WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 08, 2011 22:35 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

Czy ktoś z Wrocka ma olejek z Dziurawca od Amiki6?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt wrz 09, 2011 8:36 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

jessi74 pisze:Pilnie potrzebny dom zastępczy ( moja gorąca prośba) dla domowego kocurka w okresie [size=150]17 do 25 wrzesień, a najchętniej do 2 października. Kocurek zdrowy, szczepiony, kastrowany, wiek około roku, przyjazny.
[/size]
:!:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt wrz 09, 2011 9:11 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

Gibutkowa pisze:Czy ktoś z Wrocka ma olejek z Dziurawca od Amiki6?

ja niestety nie :(

jessi74

Post » Pt wrz 09, 2011 11:00 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

jessi74

Post » Nie wrz 11, 2011 18:00 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

jessi74

Post » Pon wrz 12, 2011 13:01 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z313387884 znacie ten email? może trzeba pokierować ze sterylkami?

„Szukam domku tymczasowego lub stałego, dla kociaków 6-7 tyg. które przebywają na dworze w centrum Wrocławia. Są naprawdę śliczne i jeszcze zdrowe, jedna koteczka jest szylkretowa z rudym. Kociaki żyją w okolicy, gdzie nie mają schronienia, obok bardzo ruchliwa ulica i pełna aut na parkingu. Może znajdzie się osoba która pomoże chociaż jednemu...
kontakt: pinky751@o2.pl
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon wrz 12, 2011 14:17 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

To koleżanka. Ona czasami bieże tymczasy, ale w tej chwili nie może. Znalazła kociaki w centrum miasta i chociaż tak szuka im DT/DS. Mam zdjęcia, więc później wstawię. Sterylki są planowane, tylko na początek logistycznie musimy ogarnąć wszystko. Tam jest taka kocia bez ogonka, która ma problem ze zwieraczami i ona koniecznie na pierwszy rzut musi pójść na ciachnięcie.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon wrz 12, 2011 14:49 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

turkawka pisze:To koleżanka. Ona czasami bieże tymczasy, ale w tej chwili nie może. Znalazła kociaki w centrum miasta i chociaż tak szuka im DT/DS. Mam zdjęcia, więc później wstawię. Sterylki są planowane, tylko na początek logistycznie musimy ogarnąć wszystko. Tam jest taka kocia bez ogonka, która ma problem ze zwieraczami i ona koniecznie na pierwszy rzut musi pójść na ciachnięcie.

Rozumiem, dziękuję za wyjaśnienie. Kciuki mocne :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon wrz 12, 2011 15:37 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

biedne maluszki :-( bardzo by im się przydały domki chociaż tymczasowe a tego u nas brak :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon wrz 12, 2011 19:56 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Wroclaw-kociaki-potrzebuja-domkow-W0QQAdIdZ313387884 znacie ten email? może trzeba pokierować ze sterylkami?

„Szukam domku tymczasowego lub stałego, dla kociaków 6-7 tyg. które przebywają na dworze w centrum Wrocławia. Są naprawdę śliczne i jeszcze zdrowe, jedna koteczka jest szylkretowa z rudym. Kociaki żyją w okolicy, gdzie nie mają schronienia, obok bardzo ruchliwa ulica i pełna aut na parkingu. Może znajdzie się osoba która pomoże chociaż jednemu...

kociaki żyją w tragicznych warunkach :( szukamy pomocy :(

jessi74

Post » Wto wrz 13, 2011 8:16 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

jessi74 pisze:
XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Wroclaw-kociaki-potrzebuja-domkow-W0QQAdIdZ313387884 znacie ten email? może trzeba pokierować ze sterylkami?

kociaki żyją w tragicznych warunkach :( szukamy pomocy :(

kto może dać maluszkom DT?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto wrz 13, 2011 11:57 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

Zapraszam na kolczykowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=133002&p=7953149#p7953149.
Wszystkie uzyskane pieniądze zostana przeznaczone na długi w lecznicach i karme.
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Wto wrz 13, 2011 15:25 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

Zadzwoniła do mnie właśnie Pani współpracująca ze schroniskiem dla zwierzą† w Krotoszynie, z tego co zrozumiałam prowadząca prywatnie kociarnię. Trafiła do niej czwórka dwutygodniowych kociaków, zaczynają otwierać oczy, przynajmniej część załatwia się samodzielnie. Matka niestety zginęła tragicznie. Kociaki są słabe, Pani poszukuje jakiejkolwiek kotki karmiącej na dostawienie, albo na wzięcie do siebie, w przypadku dostawienia kociaków na pewno je zabierze jak się odchowają.

Pani jest skłonna przyjechać gdzie będzie trzeba, nie tylko w bezpośrednich okolicach Krotoszyna, ale i dalej, do Wrocławia, Leszna czy Poznania

Sprawa jest pilna, jak zwykle zresztą.....

babazgaga

Od: Czw kwi 29, 2010 20:51

Post » Wto wrz 13, 2011 16:01 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

nie słyszałam o kotce karmiącej, u nikogo :( do Figaro52 dzisiaj ma też trafić taki maluszek dwutygodniowy, został znaleziony sam, przy ulicy.. :(

jessi74

Post » Wto wrz 13, 2011 18:02 Re: WRO: Kocie podziemie cz. III; Targi ZooBotanica 2-4 wrzesień

babazgaga pisze:Zadzwoniła do mnie właśnie Pani współpracująca ze schroniskiem dla zwierzą† w Krotoszynie, z tego co zrozumiałam prowadząca prywatnie kociarnię. Trafiła do niej czwórka dwutygodniowych kociaków, zaczynają otwierać oczy, przynajmniej część załatwia się samodzielnie. Matka niestety zginęła tragicznie. Kociaki są słabe, Pani poszukuje jakiejkolwiek kotki karmiącej na dostawienie, albo na wzięcie do siebie, w przypadku dostawienia kociaków na pewno je zabierze jak się odchowają.

Pani jest skłonna przyjechać gdzie będzie trzeba, nie tylko w bezpośrednich okolicach Krotoszyna, ale i dalej, do Wrocławia, Leszna czy Poznania

Sprawa jest pilna, jak zwykle zresztą.....

Podrzucam na Kocią Skarbonkę tam sporo osób zagląda.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]