Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
[/size]jessi74 pisze:Pilnie potrzebny dom zastępczy ( moja gorąca prośba) dla domowego kocurka w okresie [size=150]17 do 25 wrzesień, a najchętniej do 2 października. Kocurek zdrowy, szczepiony, kastrowany, wiek około roku, przyjazny.
Gibutkowa pisze:Czy ktoś z Wrocka ma olejek z Dziurawca od Amiki6?
turkawka pisze:To koleżanka. Ona czasami bieże tymczasy, ale w tej chwili nie może. Znalazła kociaki w centrum miasta i chociaż tak szuka im DT/DS. Mam zdjęcia, więc później wstawię. Sterylki są planowane, tylko na początek logistycznie musimy ogarnąć wszystko. Tam jest taka kocia bez ogonka, która ma problem ze zwieraczami i ona koniecznie na pierwszy rzut musi pójść na ciachnięcie.
XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Wroclaw-kociaki-potrzebuja-domkow-W0QQAdIdZ313387884 znacie ten email? może trzeba pokierować ze sterylkami?
„Szukam domku tymczasowego lub stałego, dla kociaków 6-7 tyg. które przebywają na dworze w centrum Wrocławia. Są naprawdę śliczne i jeszcze zdrowe, jedna koteczka jest szylkretowa z rudym. Kociaki żyją w okolicy, gdzie nie mają schronienia, obok bardzo ruchliwa ulica i pełna aut na parkingu. Może znajdzie się osoba która pomoże chociaż jednemu...
kontakt: pinky751@o2.pl ”
jessi74 pisze:XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Wroclaw-kociaki-potrzebuja-domkow-W0QQAdIdZ313387884 znacie ten email? może trzeba pokierować ze sterylkami?
„Szukam domku tymczasowego lub stałego, dla kociaków 6-7 tyg. które przebywają na dworze w centrum Wrocławia. Są naprawdę śliczne i jeszcze zdrowe, jedna koteczka jest szylkretowa z rudym. Kociaki żyją w okolicy, gdzie nie mają schronienia, obok bardzo ruchliwa ulica i pełna aut na parkingu. Może znajdzie się osoba która pomoże chociaż jednemu...
kontakt: pinky751@o2.pl ”
kociaki żyją w tragicznych warunkachszukamy pomocy
babazgaga pisze:Zadzwoniła do mnie właśnie Pani współpracująca ze schroniskiem dla zwierzą† w Krotoszynie, z tego co zrozumiałam prowadząca prywatnie kociarnię. Trafiła do niej czwórka dwutygodniowych kociaków, zaczynają otwierać oczy, przynajmniej część załatwia się samodzielnie. Matka niestety zginęła tragicznie. Kociaki są słabe, Pani poszukuje jakiejkolwiek kotki karmiącej na dostawienie, albo na wzięcie do siebie, w przypadku dostawienia kociaków na pewno je zabierze jak się odchowają.
Pani jest skłonna przyjechać gdzie będzie trzeba, nie tylko w bezpośrednich okolicach Krotoszyna, ale i dalej, do Wrocławia, Leszna czy Poznania
Sprawa jest pilna, jak zwykle zresztą.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1620 gości