agrazka pisze:jaka ona delikatna
oj zebys wiedziala jak petersburska porcelanka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agrazka pisze:jaka ona delikatna
Duszek686 pisze:Prześliczna![]()
To kiedy Łódź nawiedzicie
bulba pisze:Piękny widok![]()
![]()
KUBA73 pisze:sierściuchy szalej im sie w nocy włącza wogóle sie wyspać nie dadzą maupy jedne![]()
bulba pisze:A mi to się śmiać chce, jak koty w nocy pyrgają z jednego końca mieszkania na drugi. I jeszcze po brzuchach nam przebiegają podczas tej nocnej galopadyA wstaję o 5:40, żeby nie było, że mam czas się wyspać
Ciepła pisze:bulba pisze:A mi to się śmiać chce, jak koty w nocy pyrgają z jednego końca mieszkania na drugi. I jeszcze po brzuchach nam przebiegają podczas tej nocnej galopadyA wstaję o 5:40, żeby nie było, że mam czas się wyspać
haha bulba mam to samo![]()
![]()
jakbym za bardzo nie chciala jeszcze wstac i dac jesc to mnie po glowie lapkami pacaja
bulba pisze:Ciepła pisze:bulba pisze:A mi to się śmiać chce, jak koty w nocy pyrgają z jednego końca mieszkania na drugi. I jeszcze po brzuchach nam przebiegają podczas tej nocnej galopadyA wstaję o 5:40, żeby nie było, że mam czas się wyspać
haha bulba mam to samo![]()
![]()
jakbym za bardzo nie chciala jeszcze wstac i dac jesc to mnie po glowie lapkami pacaja
A tak, tak. Żarełko najważniejsze
Ciepła pisze:haha zarelko spanko i zabawa swiete rzeczy moich kotow
bulba pisze:Ciepła pisze:haha zarelko spanko i zabawa swiete rzeczy moich kotow
Ach, co za życie. Jeść, spać i bawić się. I wszystko za free. Takiemu to dobrze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 109 gości