K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 9:35 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

ja wiem, że to spory off, ale czasem trzeba...
kiedyś na pytanie, co mi kojarzy się ze Bożym Narodzeniem, odpowiedziałam, że cytrusy, a szczególnie pomarańcze.
Koledzy z klasy miny mieli dziwne... nie wiedzieli, o co cho. Dlatego wróciłam ;)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lut 03, 2011 9:38 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

ups.. jestem królikiem..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw lut 03, 2011 9:45 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

edit_f pisze:ups.. jestem królikiem..

A ja tygrysem :mrgreen: Tylko nie wiem czemu BarbAnn twierdzi, że wrednym :roll:

Bardzo się cieszę, że powodu domku Fredzi :D Mam nadzieję, że dogada dogada się z Pimpusiem (viewtopic.php?f=13&t=121897&hilit=Pimpu%C5%9B).
U Pani Marty każdy kot rozkwita :1luvu:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw lut 03, 2011 9:50 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

vanju, jak klarcia?..

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw lut 03, 2011 9:53 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

anna09 pisze:

A ja tygrysem :mrgreen: Tylko nie wiem czemu BarbAnn twierdzi, że wrednym :roll:

Bardzo się cieszę, że powodu domku Fredzi :D Mam nadzieję, że dogada dogada się z Pimpusiem (viewtopic.php?f=13&t=121897&hilit=Pimpu%C5%9B).

wow - towarzystwo będzie doborowe - może maci gdzieś w zanadrzu taki super dom dla Pimpusi?
z charakterku to chyba taka "franca" jak Myszka

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw lut 03, 2011 9:54 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

anna09 pisze:

nie wredny tygrys tylko wredny rok tygrysa
rok temu czytałam horoskop i był bardzo niefajny i się niestety sprawdził
teraz mam bardzo dobry horoskop i tego się będę trzymac
Bo jestem szczurem

Czy ja przeczytałam-z Pimpusiem?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw lut 03, 2011 9:55 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

anna09 pisze:

Tygrysy i Króliki, bardzo ładną parę sparowałyście wyglądają niczym wierne kopie tego samego KOTA (kota burego, czyli nadKOTA).
Skoro takie jesteście Rity, to liczę na Was w sprawie pewnej burej kotki ;p
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw lut 03, 2011 10:18 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

wychodzi na to, że ja jestem chińską małpą.
rewelka.
:ryk:
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Czw lut 03, 2011 10:27 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

a ja jestem wydrą i nie mam nic do dodania...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw lut 03, 2011 10:30 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:a ja jestem wydrą i nie mam nic do dodania...

Takiego znaku nie ma w chińskim horoskopie :ryk:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lut 03, 2011 10:33 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:a ja jestem wydrą i nie mam nic do dodania...

nie obraź się, lutro, ale też jesteś małpą.
;D
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Czw lut 03, 2011 10:49 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:ja wiem, że to spory off, ale czasem trzeba...
kiedyś na pytanie, co mi kojarzy się ze Bożym Narodzeniem, odpowiedziałam, że cytrusy, a szczególnie pomarańcze.
Koledzy z klasy miny mieli dziwne... nie wiedzieli, o co cho. Dlatego wróciłam ;)

Mnie tez tak sie kojarzylo. I tez kiedys tak powiedzialam na godzinie wychowawczej :) akurat miala z nami zajecia jakas studentka pedagogiki. Ale miala mine 8)

Katgral, karme odebralam dziekuje. Zwirki moje zabrane klatka rowniez.
Mowilam juz Tweety ale tutaj tez napisze: mam na zbyciu pare sztuk identyfikatorow tzn takich plastikowych oprawek. Jesli komus potrzebne prosze pisac na pw ewentualnie sms.
W Dniu Kota niestety nie wezme udzialu bo przylatuje na weekend moja siostra z dziecmi i to jedyny moment kiedy moge ich wszystkich zobaczyc. Jesli ktos by chcial te oprawki bardzo prosze o kontakt, bo leza i czekaja tylko na wykorzystanie :mrgreen:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lut 03, 2011 10:56 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Rozmawiałam z zoodragonem, oni z firma kurierska. Nasze zamówienie podobno nadal jest w gdańsku z magazynie kuriera, który miał problem z flotą.

nie chce mi się tego komentować.

poza tym że miało być we wtorek a podobno będzie jutro

poza tym że robię z siebie idiotkę

poza tym że wszyscy czekają jak debile

poza tym że chyba jutro wiślacki kot nie może podjechać i tego odebrać

na dodatek jutro mamy w radio kontrolę KRRiT co oznacza że nie będę mogła tego rozpakować aż nie wyjdą co oznacza że będę siedzieć w radio do północy a wcześniej chyba do kieszeni schowam pół tony jedzenia

mam wqrwa na maxa, nienawidzę przepraszać za innych, ale tylko to mogę na razie zrobić czyli przeprosić za to że tym razem obsuwa przerosła wszelkie oczekiwania
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw lut 03, 2011 11:45 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Klarcia barankowala cala noc wchodzac do mnie pod koldre. Wiercipieta :D Od wczoraj(odpukac pukpuk bo ja przesadna) nie wymiotowala tylko nie chce jesc sniadania.W efekcie spalam z calym towarzystwem kotow, w tym z dwoma pod koldra: moim Tamlinem i Klarcia :1luvu:

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Czw lut 03, 2011 12:02 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Bardzo się cieszę z domku Fredzi, super, że dołączy do niej Pimpuś, też podczytywałam jego wątek :1luvu:
Trzymam kciuki za zdrowie Klarci i Stalki, mam nadzieję że to nic groźnego...
A ja jestem chińskim koniem :roll:
Na Kocimską wpadnę jednak jutro z tymi koszykami, będę w okolicy więc podrzucę.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

[poprzednia][następna]