Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Herman i Hedwiga już zaintsalowane wspólnie z Wasylem. Waśka jadł kurę i warczał i w ogóle nie wiedział, co ma robić z taką przestrzenią. Mam nadzieję, że wszyscy wzorowo trafią do kuwety.
Mała Wera przypomina Szarbonkę, bardzo.
Kciuki za Robiego.
Billa ma rujkę, a Parapet się stara. W sb. sterylki. Pani przywiezie maluchy (w kontekście rujki i starania, to już nie maluchy).
Tweety pisze:Ty nie jesteś Lutra tylko Dyzio-marzyciel![]()
a zobaczcie jaki Henio, brat Stefana, jest piękniutki
queen_ink pisze:Tweety pisze:Ty nie jesteś Lutra tylko Dyzio-marzyciel![]()
a zobaczcie jaki Henio, brat Stefana, jest piękniutki
Misiu
Ale nie cieszmy się na puchacza, z Momiszcza po 2 miesiącach u mnie puchaty został tylko ogon![]()
![]()
Czy mam jutro kogoś ozdjęciować w KV, czy to o Werkę chodziło?
queen_ink pisze:Cudny jest, te kolorki wyglądają jak wariacja na temat bengala
_namida_, ja p..., bo trudno o inny komentarz
lutra pisze:Herman i Hedwiga już zaintsalowane wspólnie z Wasylem. Waśka jadł kurę i warczał i w ogóle nie wiedział, co ma robić z taką przestrzenią. Mam nadzieję, że wszyscy wzorowo trafią do kuwety.
Mała Wera przypomina Szarbonkę, bardzo.
Kciuki za Robiego.
Billa ma rujkę, a Parapet się stara. W sb. sterylki. Pani przywiezie maluchy (w kontekście rujki i starania, to już nie maluchy).
Akima pisze:Puzon się naprawdę myję tą uszkodzoną łapą. Właśnie sobie na niego patrze. Zbój jeden nie chce jej z lenistwa prostować
_namida_ pisze:Masza ma odwiedziny w pn, możliwe że pójdzie ok. 20 listopada.
Co do małego rudego kota, to aż nie chce mi się pisać...
Podejrzewam, że nie przeżyje tej nocy.
Kobieta zostawiła go samego w magazynie w pracy na noc licząc na to, że mama przyjdzie, bo się tam kręciła.
Gdyby jakimś cudem przeżył, to ma DT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, Google [Bot], smoki1960 i 48 gości