jopop pisze:zdecydowałam o szukaniu DT dla jeszcze jednego kota z działek - ok. półrocznego kocurka. Obywatel jest czarny:
Byś się wstydziła. Następny czarny koczur
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Rano dobrze mi poszło Szkoda, że ta genta taka szczypiąca, bo się strasznie stresujemy przy podawaniu Generał w dobrej formie, a nawet znakomitej! Bardzo głodny, zagląda do misek z nadzieją, że coś tam znajdzie. Boję się o wenflon,ale na razie nic się nie dzieje. Choć raz Maczek wyrwał mi się z rąk przy kroplówce i myślałam, że już po wenflonie.
Melduję, że biegunki brak. Po nocy w kuwecie była fajna kupka, za mała jak na moje potfory, więc może to generalska?? Jak wyściubię nos spod kołder,założę mu osobny wątek.
Asia, czy maczkowi naprawdę nie można nic do żarcia dać? Ukradł z miski kawałeczek sałaty w sosie czosnkowym i wszamał z obłędem w oczach! Strzelil mnie łapą jak chciałam mu odebrać. Głodny jest jak pies