To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 18:51 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, ja również w tym pięknym dniu życzę wszystkim Twoim koteczkom zdrówka i zawsze uśmiechniętych pysiów :D :ok: :ok: I dla Ciebie oczywiście wszystkiego najlepszego, życia bez trosk i zmartwień :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lut 17, 2011 19:57 Re: To my:) PP Julcia [']

KotkaWodna pisze:obawiam się, że bez piły tarczowej, znieczulenia i oddziału kawalerii nie da się Poldka zaciągnąć GDZIEKOLWIEK :-/...

w przypadku Poldka zaciągnięcie jest możliwe wyłącznie pod narkozą :twisted:
wszelkie środki uspokajające powodują tylko lekkie zwolnienie reakcji
czyli zamiast 0,01 sekundy potrzebuje aż 0,1 :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw lut 17, 2011 20:56 Re: To my:) PP Julcia [']

no. Dokładnie to miałam na myśli...
KotkaWodna

Post » Czw lut 17, 2011 23:00 Re: To my:) PP Julcia [']

to znaczy ja bardzo chętnie pokibicuję, nawet w kieliszkiem wina w ręce każdemu kto spróbuje Poldka "zaciągnąć"
a potem zabiorę się za sprzątnie i wezwę pogotowie
a i nie wolno zapomnieć o wręczeniu pucharu zwycięzcy Poldkowi :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Sob lut 19, 2011 19:47 Re: To my:) PP Julcia [']

hihihi ;D
myśmy właśnie ostatnio z Basią doszły do wniosku, że jak ktoś będzie chciał próbować coś ten teges siłowo z Poldusiem, to my sobie zrobimy popcorn, grzane wino, przygotujemy kamerę...
...a potem zrobimy z tego filmy pt "Piła 13" 8)
KotkaWodna

Post » Śro lut 23, 2011 22:28 Re: To my:) PP Julcia [']

Nie, nie Polduś to zdecydowanie nie jest typ do zalatwiania czegokolwiek siłowo :twisted: :lol: no chyba, ze chodzi o to, zeby siłę Poldusia pokazać :lol:

Dziewczyny Kochane dziękujemy za życzenia i Wam również składamy spóźnione, ale szczere życzenia kocie :D

U nas niewiele sie ostatnio zmienia, ja pracuje, gady śpią, ja wracam, gady bałaganią, ja zarabiam, gady właściwie wydają :twisted: czyli norma :lol:

Czaruś ostatnio przechodzi samego siebie, udało mu się ostatnio wskoczyć nawet na taki ścienny, wiszący, zupełnie płaski wieszak :roll: spacery po drzwiach są już codziennością. Wariuje ciągle i niestrudzenie, chyba nawet bardziej niż małe szkraby, nie wiem czy on kiedykolwiek spoważnieje. A przecież ma już ponad rok, kiedy to zleciało... 8O
Brysiu ostatnio nauczył się, ze jak dzwoni mój budzik, to ja już prawie nie śpię i codziennie przybiega na poranne mizianie, mama mówi, ze jak usłyszy, to biegnie szybko do mnie :lol:
Zuzia przechodzi samą siebie, jeśli chodzi o wybrzydzanie w jedzeniu, teraz jest na etapie, ze je tylko mieloną wołowinę i saszetki Perfekt Fit In home, nic innego nie ruszy :| do tych saszetek też doszliśmy metodą próbowania wszystkiego po kolei, bo już nic nie chciała w pewnym momencie. Czasem mam ochotę sprać tą chudą dupinkę, jak biegnie, zagaduje i mnie prowadzi do kuchni, ja serwuje kolejne danie, mała gówniara patrzy mi w oczy z miną " nie tego nie będę jadła, no wiesz?!" . Nie mam już czego próbować, jeśli chodzi o rodzaje karm i mięs :?
Maciuś za to na brak apetytu nie narzeka, przy odrobaczaniu go teraz wazyłam, wyszło 7,2 kg :roll: obiektywnie mówiąc jest piękny, ale charakterek ma średni, jak trafił do domu ledwo dysząc z dziurą w szyi, to wtedy był do rany przyłóż, teraz się zrobił humorzasty :twisted:
Muszę wreszcie porobić te zdjecia i przypomnieć wszystkich.
Generalnie się ciągle coś u nas dzieje, trwają biegi, zapasy, wyścigi, ale to lubię najbardziej, jak wszysycy mają dobry humor i szaleją, nawet za cene wiecznej demolki :lol:

ściskamy Was mocno :1luvu:

edit: straszny ortograf :oops:
Ostatnio edytowano Wto mar 01, 2011 9:05 przez milenap, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw lut 24, 2011 8:05 Re: To my:) PP Julcia [']

Cieszę się Milenko, że zdrowie Wam dopisuje :D To najważniejsze :ok:
Obrazek

bulba

Post » Czw lut 24, 2011 15:08 Re: To my:) PP Julcia [']

milenap pisze:U nas niewiele sie ostatnio zmienia, ja pracuje, gady śpią, ja wracam, gady bałaganią, ja zarabiam, gady właściwie wydają :twisted: czyli norma :lol:
(...)
Generalnie się ciągle coś u nas dzieje, trwają biegi, zapasy, wyścigi, ale to lubię najbardziej, jak wszysycy mają dobry humor i szaleją, nawet za cene wiecznej demolki :lol:

I jakby na to nie patrzeć, to to są bardzo dobre wieści. Oby tak dalej :ok:
No i trzymamy za słowo w kwestii fotek. :wink:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw lut 24, 2011 19:15 Re: To my:) PP Julcia [']

Ja to juz sie pogubiłam :oops:
Maciuś to ten biedulek spod smażalni????

Milenko-wiem,że czasu nawet na lekarstwo nie masz,że doby Ci brakuje,ale jak chwileńkę znajdziesz to wrzuc jakoweś-najszybciej idzie przez http://pctr.pl/
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lut 25, 2011 22:04 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko pozdrawiamy.

:lol: :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob lut 26, 2011 9:59 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, Krecie gorąco pozdrawiają!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 28, 2011 19:00 Re: To my:) PP Julcia [']

i trzymamy kciuki za zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok:

Killatha

Post » Wto mar 01, 2011 9:11 Re: To my:) PP Julcia [']

Witajcie Dziewczyny :1luvu:

ja na momencik tylko, bo zaraz lecę do weta i szybko do pracy. Muszę wziąć Smoka, bo kaszlnął wczoraj kilka razy, co prawda oprócz tego nie widać zadnych zmian w jego zachowaniu, ale bedę spokojniejsza, jak go wet osłucha.

Kasiu, Maciuś to ta bieda, która miała dziurę w szyjce,a potem transfuzję, on jest z naszego "rejonu", dokarmiała go "nasza" p. Krysia. Spod smażalni jest Draguś, potomek naszego Smoka :wink:

My już po 5 dniowym odrobaczaniu (nieźle się nabiegałam :twisted: ), czeka nas powtórka ale już 3 dniowa tylko i sprawdzamy kupę, bo wyszedł nam jakiś niepewny wynik na lamblie, wiec trzeba się upewnić czy wszystko ok.

Zdjęc jeszcze nie zrobiłam :oops: ale zrobie, obiecuje :wink: :D

buziaki dla Wszystkich :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro mar 02, 2011 10:27 Re: To my:) PP Julcia [']

Pozdrawiamy całe stadko i trzymamy kciuki za wizytę u weta :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro mar 02, 2011 20:40 Re: To my:) PP Julcia [']

Witaj Milenko :1luvu:
Buziaczki dla Was wszystkich i zdrówka życzymy :ok: :D
Wiem, że nie masz w ogóle czasu na nic. Ale jak się uda jakieś zdjątka zrobić, chętnie pooglądamy :mrgreen:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]