzenia-jak to kręgosłup Ci zesztywniał 8O 8O 8O -to ja nosiłam Schnitzla cy Ty :?: :ryk: :ryk: :ryk:

Bianka-szacun :1luvu: :1luvu: :1luvu: podziwiam Cię :1luvu: ,jak zresztą oczywiście i niezmiennie Alareipan i Jamkasicę(i resztę dziewczyn "z Palucha")
-ja nie moge się odważyc-zapłakałabym się na smierć że nie mogę ich zabrać, a efekt byłby taki że wzięłabym znowu pół schronu, poupychała w każdą dziure w naszym domu, po czym znowu zarobiłąbym się na śmierć, zawaliłabym pracę więc Pan Prezes wyrzuciłby mnie z pracy i jeszcze na dodatek Marzenia musiałaby robić bazarki na wieniec :mrgreen:

Korzystając z chwili przerwy napiszę co u nas :D
jutro Funiek ma ściągany paskudny kamień i Rysia sterylkę-doleczymy Fuńka jeśli się da,bo znów zaglucił i będą mogli śmigać do domków..
Do sterylki zostaną mi więc-
Mućka -ma rujkę i mini gluta,
Pinia-ma rujkę i wciąż niedoleczone oczka (bo widzę że już i dr.G nie ma pomysłu :roll: ),oraz
Milka-ma gluta,jak zwykle i jest jeszcze troszkę wyleniała,
Krówka-ma cały czas brzydkie pod oczkiem-bo oczko,o dziwo,ma ok.
no i Coffi-dzikuska :mrgreen:

Boniek to potrzebuje wyrozumiałego a przede wszystkim spokojnego i cichego domku-jest strasznym miziakiem ale jest kiciem zalęknionym a więc na widok i dżwięk "obcych" MUSI schować się do mysiej dziury :oops:

Ciumol do dwóch dni już w ogóle nie schodzi z parapetu-nawet nie chce korzystać z room serwisu :roll: -lekko zagluciła i szczerze mówiąc nie mam już na nią pomysłu :roll: -czuję niestety że u mnie jej samopoczucie już się nie poprawi-ona z jakichś powodów mnie nie lubi-może kojarzy mnie z pielęgnacją po operacji oczka a może z Promysiem-w każdym razie widać gołym okiem że nie ma o mnie najlepszego zdania :roll: .
Niestety dotychczasowy Naczelny Miziator naszgo DT (a więc mój TŻ) wziął "bezpłatny urlop" i teraz już nie ma kto nad nią popracować. Chętnie się z kimś cierpliwym na nią zamienię :D
Ostatnio edytowano Pon wrz 19, 2011 14:08 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon wrz 19, 2011 13:46 Re: dt Smarti 6

smarti - bardziej kark, normalnie sztywny jak kamień i głową nie mogłam ruszać. Jadę na p/bólowych i kocim rozgrzewaniu napiętych mięśni... już lepiej.
Napięcie przechodzi ale głowa mi daje do wiwatu na mega maksa mimo p/bólowych..

Bazarki będą wkrotce... wywołujesz wilka z lasu

wysłałam pani Wandzie zdjęcia kociaków - chyba wybiera wśród kotek - casting rozpoczęty, oby z pozytywnym skutkiem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

EDIT: ale bazarki będą DLA KOTÓW a nie dla Ciebie, nie mysl sobie. :wink:

Marzenia11

Post » Pon wrz 19, 2011 19:07 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:Bianka-szacun :1luvu: :1luvu: :1luvu: podziwiam Cię :1luvu: ,jak zresztą oczywiście i niezmiennie Alareipan i Jamkasicę(i resztę dziewczyn "z Palucha")
-ja nie moge się odważyc-zapłakałabym się na smierć że nie mogę ich zabrać, a efekt byłby taki że wzięłabym znowu pół schronu, poupychała w każdą dziure w naszym domu, po czym znowu zarobiłąbym się na śmierć, zawaliłabym pracę więc Pan Prezes wyrzuciłby mnie z pracy i jeszcze na dodatek Marzenia musiałaby robić bazarki na wieniec :mrgreen:

Przyznam, że sama siebie "podziwiam" ale to zabrzmiało.... Jak tam weszłam i dopadły mnie koty (zwłaszcza jeden 6-8 miesięczny burasek, który nie chciał zejść z moich rąk) po prostu nie potrafiłam wyjść. Kilka razy się popłakałam, jak nikogo nie było. Do maluchów starałam się nie wchodzić w ogóle... tak strasznie płakały... Zostały dwa kociaki - rodzeństwo (na moje oko 5-cio tygodniowe), śliczne, białe z rudymi znaczeniami, niestety poderwały już KK oby nic gorszego. Mam nadzieję, że im się uda...
Do psów nie miałam odwagi pójść...
Mimo wszystko postaram się od czasu do czasu pojechać tam z dziewczynami i im troszkę pomóc. One mają tylko dwie ręce, a pracy jest od cholery albo i więcej...
Na razie postaram się zorganizować w pracy i wśród znajomych zbiórkę starych, niepotrzebnych ciuchów, szmat, ręczników, koców, pościeli, gazet, itp. Tego tam idą tony. Smarti i dziewczyny z Warszawy czytające ten wątek, jakbyście coś takiego miały, błagam nie wyrzucajcie. Dajcie mi znać. Wezmę i zawiozę na Paluch.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon wrz 19, 2011 20:31 Re: dt Smarti 6

Dostałam kilkadziesiąt magicznych fot od smarti.
Będę wstawiać sukcesywnie, na razie powysyłam do kandydatów na domki :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon wrz 19, 2011 20:44 Re: dt Smarti 6

Czekamy w takim razie.

Erin

Post » Pon wrz 19, 2011 21:20 Re: dt Smarti 6

Dziewczyny zapraszam na wątek "zebrane do kupy":

viewtopic.php?f=13&t=133177&p=7967957#p7967957

Prośba do Marzeni, jakbyś Marzenia w tym co dostałaś od Smarti miała coś Glisty/Kulki, to podeślij mi proszę... Nic nie mogę znaleźć :oops:

I z prywacizny dodam, że Bianka jest bardzo dzielna! :D Schronisko to ostre zderzenie, bo koty w Warszawie umierają, a Warszawa sobie śpi... Ale Biance chlipanie potajemne nie przeszkodziło zachęcać, edukować, prezentować, reklamować, obsługiwać, namawiać... Pomogła przy większości adopcji w niedzielę i gdyby nie ona nie dałybyśmy rady wydać 12 kotów, bo ludzka cierpliwoć w czekaniu na swoją kolej ma swoje granice! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon wrz 19, 2011 21:24 Re: dt Smarti 6

Promyś :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Marzenia11

Post » Pon wrz 19, 2011 21:27 Re: dt Smarti 6

Czarnula z Szarańczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Simba z Szarańczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Pon wrz 19, 2011 21:28 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Promyś :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

ObrazekObrazekObrazek

Wszystkie kociaste cudne :1luvu:

Erin

Post » Pon wrz 19, 2011 21:38 Re: dt Smarti 6

Isia i Misia carlowe :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Pon wrz 19, 2011 21:46 Re: dt Smarti 6

Mućka :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Pon wrz 19, 2011 21:55 Re: dt Smarti 6

Syjameczka :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]