Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 11:16 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Cindy pisze:
kasia(1) pisze:Jaki raj?
Raptem po jednym drapaku w każdym pokoju i na balkonie :mrgreen:

Nnnnoooo to powazne zaniedbanie :roll: A co z lazienka :?: Dlaczego tam nie ma drapaka :mrgreen:

Bo w łazience są lepsze plecy w które można ze skoku z umywalki czy pralki wbić się pazurami. :evil:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 24, 2011 15:44 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

kasia86 pisze:
Cindy pisze:
kasia(1) pisze:Jaki raj?
Raptem po jednym drapaku w każdym pokoju i na balkonie :mrgreen:

Nnnnoooo to powazne zaniedbanie :roll: A co z lazienka :?: Dlaczego tam nie ma drapaka :mrgreen:

Bo w łazience są lepsze plecy w które można ze skoku z umywalki czy pralki wbić się pazurami. :evil:

:ryk: :ryk: :ryk: :ok: slusznie, ten ktory mialby ewentualnie byc w lazience mozna postawic w przedpokoju lub kochni :smiech3:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon sty 24, 2011 21:21 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

kasia86 pisze:Zobaczcie jaka to fajna koteczka :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kasia to kotka z wielkim - malutkim sercem dla osoby, która da jej czas na oswojenie się z nową sytuacją.
Kotka raczej powinna być sama lub z kotkiem bardzo zgodnym, bo Kasia jest zazdrosna o człowieka i przegania inne koty od niego. :wink:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon sty 24, 2011 21:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Kasia to z charakterku zupelnie jak moja Cindy :wink:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Pon sty 24, 2011 21:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Cindy pisze:Kasia to z charakterku zupelnie jak moja Cindy :wink:

Charakterne dziewczynki są i chcą nas mieć na wyłączność. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sty 24, 2011 22:38 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

kasia86 pisze:
Cindy pisze:Kasia to z charakterku zupelnie jak moja Cindy :wink:

Charakterne dziewczynki są i chcą nas mieć na wyłączność. :mrgreen:

Ciekawe jak wygladaloby spotkanie naszych dwoch charakternych dziewczynek :wink:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Pon sty 24, 2011 22:51 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Cindy pisze: Ciekawe jak wygladaloby spotkanie naszych dwoch charakternych dziewczynek :wink:

Twoja Cindy byłaby na przegranej pozycji, bo Kaska musiała walczyć o przetrwanie jako bezdomna.
Sama widziałam jak inne koty atakowała, gdy te chciały też podejść do jedzenia.
Ona nawet Agacie odgania ode mnie, bo moje koty to rozumiem, ale Agacię :roll: -kumpelę-towarzyszkę niedoli?

Agatka dzisiaj przyszła do mnie się obcierać i na mizianki. Ale się cieszę! :D :1luvu: :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sty 24, 2011 22:56 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Pieknie, jakie postepy robia obie. Niesamowite, ze tak sie potrafily zadomowic Aniu.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon sty 24, 2011 23:07 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

kasia86 pisze:
Cindy pisze: Ciekawe jak wygladaloby spotkanie naszych dwoch charakternych dziewczynek :wink:

Twoja Cindy byłaby na przegranej pozycji, bo Kaska musiała walczyć o przetrwanie jako bezdomna.
Sama widziałam jak inne koty atakowała, gdy te chciały też podejść do jedzenia.
Ona nawet Agacie odgania ode mnie, bo moje koty to rozumiem, ale Agacię :roll: -kumpelę-towarzyszkę niedoli?

Agatka dzisiaj przyszła do mnie się obcierać i na mizianki. Ale się cieszę! :D :1luvu: :D

Pewnie tak, bo Cindy w gruncie rzeczy to wielki TCHORZ - probuje atakowac Ronde, ale Ronda wiele sobie z tego nie robi :wink:
Ciesze sie, ze Agatka przychodzi na mizianki - one wszystkie Cie bardzo kochaja :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Wto sty 25, 2011 19:20 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Agatka, gdy ja całuję po główce, to tak fajnie nim barankuje. :1luvu:
Na zęby trza uważać. :mrgreen:
Strasznie lubię ją przytulać gdy jest u mnie na rękach. Taka misiowata kotka :1luvu:
Kaśki tak nie mogę nosić, bo się bardzo boi i jest spięta, ale czasem ją też wezmę, żeby się oswajała z takimi czułościami. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 26, 2011 7:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Dzień dobry Aniu!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 26, 2011 11:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Dzień dobry Kasiu :)

Teraz troszkę zdjęć tymczaski Kaśki. :1luvu:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw sty 27, 2011 12:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Jaka ona jest piekna :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Czw sty 27, 2011 17:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Ewschen pisze:Jaka ona jest piekna :D

Jaka piękna taka zadziora. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw sty 27, 2011 18:15 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

A to kulocha Kaśki :D

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]