Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakot pisze:Wiesia nas sprowadza na ziemięczy ktoś moźe wie gdzie kupić żwirek do łapania siuśków ? Co do częstszych spotkań to myślę źe będzie sporo chętnych ja osobiście bardzo bym chciała żebyśmy się częściej widywali nawet jeśli spotkamy się na chwilę i wypijemy wspólnie kawę czy herbatę
jadziaII pisze:Tak Miodek juz ma ksiazeczke jest tam gdzie wszystkie w ksiazeczki jest w niej tabl.na odrob.Drontal dla niego 1/2 tabl. takze jutro mozna mu podac albo rano albo wiecz. dzis po tym calym znieczulenie bylo nie wskazane.
I za jakie 3-4 dni mozna go zaszcepic oczywiscie jak w kale nie bedzie robali.
Druga polowke zostawic dla niego ew. lub dla innego o tej wadze.
W ksiazeczce jest juz wpisane odrob. z data 5.06.
Jesli chodzi o lapanie moczu to w domowych warunkach nie mam zadnego problemu kotek sika a ja podstawiam maly pojemniczek i juz mam nasikane. Oczywiscie nie zawsze to sie uda za 1 dzien ale za dwa sie udaje.
Mam to opanowane bo kilkakrotnie te czynnosc powtarzalam.
Natomiast tam to sprawa trudna bo trzeba by tam byc i pilnowac kiedy zaczyna sikac i lapac
Lidka pisze:A macie może takie kuwetki z podwójnym dnem?
[/quote]Dorota Wojciechowska pisze:[quote=
Można zrobić pijaczonkiummm pijaczonki
To juz Tereniu ustal date coby Maja sie zalapala. Ale martwi mnie fakt malego garnka na ziemniaczki ktory u was widzialam :mrgreen: A w pijaczonkach dobry podklad to podstawa
Dorota Wojciechowska pisze:Lidka pisze:A macie może takie kuwetki z podwójnym dnem?
Kurcze a jak są takie kuwetki to może kupić do KC, a i DT by mogły pożyczać.
asiek_i_boguś pisze:terenia1 pisze:Przypominam jeszcze o dyżurach![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 04.07.-10.07.2011
04.07. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Teresa
05.07. wt. rano Beatka wie.MaraS.
06.07. śr. rano Beatka wie. MaraS.
07.07. czw.rano brak wie. Cookie
08.07. piat rano Alienor wie. Cookie
09.07. sob. rano brak wie. Teresa
10.07. niedz. Dorotka wie. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 122 gości