Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 22:26 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Saszka siusia gdzie popadnie,albo pod siebie.Leży teraz na dywanie i wali ogonem w podłogę...
Legnica

Post » Czw sty 20, 2011 22:29 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Poszedł napić sie wody.
Może ktoś powie co mam robić.Bo zupełnie nie wiem :cry:
Legnica

Post » Czw sty 20, 2011 22:32 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

nic nie mogę zrobić? :cry: :cry: :cry:
Legnica

Post » Czw sty 20, 2011 22:39 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Trzymajcie się!!! Jesteśmy z Wami...
Wiesia pisz...
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Czw sty 20, 2011 22:46 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Poszedł do kuchni,ale nie chce dzis spać w swojej ulubionej budce przy lodówce.Od wieczora kładzie się w budce pod oknem.
Legnica

Post » Czw sty 20, 2011 23:01 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Sasza, nie poddawaj się ... wracaj do formy staruszku :!:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw sty 20, 2011 23:04 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Coś sobie pomyslałam :idea:
A moze nie dzieje się nic złego,tylko to taka czasowa nie dyspozycja?Sporo pojadł tego Barfa,tak ze 100g i moze z tego powodu czuje sie po prostu nieco osłabiony.A do rana przetrawi i jutro będzie wszystko jak dzis za dnia?
Legnica

Post » Czw sty 20, 2011 23:08 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Oby ... ale chyba z siusianiem nie powinno być kłopotu. a budka przy kaloryferze, bo może mu tam cieplej?

Willow_

Post » Czw sty 20, 2011 23:19 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Tam jest niestety chłodniej,budka stoi w rogu,nie przy kaloryferze.
Legnica

Post » Czw sty 20, 2011 23:32 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Jeszcze i z Kasią się coś porobiło.Tam nieduża plamka na szyi bez sierści jest dzis znacznie większa,a najgorsze jest to ze dzis tzn.teraz jest pokryta zaschniętą krwią.Specjalnie przez tą plamkę trzymamy Kasie znów w osobnym pokoju zeby mieć pewność czy to efekt zabawy z innymi kotami czy sama sobie to robi.
Sama to rozdrapuje.Trzeba z nią też wybrać się do weta,moze to alergia.
Legnica

Post » Pt sty 21, 2011 0:06 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Wiesiu, trzymam kciuki za Saszkę :ok: :ok: Chyba nic więcej dla niego nie możesz zrobić. Mam cały czas nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja i rano będzie wszystko w porządku.

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pt sty 21, 2011 9:54 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Dzień dobry :!: Jak się miewa Sasza po nocy :?:

Willow_

Post » Pt sty 21, 2011 10:01 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Niby w porzadku,jak na jego mozliwości.Nie wyglada,ale zachowuje się normalnie,głodny był z samego rana :D chyba zupełnie przestał sie myć(chyba)pysiek aż po nosek ma umorusany,pupy też chyba nie myje.
Legnica

Post » Pt sty 21, 2011 12:11 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Byłam z Saszą u weta...
Umyłam włosy rano i zabrałam sie za porządki w domu "po swojemu" 8) a potem okazało się że młodych po południu nie ma w domu.Do weta chciał isć syn,bo mi głowa pęknie jak wyjdę z mokrymi włosami,ale że mam stertę pytań do weta poszłam jednak sama.
No i się wnerwiłam,bo w piatki ten wet jest od 15.
Muszę skombinować jakąś opiekę na popołudnie,poza tym pralka wzieła i się zepsuła,a ja mam ogromną walichę ubrań do prania i kocyki kocie i w ogóle.
Jakieś fatum znów się przywlokło :?
Legnica

Post » Pt sty 21, 2011 13:29 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

zaglądam tu już codziennie, wciągnęła mnie saga legnickich futer :)
trzymam kciuki za saszkę :kotek:

shachownica

Od: Śro gru 22, 2010 19:28

[poprzednia][następna]