DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 21:57 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

EdytaB_a pisze:
Ją uwielbiam
http://www.youtube.com/watch?v=Esdl_3kKSBk

Smarti sorki za zaśmiecanie wątku

To pewnie ten zespół też znasz http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
słyszałam ich na żywo - niezapomniane wrażenia, choć teraz to już okrojony skład, bo sporo z nich już nie ma na tym świecie...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 10, 2011 22:03 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

zazdroszczę

Spadam bo TŻ jęczy , że go z netem zdradzam :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sty 10, 2011 22:06 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

noo mój też zupę chcial i też nie da w necie siedzieć.. :mrgreen:

ale ja Ci też Gibutkowa zazdroszczę-oczywiście pozytywnie :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 10, 2011 22:14 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Gibutku,zajrzyj proszę!-może coś skrobniesz :) to sprawa Pelasi której nie można tak zostawić.
i dziewczyny,jak możecie to też zajrzyjcie,proszę. viewtopic.php?f=1&t=121096&start=540

Napisałam już tam, jutro się zajmę tym jak będę miała chwilkę żeby znaleźć wszystkie informacje. Najlepiej byłoby gdyby równolegle lecznica zgłosiła zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z art. takiego a takiego (ust. o ochronie zwierząt) - oni z racji tego że są "ekspertami" mogą najlepiej ocenić w wyniku czego powstały/mogły powstać takie zranienia. Do tego media i koło powinno ruszyć. Nawet na fali tego filmu z YT.
Tymczasem muszę zmykać, bo chłop musi w laptopku pogrzebać, bo coś posłuszeństwa odmawia :evil:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon sty 10, 2011 22:16 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Gibutkowa pisze:
smarti pisze:Gibutku,zajrzyj proszę!-może coś skrobniesz :) to sprawa Pelasi której nie można tak zostawić.
i dziewczyny,jak możecie to też zajrzyjcie,proszę. viewtopic.php?f=1&t=121096&start=540

Napisałam już tam, jutro się zajmę tym jak będę miała chwilkę żeby znaleźć wszystkie informacje. Najlepiej byłoby gdyby równolegle lecznica zgłosiła zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z art. takiego a takiego (ust. o ochronie zwierząt) - oni z racji tego że są "ekspertami" mogą najlepiej ocenić w wyniku czego powstały/mogły powstać takie zranienia. Do tego media i koło powinno ruszyć. Nawet na fali tego filmu z YT.
Tymczasem muszę zmykać, bo chłop musi w laptopku pogrzebać, bo coś posłuszeństwa odmawia :evil:

:ok: :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto sty 11, 2011 10:59 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Chmureczko!! Powodzenia!!!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 11, 2011 11:07 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

I pieknego spokojnego zycia.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto sty 11, 2011 11:34 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Cześć Kochani! :)
Jak tam szalona gromadka Smarti?
Informuję, iz wczoraj wróciła do mnie przesyłka z puszeczkami 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 11, 2011 11:40 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Chmureczko trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
magdajedral

Post » Wto sty 11, 2011 16:46 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Czy już mogę odpiąć banerek Chmureczki? Na razie wolałam tego nie robić co by nie zapeszyć.
magdajedral

Post » Wto sty 11, 2011 16:54 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

iiiiiiiiiiiiii???

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sty 11, 2011 16:58 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Chmurka w ds. Troszke byla smutna. Wiecej npisze smarti jak wroci do swojego ds :) :D :x
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 11, 2011 17:26 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jak ją zabierałam z cmentarza to też wydawała się być smutna, ale jej los zmienił się o 100%, więc i tym razem koteczka rozkwitnie.
Chmureczko jestem z Tobą :1luvu:
magdajedral

Post » Wto sty 11, 2011 18:50 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jak się cieszę z domku dla Chmurki!! :ok:
To ja zdejmę ogłoszenia za czas niedługi już :)

A w ogóle to ja dziś byłam w Azylu Pod Psim Aniołem z kocami itd., patrzę, a to niedaleko do Smarti, pomyślałam, ze może wpadnę..? Ale tak stwierdziłam, że z zaskoczenia to nigdy nie jest dobrze i jednak do domu grzecznie wróciłam :oops:
I dobrze, bo ona pewnie z Chmurką jechała :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto sty 11, 2011 20:44 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

oj jechałam Kocie,a potem do reala pojechałam skoro już się wyrwałam spomiędzy moich kiciów..
ale szkoda że nie zadzwoniłaś-może byśmy się jakoś jednak spotkały-zmodyfikowałabym plany może..
i dziękuję ci bardzo -to z Twojego ogl.Chmurunia znalazła domek. :D

Domek wygląda cudownie-Pani przemiła dla Chmureńki,czuła miziająca-Chmurka będzie mała królewną :D

Jak weszłyśmy to Pani-"wejdz Chmureńko-to wszystko Twoje" :D

Chmurka najpierw usiadła na wycieraczce,po chwili zaczęła zwiedzac,zwiedziła cały parter i oczywiście bezbłędnie znalazła wielkie lóżko w sypialni i rozłożyła się na środku :kotek: :piwa: :piwa: Chyba nie zna schodów bo wcale ja nie zainteresowały.

Pani ją wymiziała,wygłaskała-Chmurka miała po drodze obcięte pazurki,wyczyszczone uszka,została odrobaczona,a więc w sam raz na eleganckie łoże pasowała :D

Jak wychodziłam to akurat zajęła się jedzonkiem-trochę tak jakby mieszkała tam od zawsze...Obrazek

Chmurka zawsze jak ją wiozłam autkiem to miauczała-dzisiaj też-w końcu ostatni raz jechała autem 4-go września-więc nie jest przyzwyczajona :roll:
Dlatego jak weszłyśmy to Chmurunia wydawała się trochę smutna,chyba szukala Trisi i była zdziwiona i troszkę zasmucona nowym miejscem..

ale ma tam takie luksusy i tyle miłości Pani że jestem przekonana że się w nowym domku świetnie odnajdzie i za kilka dni będzie tam królowała..

zaprosiłam panią na wątek,za kilka dni zadzwonię,ale mam wielką nadzieję że Chmurunia bedzie szczęśliwa w nowym domku :ok:

Ogłaszam uroczyste zdjęcie banerka!!
Ostatnio edytowano Wto sty 11, 2011 20:48 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]