K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 23:25 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Herman i Hedwiga już zaintsalowane wspólnie z Wasylem. Waśka jadł kurę i warczał i w ogóle nie wiedział, co ma robić z taką przestrzenią. Mam nadzieję, że wszyscy wzorowo trafią do kuwety.
Mała Wera przypomina Szarbonkę, bardzo.
Kciuki za Robiego.
Billa ma rujkę, a Parapet się stara. W sb. sterylki. Pani przywiezie maluchy (w kontekście rujki i starania, to już nie maluchy).
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lis 04, 2010 23:34 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

lutra pisze:Herman i Hedwiga już zaintsalowane wspólnie z Wasylem. Waśka jadł kurę i warczał i w ogóle nie wiedział, co ma robić z taką przestrzenią. Mam nadzieję, że wszyscy wzorowo trafią do kuwety.
Kciuki za Robiego.
Billa ma rujkę, a Parapet się stara. W sb. sterylki. Pani przywiezie maluchy (w kontekście rujki i starania, to już nie maluchy).

Ty nie jesteś Lutra tylko Dyzio-marzyciel :mrgreen:

a zobaczcie jaki Henio, brat Stefana, jest piękniutki
Obrazek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 04, 2010 23:42 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:Ty nie jesteś Lutra tylko Dyzio-marzyciel :mrgreen:

Obrazek

Misiu :)
Ale nie cieszmy się na puchacza, z Momiszcza po 2 miesiącach u mnie puchaty został tylko ogon 8O :roll:
Czy mam jutro kogoś ozdjęciować w KV, czy to o Werkę chodziło?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw lis 04, 2010 23:49 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

queen_ink pisze:
Tweety pisze:Ty nie jesteś Lutra tylko Dyzio-marzyciel :mrgreen:

Obrazek

Misiu :)
Ale nie cieszmy się na puchacza, z Momiszcza po 2 miesiącach u mnie puchaty został tylko ogon 8O :roll:
Czy mam jutro kogoś ozdjęciować w KV, czy to o Werkę chodziło?

raczej o kolorki mi chodziło, takie śmieszne :) a fotki miały być werkowe ale Akima na szczęście jest częstym gościem więc obfociła pannicę, pogadała z doktorem Orłem i skoro on się martwi werkowa łapką to ja tym bardziej, bo on szczery jest do bólu :(

Tweety

Post » Pt lis 05, 2010 0:06 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Masza ma odwiedziny w pn, możliwe że pójdzie ok. 20 listopada.

Co do małego rudego kota, to aż nie chce mi się pisać...
Podejrzewam, że nie przeżyje tej nocy.
Kobieta zostawiła go samego w magazynie w pracy na noc licząc na to, że mama przyjdzie, bo się tam kręciła.
Gdyby jakimś cudem przeżył, to ma DT.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt lis 05, 2010 0:07 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Cudny jest, te kolorki wyglądają jak wariacja na temat bengala ;)

_namida_, ja p..., bo trudno o inny komentarz :(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt lis 05, 2010 0:13 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

queen_ink pisze:_namida_, ja p..., bo trudno o inny komentarz :(

:(
I związane ręce, bo w nocy nie można się tam dostać.
Ostatnio edytowano Pt lis 05, 2010 0:14 przez _namida_, łącznie edytowano 1 raz

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt lis 05, 2010 0:13 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

queen_ink pisze:Cudny jest, te kolorki wyglądają jak wariacja na temat bengala ;)

_namida_, ja p..., bo trudno o inny komentarz :(

no to ja też p...., i jak tacy ludzie funkcjonują na świecie, przechodzą przez jezdnię, robią zakupy, zakładają konto w banku?? 8O

Tweety

Post » Pt lis 05, 2010 5:45 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

lutra pisze:Herman i Hedwiga już zaintsalowane wspólnie z Wasylem. Waśka jadł kurę i warczał i w ogóle nie wiedział, co ma robić z taką przestrzenią. Mam nadzieję, że wszyscy wzorowo trafią do kuwety.
Kciuki za Robiego.

Parapet to chyba troszkę za młody, nie uważacie? On ma jakieś 5 miesięcy. Ja bym poczekala z kawalerem.
A skoro Billa ma rujkę, to i Truskawkę pewnie można bedzie ciachnąć.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lis 05, 2010 7:47 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

co do ciachnięć - dostaliśmy maila od Państwa P., że Duke vel. Olek jest już szczęśliwym, zadomowionym kawalerem bez jajek :mrgreen:
nota bene - Państwo P. są stałymi "klientami" dr Dudy :)
Ostatnio edytowano Pt lis 05, 2010 9:30 przez Leone, łącznie edytowano 1 raz

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pt lis 05, 2010 9:20 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Leone moglibyście podrzucić Wilkakore do Kingi Warmijskiej. Wiem, że jest wielu sceptyków, ale moim zdaniem uratowało to życie
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt lis 05, 2010 9:22 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Puzon się naprawdę myję tą uszkodzoną łapą. Właśnie sobie na niego patrze. Zbój jeden nie chce jej z lenistwa prostować :evil:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt lis 05, 2010 10:07 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Akima pisze:Puzon się naprawdę myję tą uszkodzoną łapą. Właśnie sobie na niego patrze. Zbój jeden nie chce jej z lenistwa prostować :evil:

w ucho szczawia!

Tweety

Post » Pt lis 05, 2010 10:57 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

_namida_ pisze:Masza ma odwiedziny w pn, możliwe że pójdzie ok. 20 listopada.

Co do małego rudego kota, to aż nie chce mi się pisać...
Podejrzewam, że nie przeżyje tej nocy.
Kobieta zostawiła go samego w magazynie w pracy na noc licząc na to, że mama przyjdzie, bo się tam kręciła.
Gdyby jakimś cudem przeżył, to ma DT
.

i jak sytuacja?

A Maszka gdzie się wybiera? i czy został Ci jeszcze jakiś (h)olkusiak?

Tweety

Post » Pt lis 05, 2010 12:57 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety czy Stefcio będize miał/ma zapewnione dt ?
Maluszek jest w klubie ślepaczków zgłoszony do wsparcia finansowego, na razie kontakt daje na Ciebie, dobrze?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia][następna]