PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 21, 2011 19:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Avian i jerzykówka :ok:
W przyszłym miesiącu możnaby zająć się Fundacją Kot, albo teraz podzielić wpływy na dwie części i obdarować i fundacją i Avian z jerzykówką.

PUCIA

Od: Nie sty 23, 2011 20:57

Post » Pon lut 21, 2011 19:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

PUCIA pisze:Avian i jerzykówka :ok:
albo teraz podzielić wpływy na dwie części i obdarować i fundacją i Avian z jerzykówką.
Nie dzielmy już tego bo i tak dziewczyny się mają podzielić jakby co :? Wyjdzie mało.....szkoda, że kandydują jako jedna :roll: Przegapiłam :oops: bo bym poparła w tym AYO :oops:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lut 21, 2011 20:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Tak czy siak wygrają koty ! :ok:

Sol, się nie martw, nie ta, bedzie inna i będziesz sie cieszyła , że ta nie wypaliła :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon lut 21, 2011 20:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Mój głos na

Avian i Jerzykówka
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon lut 21, 2011 21:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

psiamo, tez tak mysle. tylko szkoda mi tej kasy na bilety na busa, bo bym miala teraz na piatek na szkolenie... :? bo tego ze pojechalam to nie zaluje. z Charm sie spotkalam nasza kochana, o :1luvu: i wogole sam fakt ze w Katosach bylam, to juz nagroda za wszelkie trudy i znuzenia :)

dzieki dziewczyny, troche sobie poplakalam w ciagu dnia, troche pomarudzilam... TZ przytulil mnie do siebie, pogadalismy, pomarudzilismy, pozartowalismy... od razu lepiej... :) jeszcze jak czytam watek to mi sie lzej na duszy robi.

Fiona mi siadla na kolanach i mruczy. Obok z zazdroscia spoglada Glus ale nie odwazy sie podejsc, zbyt dobrze wie jak boli uderzenie lapa krolowej Fiony ;) Felek dzis mial dzien gowniarza i podskakiwal na fotelach jak gimnazjalista na dopalaczach. Uciekala mu Pippi z ktora potem spali leb w leb w domku. A Fumik wylizywal pysk Gluskowi, namietnie i ochoczo ugniatajac moj pecherz moczowy. Nic dziwnego ze sie nie idzie w tym domu wysikac porzadnie... 8)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lut 21, 2011 21:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:Felek dzis mial dzien gowniarza i podskakiwal na fotelach jak gimnazjalista na dopalaczach 8)

Na dopalaczach to i u mnie któryś jedzie...bo jak nazwać to, ze KTÓRYŚ wyrwał drzwiczki od kuwety 8O :?: Ja nie wiem jakim cudem dali radę to zrobić bo sama 10 minut się głowiłam jak je wsadzić aby nie połamać... No jak nic albo na dopalaczach albo jakiś kosmiczny pęd któryś miał za potrzebą 8O

Sol - dzielna bądź dla kotów, dla TZta, dla siebie samej aby nie tracić wiary i nie zaniżać samooceny :ok: . A szukałaś np. w urzędach na stronie BiP ?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon lut 21, 2011 22:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Kochana ! Bo my do koća nie wiemy, jakie te nasze futra mondre som :roll: Moja, jak kupiłam wiklinową budkę, pierwsze co zrobiła, to wydarła kołeczki, którymi sie tę budkę zamyka :roll: Nie wiem, jak tego dokonała, ale wiedziała gadzina, że ten wihajster bezpośrednio zagraża ubezwłasnowolnieniem kota :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lut 22, 2011 0:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Witam się po długiej przerwie :D dziękuję wszystkim Siostrom za życzenia :D muszę wygospodarować w końcu trochę czasu i nadrobić zaległości.Obiecuję zaglądać częściej na forum,na razie nie wyrabiam na zakrętach :cry: najwyraźniej nie umiem odpoczywać,ten ciągły bieg mnie męczy bo przecież czterdziestka to nie jest jeszcze starość,prawda?!!!!!
Obrazek

dysia761

Od: Pon maja 10, 2010 22:33

Post » Wto lut 22, 2011 7:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Dysiu, czterdziestka to wspaniały wiek, wiem co mówię :mrgreen: I łączę się w bólu, tez nie wyrabiam na wygnaniu. Myślałam, pojadę, pouczę się, wrócę. Pitu, pitu. Stres 10, jak mawia moja znajoma. Brzuch boli na okrągło, w mostku łaskocze a dziś pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie mogłam spać :?: 8O Ale dam radę, bo jak nie ja to kto i jak nie teraz, to kiedy? 8)

Sol, Pomponmamo - za pracę Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto lut 22, 2011 8:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

babajaga pisze:Dysiu, czterdziestka to wspaniały wiek, wiem co mówię :mrgreen: http://www.cosgan.de/images/smilie/vers ... e/p040.gif[/img]

Ciekawe, skąd :roll: :ryk:
Babajago, za dokształty :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lut 22, 2011 9:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Dzieki Shira za wsparcie :wink:

Wiem, że po 20 juz nie dyskutujemy ale pozwólcie, że coś przypomnę.
Sumy, które udaje nam sie uzbierać, choć znaczące nie są zawrotne. Po to jest głosowanie, żeby w danym misiącu ktoś dostał konkretną kasę :roll:
Była już dyskusja na ten temat i zgodziłyśmy się, że tak jest najbardziej sensownie.
Dlatego sugerowałam, żeby kandydaturę Avian i jerzykówki rozdzielić :roll:
Zastanówcie się przez chwilę a na pewno przyznacie mi rację :wink:

Siostro Prezes - proszę o zabranie głosu w tej sprawie
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lut 22, 2011 9:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

GŁOSOWANIE LUTY 2011

1. :arrow: Avian i jerzykówka :arrow: 11

2. :arrow: Fundacja KOT :arrow: 8

GŁOSOWAŁY :arrow: bolkowa, Mulesia, alix76, majencja, jasdor, dolabra, józefina1970, psiama, becia_73, Asia_Siunia, Anda, agnmieszka1565, Dzyśka, kotka doroty, solangelica, babajaga, Ahi Hili, PUCIA, Nemi,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lut 22, 2011 11:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Kochane, bardzo, bardzo dziękuję za wzięcie pod uwagę mojej kandydatury!!!
W tej chwili w moim DT nie ma kotków wymagających kosztownego leczenia. Gromadka kierskich kotów, których karmicielką niedawno zostałam, ostatnio dostała w prezencie wielki wór suchej karmy i parę puszeczek, więc mam trochę oddechu :wink:
Radzimy sobie jakoś, pomimo powodzi.
Dlatego proszę o wycofanie mojej kandydatury, co ułatwi kwestię ewentualnego podziału pieniędzy.
Przepraszam, że tak późno, ale laptop domowy padł, a w pracy wpadam na forum z doskoku :oops:
Przeserdecznie pozdrawiam wszystkie Czarownice i jeszcze raz gorąco dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lut 22, 2011 11:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Dzem dobry! A najlepszy wisniowy :)
Wlasnie probuje zainstalowac openoffice. I jednoczesnie marze o kawie, ktora wyszla. Uzaleznienie fatalna sprawa... na szczescie mam zapas herbat od forumowej kolezanki, ktore sa smakowe, zapachowe i pyszne. zielona zwlaszcza :) wiec jakos ten bol rozlaki z kofeina lagodza.

dooobregooooo dniaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lut 22, 2011 13:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AYo myślę że,problem rozwiązał się sam 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]