Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Madzia na 100% ma AZS i jest podejrzenie skazy białkowej oraz alergii na ryż.Jeśli chodzi o zwierzaki nie wiem Madzia jest za mała by robić testy modlę się by na zwierzaki nie miała alergi. Nie mam czasu tu pisać bo malutkiej alergia się nasiliła jest niestety na sterydzie nie wiadomo czy po świętach nie wylądujemy w szpitalu na oddziale dermatologi czy alergii.1-2 razy w tygodniu jeździmy do alergologa.Niedawno wszyscy byliśmy chorzy na antybiotykach.Koszmar.Dobrze że zwierzaki się trzymają.Strasznie mało sypiam przez malutką (co 1-2 godz ją karmię) jestem wykończona.Skóra tak ją swędzi że drapie się do krwi i słabo śpi.
Pozdrawiam wszystkich zaglądający na mój wątek.
maria_z pisze:kinga-kinia pisze:Madzia na 100% ma AZS i jest podejrzenie skazy białkowej oraz alergii na ryż.Jeśli chodzi o zwierzaki nie wiem Madzia jest za mała by robić testy modlę się by na zwierzaki nie miała alergi. Nie mam czasu tu pisać bo malutkiej alergia się nasiliła jest niestety na sterydzie nie wiadomo czy po świętach nie wylądujemy w szpitalu na oddziale dermatologi czy alergii.1-2 razy w tygodniu jeździmy do alergologa.Niedawno wszyscy byliśmy chorzy na antybiotykach.Koszmar.Dobrze że zwierzaki się trzymają.Strasznie mało sypiam przez malutką (co 1-2 godz ją karmię) jestem wykończona.Skóra tak ją swędzi że drapie się do krwi i słabo śpi.
Pozdrawiam wszystkich zaglądający na mój wątek.
Kiniu, słuchałam ostatnio audycji o wpływie diety na zdrowie (nawet diety matki karmiącej na zdrowie dziecka). Polecam, warto znaleźć 15 minut i posłuchać. Ja bardzo wierzę w to, że nasze zdrowie zależy od tego co jemy. Niestety lekarze nie za bardzo się na tym znają. W tej audycji jest mowa o tym, że dziecko (niemowlaka) uratował lekarz pediatra, który jednocześnie jest specjalistą medycyny chińskiej:
http://www.polskieradio.pl/80/1007/Arty ... oguslawska
Przesyłam najserdeczniejsze życzenia pełnych nadziei i rodzinnego ciepła Świąt Wielkanocnych
maria_z pisze:Wiem, że trudno o wolny czas (sama miałam trzy małe córeczki) , ale naprawdę WARTO posłuchać!!! To dla zdrowia dzieci właśnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 680 gości