cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 22, 2011 21:53 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Witam wszystkich zainteresowanych :piwa:

Kana przyjechała do mnie z lapkiem więc mogę się podłączyć do sieci :mrgreen:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob sty 22, 2011 21:58 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Pochwale się :oops:

w tym tygodniu skończę pisać statut stowarzyszenia 8)

kuknie na niego jeszcze jakiś prawnik i KRS welcome :piwa:

Cookie1706

Post » Nie sty 23, 2011 11:07 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sty 23, 2011 11:26 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Witaj się ze wszystkimi po dłuższej przerwie. Mam nadzieję że już po kłopotach komputerowych. :mrgreen:

Paweł jeszcze raz wielkie dzięki - nie mieliśmy nawet kiedy pogadać :(

A i dziś czekam na telefon od Grzegorza :wink:

ehhh... i może mi ktoś wytłumaczyć jak to się dzieje że pismo z Sosnowca idzie i dojść nie może - jak się wnerwię to jutro osobiście zaniosę pismo - bo to już lekkie przegięcie - a i przy okazji pójdę na pocztę się dowiedzieć, czy mogą mi wyjaśnić czy list na piechotę sam idzie i czeka aż wiatr go wyśle do MZZL-u czy jak? Nie mam już siły. Najwyżej dostaną w 3 egzemplarzach pismo :twisted:
MIKUŚ

Post » Nie sty 23, 2011 11:28 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

O a może ktoś wie jak odzyskać GG :cry:

Bubor, mar_tika /swoje oraz Nowa82, Kasia od Petry, Bona, Hidi itd./, błękitna, i wszyscy inni którzy chcą czasem pogadać na gadulcu proszę o pw z numerami GG.

Tylko jak cholerka odzyskać ten mój numer GG???
MIKUŚ

Post » Nie sty 23, 2011 12:12 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Poczta polska potrafi...
Do mnie polecony z odległości 7km szedł 7 dni (chyba piechotą) :mrgreen:
Niestety jak w wielu naszych instytucjach - cierpliwość jest wymagana. Może kiedyś się jej nauczę, jak się da... :ryk:
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Nie sty 23, 2011 12:19 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

hehehe...... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Czyli nie jestem sama w tej batalii :mrgreen:

No cóż jutro muszę wstać z wielkim bólem o 6 i pozałatwiać wszystkie sprawy - bo nawet Enion ma mnie w dupie - a ja jutro pójdę osobiście i rozpierduchę tam zrobię - jestem cierpliwa, naprawdę ... ale już nagięli to..... :evil:
MIKUŚ

Post » Nie sty 23, 2011 13:03 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

No i GG wróciło. :) Jak dobrze mieć kontakt ze światem 8)
Od razu lepiej :P
MIKUŚ

Post » Nie sty 23, 2011 14:10 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Bez kompa teraz ani rusz :roll:

Wiem coś o tym...

:cat3:

Cookie1706

Post » Nie sty 23, 2011 14:17 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

10 złoty od wistra już do Nas dotarło :mrgreen:
dziękujemy :1luvu:

A do caldien jadę z przesyłką dzisiaj osobiści, także kolejne kilka złoty zasili Nasze konto :wink:

:cat3:

Cookie1706

Post » Nie sty 23, 2011 20:34 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Błękitna gorąco dziękujemy za datki :1luvu:

Parę kilo suchej karmy - na dodatek Brekkies - koty ją uwielbiają :ryk: Musiałam to napisać, bo właśnie sobie przypomniałam że jutro w pracy muszę ją zamówić :mrgreen:
Około 15 puszek mokrej karmy :1luvu:

Parę miseczek oraz gadżety na bazarek koci 8)
Się zastanawiam czy sama nie kupię książki - Daga napisz za jaką kwotę mam ją wystawić :?: No i bluzkę już prawie opchnęłam :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie sty 23, 2011 20:35 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Caldien - dziękujemy za karmę i datek :lol:
Piszę to w imieniu cookie i swoim :wink:
MIKUŚ

Post » Nie sty 23, 2011 21:49 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ pisze:Błękitna gorąco dziękujemy za datki :1luvu:

Parę kilo suchej karmy - na dodatek Brekkies - koty ją uwielbiają :ryk: Musiałam to napisać, bo właśnie sobie przypomniałam że jutro w pracy muszę ją zamówić :mrgreen:
Około 15 puszek mokrej karmy :1luvu:

Parę miseczek oraz gadżety na bazarek koci 8)
Się zastanawiam czy sama nie kupię książki - Daga napisz za jaką kwotę mam ją wystawić :?: No i bluzkę już prawie opchnęłam :mrgreen:

Jak bluzkę opchnęłaś ?jak kocia bluzeczka i rozmiar M to powalczę(mam nadzieję że się zmieszczę) :ok:
a co z miom "piratem"dotarła?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sty 23, 2011 22:04 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

mar_tika pisze:Jak bluzkę opchnęłaś ?jak kocia bluzeczka i rozmiar M to powalczę(mam nadzieję że się zmieszczę) :ok:
a co z miom "piratem"dotarła?

Nie kocia, choć rozmiar 38. Jakoś w sklepie mi się wydawała ok, a w domu się okazało, że moje cycki w 38 tak sobie się mieszczą :o Mi się podobała, mam nadzieję, że komuś posłuży :mrgreen:

Dotarła, dotarła - jakbym mogła zapomnieć :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie sty 23, 2011 22:19 przez blekitna, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

blekitna

Post » Nie sty 23, 2011 22:12 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Mikuś dziękuję za przyjęcie :D

Co do książki - pw :)

Trasa Kraków - okolice Katowic to była dla mnie kiedyś codzienność, więc jak coś ... służę pomocą :)
Obrazek

blekitna

[poprzednia][następna]