Trinity36 pisze:AYO pisze:Ja też umiem taka rurke zrobić. Nigdy nie sądziłam, że to coś szczególnego

I ja, i ja!
Sol, nie zapuszczaj włosów. Wyglądasz w tym jeżyku no po prostu rewelacyjnie !!! Pięknie !!!
Zawsze mi się podobała taka fryzura, ale to niej trzeba mieć urodę.. Dlatego nigdy takiej nie będę mieć a jeno z zazdrością zerkać na jej posiadaczki

Dzieki Trinity

Mnie sie wydawalo (i wydaje dalej jak patrze na niektore zdjecia), ze mam ciut za okragla buzie do takiej fryzury, ale w dluzszych wlosach nie moglam na siebie patrzec... Plec widac w mojej sylwetce bo mam bardzo kobieca figure (i faldki ala Michelin), cyc spory, nozki ponoc zgrabne wiec z daleka widac ze na stojaco nie sikam

To wlosy mozna skrocic a co
W zyciu bym nie powiedziala ze mam taka urode - po prostu stwierdzilam ze musze cos zmienic w wygladzie, wreczylam TZowi maszynke i rozkazalam TNZnS (TonemNieZnoszacymSprzeciwu) "TNIJ!!!!" Po krotkiej chwili zaskoczyl o co chodzi
Zaczelam od 18 mm, potem przeszlam na 12 mm. Ta druga dlugosc praktyczniejsza ale wygladam w niej bardziej jak pacjentka oddzialu zamknietego wiec chyba musze wyposrodkowac krakowskim targiem i nastepnym razem bedzie 15 mm.
No i musze kupic wlasna maszynke - ta pozyczylam od mamy, a szkoda mi dawac 15 zl za objechanie kawalka kapusty za kazdym razem u fryzjera
Uszy przebite, wlosy skrocone, marzy mi sie jeszcze maly tatuaz... wszystko przez AnniHilli i wislackiegokota ktory ma na lydce super tatuaz swojego kota ze zdjecia. Jak mi pokazal to padlam z wrazenia jak obraz!