OKI pisze:Szalony Kot pisze:Dziaboły to chyba już tak z 8-9 miesięcy mają, nie..?
Powiedziałabym nawet 9-10+
Stare konie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Dziaboły to chyba już tak z 8-9 miesięcy mają, nie..?
kalair pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Dziaboły to chyba już tak z 8-9 miesięcy mają, nie..?
Stare konie!![]()
![]()
kalair pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Dziaboły to chyba już tak z 8-9 miesięcy mają, nie..?
Stare konie!![]()
![]()
OKI pisze:Witanko
Bryczka mi się z rańca spsułaTo tak ze złych wieści... podobno jest szansa, że dziś naprawią
![]()
Bo jak nie naprawią dziś, to będę chyba musiała uprosić Shrekusia o pomoc w transporcie Dziabołów do domu w niedzielę
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Dziaboły to chyba już tak z 8-9 miesięcy mają, nie..?
Stare konie!![]()
![]()
I kopyta podobno mają....
salvadoredali67 pisze:OKI pisze:Witanko
Bryczka mi się z rańca spsułaTo tak ze złych wieści... podobno jest szansa, że dziś naprawią
![]()
Bo jak nie naprawią dziś, to będę chyba musiała uprosić Shrekusia o pomoc w transporcie Dziabołów do domu w niedzielę
Powiedz tylko kiedy i gdzie a my dzielni dwaj rycerze dumnie karocą podjedziemy po królewnę Oki i jej stado Dziabołów...
![]()
![]()
![]()
![]()
salvadoredali67 pisze:Kurka, Żeby było bezpiecznie to nawet zadzwoniłem do osobistego gumniarza i zamówiłem się na wymianę oponek na letnie wieczorkiem...
Coby Kotecki w całości jeździły gdyby cóś....
Szalony Kot pisze:To jest groźny pies bojowy, nie zapominaj o tym :>
Szalony Kot pisze:To jest groźny pies bojowy, nie zapominaj o tym :>
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 153 gości