Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 14:08 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

W sumie jak nie mogą zaproponować leczenia to po co wycinek? Chyba że nie są pewni diagnozy - a tak właściwie to po czym taka diagnoza była postawiona, bo nie pamiętam?

Ale jak leczenia nie mogą zapewnić to nie wycinałabym - chyba że jakiś szpecjalista zaproponuje leczenie. Natenczas to tylko chyba nam pozostaje "szamanienie" (bez podtekstów ;) ). Może to coś da - te całe pestki.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 07, 2010 14:20 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dzisiaj do pracy znajoma której opowiadalam o Promysiu przyniosła mi wydruk z jakiegoś forum w Stanach. Opisana historia kota - jakbym czytała historie Promyka. Najpierw podejrzenie otrucia potem diagnoza na temat białaczki. Kotek miał krwiawiace narosle w pysiu i krtani. Ostatecznie kicia wyszła z tego bo okazało się ze jakiś sk...n uszlachetnil trutke i doszło oprócz zatrucia do poparzenia. Wszystko się koci zaleczylo, narosle wchlonely. Kocią ma się dobrze.
Trzymam kciuki za miziaka
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Wto gru 07, 2010 14:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

No nieźle :roll: :? Pomysłowość niektórych ludzi nie zna granic, jak widać.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 07, 2010 14:47 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

O! To bardzo ciekawe. Warto chyba drążyć temat :idea: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto gru 07, 2010 14:59 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Cześć Promysiu, głaski i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Wto gru 07, 2010 15:57 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Irlandzka Myszka pisze:Dzisiaj do pracy znajoma której opowiadalam o Promysiu przyniosła mi wydruk z jakiegoś forum w Stanach. Opisana historia kota - jakbym czytała historie Promyka. Najpierw podejrzenie otrucia potem diagnoza na temat białaczki. Kotek miał krwiawiace narosle w pysiu i krtani. Ostatecznie kicia wyszła z tego bo okazało się ze jakiś sk...n uszlachetnil trutke i doszło oprócz zatrucia do poparzenia. Wszystko się koci zaleczylo, narosle wchlonely. Kocią ma się dobrze.
Trzymam kciuki za miziaka

Hmm... ciekawe, szczególnie przy tym zadziwiająco dobrym samopoczuciu Promyczka :roll: :idea:
Możesz ten artykuł wkleić/zeskanować?

Szczerze mówiąc przeszła mi przez myśl jakaś dodatkowa substancja żrąca ale wydawało mi się to zbyt "ukartowane" żeby ktoś mógł tak strasznie postąpić... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 07, 2010 16:22 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Gibutkowa pisze:Hmm... ciekawe, szczególnie przy tym zadziwiająco dobrym samopoczuciu Promyczka :roll: :idea:
Możesz ten artykuł wkleić/zeskanować?

Szczerze mówiąc przeszła mi przez myśl jakaś dodatkowa substancja żrąca ale wydawało mi się to zbyt "ukartowane" żeby ktoś mógł tak strasznie postąpić... :roll:

Nie wiem czy jest sens to wklejac bo jest tego kilkanaście stron a dziewczyna, która opisuje ta historie nie podaje żadnych konkretów, ani jakie leki kotek dostawał ani jakich kroplowek. Opowieść jest coś jak pamiętnik, data i opis co się działo z kicia.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Obrazek

Irlandzka Myszka

Post » Wto gru 07, 2010 16:25 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Może Twoja Znajoma podałaby link do forum, z którego to wydrukowała :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 07, 2010 16:27 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

kussad pisze:Może Twoja Znajoma podałaby link do forum, z którego to wydrukowała :)

Zapytam się ale będę z nią pracowała dopiero w przyszły wtorek.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Post » Wto gru 07, 2010 16:32 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Erin pisze:No nieźle :roll: :? Pomysłowość niektórych ludzi nie zna granic, jak widać.

Pewnie nie umieją się wykazać w inny sposób, jak tylko czynienie zła tym maluczkim! :(

Promyczku, nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto gru 07, 2010 16:47 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Gibutkowa pisze:
smarti pisze:
Gibutkowa to dobrze że to napisałaś bo jakbym w te frutti di mare weszła to by mój cały DT poszedł z torbami... :mrgreen:

Kochana a wiesz ile ja z tym dodatkowej zabawy mam? Bo moja księżniczka je karmę "Biały tuńczyk z krewetkami" ale bez krewetek... bo nie lubi i jak trafi w miseczce to już w ogóle nic nie zje. Więc wygrzebuję krewetki.

to j mam świetny pomysł-pakuj te krewetki i wysylaj dla Promysia :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: ...bo on je zjadł z wieeelkim smakiem!!! :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 07, 2010 16:54 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Witam
Śledzę wątek od początku... i rzeczywiście wszystko to jest zadziwiające ...może do trutki dodana była substancja żrąca
typu KRET, do udrażniania rur.
Promysiu kochany przytulam Cie :1luvu:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Wto gru 07, 2010 16:57 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Ale Myszka-to bardzo ciekawe...wypisz,wymaluj historia Promysia.

Gibutkowa-diagnoza Promysia została postawiona już w Sforze (praca zbiorowa :mrgreen: 5-ciu lekarzy w tym hematolog),potem potwierdził ją Prof.Galanty-największy autorytet chirurgii wet.,wręcz guru, a jeszcze na koniec moi skromni weci w liczbie czworga.

Dzwoniłam teraz do p.dra. Bardzo się zdziwił ale i bardzo ucieszył.

Stwierdził że dali juz Promysiowi takie tony leków że teraz,skoro jest tak dobrze,to należy dać mu spokój.
Organizm sam niech ma pole do popisu.
Dobra micha,ciepełko,beta-gl.,aftiżel,dużo miziania i snu no i oooczywiście towarzystwo atrakcyjnych "kociaków",(najlepiej czarna blondyneczka i ruda) i tak ma na razie żyć nasz książę.
Kontrolne badania krwi przed świętami a powtórka testów za 3 miesiące !!!

Nareszcie można robić co do Promysia jakieś plany na dalej niż dzień,dwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto gru 07, 2010 16:58 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Też myślałam o skanie, ale jak jest tego dużo, to poprosimy o link.

Sonia, na naszym osiedlu idiotów nie brakuje - sama dobrze wiesz :roll:

A tu link do bazarku:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=121164][img]http://miau.strefa.pl/BazarPromykaDrugi.gif[/img][/url]

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 07, 2010 17:01 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Tak że myślę dziewczyny że można się dziś wstępnie troszeczkę,oooczywiście nie zapeszając, napić za zdrówko naszego Promiennego Księciunia !!! :kotek: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

smarti

[poprzednia][następna]