Moderator: Estraven
kamari pisze:Zdjęcia z wypasu będą, nawet filmik.
no nie moge sie juz doczekac kamari pisze:Na razie raport po weterynaryjny.
Najpierw część gorsza - Coco ma duży zanik mięśni i przykurcze już od bioder.
Część dobra - według doktora przy intensywnej rehabilitacji mała ma duże szanse stanąć na nogi.
kamari pisze:I jeszcze jedno - mam wymyślić sposób na obciążenie Coco tylnych łapek, "ciężarki" powinny być umieszczone w okolicach stópek. Ma to zmusić do wysiłku mięsnie nóg.

Edytka1984 pisze:obiążenie tylnich łapek - będzie pobudzało pracę mieśni tu akurat wet ma racje
ogonia pisze:Edytka1984 pisze:obiążenie tylnich łapek - będzie pobudzało pracę mieśni tu akurat wet ma racje
ale jak to zrobic![]()
![]()
kamari pisze:Jeszcze nie wiemy dokładnie co by to miało być, ale już nie takie rzeczy się u nas wymyślało :Mr. Green: coś się wykombinuje. :
kamari pisze:Trzeba tylko troszkę zmienić sposób pracy z małą, bieganie po trawie zdecydowanie dobrze jej zrobi.
Podejrzewam, że ona w lecznicy większość czasu spędziła w klatce. To by tłumaczyło brak mięśni, no i przykurcze.
Ale to się powinno dać wyprowadzić, zajmie po prostu trochę więcej czasu. :
kamari pisze:A film z wypasu pcha się na YouTuba, tylko dzisiaj internet chodzi mi baaaardzo wolno

Czekajac czego nasz prywatna czarodziejka

marysienka pisze:Miziaki dla Cocosiri - z tym obciazeniem lapek to napewno oky ja nie kot a to tez mialam z moja noga to samo zalecenie.
Ona sie dosc szybko przemieszcza z tym co ma teraz - przy treningu bedzie dobrze - szczegolnie u Kamari -to wiem i czuje. Teraz tylko zaklinamy......... i jeszcze raz....... My Wielkie Kocie Czarownice - i czekamy. Ja gleboko w to wierze - moja Babcia ze strony Ojca byla Tatarka z Tatarow osiadlych na kresach Wielkiej Polski (wtedy do morza Czarnego) i to moj Tata byl owocem zwiazania sie z Polakiem. Nie marudze - tylko wyjasniam , ze mam wielka intuicje - i juz jej slucham i kropka. Cocosiíri potrzebuje naszsych intensywnych mysli i czrow marow tez.
I zaklinamy na nowo:ok:![]()
![]()
![]()
![]()
Czekajac czego nasz prywatna czarodziejka
KAMARI dokona,![]()
![]()

kamari pisze:Coco jest jeszcze trochę zadziwiona wielkim światem, ale niedługo włączy się do zabawy - i to jej zrobi najlepiej![]()
Film z dłużyznami, uprzedzam z góry http://www.youtube.com/watch?v=68AupuqhbDU
te oczyska to zawsze takie miala poprostu jest ciekawa swiata

ogonia pisze:
a ja co proawda zadnych zwiazkow z Egiptem nie mam ale za to mam ogromne czarne Kocieslsko wiec HATOR HATOR HATOR![]()
![]()
Kamari to Aniol wcielony![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], bpolinski33, kota_brytyjka, Meteorolog1, smoki1960, Wojtek i 77 gości