Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 01, 2011 8:04 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Jak Kuba Dogu, tak DOGO Kubie. Głosujmy!

Z tego co widzę Szczecinek wygrał w głosowaniu na KrakVecie :ok:
Ciekawe czy administrator będzie teraz weryfikował wynik, w związku z wpisami na tamtejszym wątku :?

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto lut 01, 2011 8:10 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Jak Kuba Dogu, tak DOGO Kubie. Głosujmy!

Jest sprawa do nagłośnienia :twisted: viewtopic.php?f=8&t=123524

Jurek Duszynski pisze:W najbliższy czwartek (3 lutego) o godzinie 12.30 w sali konferencyjnej w Nowym Domu Poselskim odbędzie się spotkanie z nadinsp. Waldemarem Jarczewskim - Zastępcą Komendanta Głównego Policji. Celem spotkania jest nawiązanie współpracy organizacji prozwierzęcych z Komendą Główną Policji w zakresie prowadzonych spraw oraz zaproponowanie zmian, które ułatwiłyby obu stronom podejmowanie interwencji.

Na spotkanie zapraszamy wszystkie zainteresowane organizacje prozwierzęce, prosimy jednak o wyznaczenie jednoosobowych delegacji.

Prosimy również o potwierdzenie przybycia drogą mailową (biuro@joannamucha.pl) do 2 lutego br. w celu wystawienia przepustek upoważniających do wejścia na teren Sejmu RP.

Willow_

Post » Wto lut 01, 2011 10:03 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo. Organizacje PROZWIERZĘCE - pilne!!!

Willow_ pisze:Jest sprawa do nagłośnienia :twisted: viewtopic.php?f=8&t=123524

Bardzo proszę - nagłaśniamy:
Zaproszenie Sejm 03 LUTY 2011 DLA ORGANIZACJI PROZWIERZĘCYCH

Jurek Duszynski pisze:W najbliższy czwartek (3 lutego) o godzinie 12.30 w sali konferencyjnej w Nowym Domu Poselskim odbędzie się spotkanie z nadinsp. Waldemarem Jarczewskim - Zastępcą Komendanta Głównego Policji. Celem spotkania jest nawiązanie współpracy organizacji prozwierzęcych z Komendą Główną Policji w zakresie prowadzonych spraw oraz zaproponowanie zmian, które ułatwiłyby obu stronom podejmowanie interwencji.

Na spotkanie zapraszamy wszystkie zainteresowane organizacje prozwierzęce, prosimy jednak o wyznaczenie jednoosobowych delegacji.

Prosimy również o potwierdzenie przybycia drogą mailową (biuro@joannamucha.pl) do 2 lutego br. w celu wystawienia przepustek upoważniających do wejścia na teren Sejmu RP.

Podnosimy kolczykowym ko(t)miksem:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:16 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto lut 01, 2011 23:53 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo. Organizacje PROZWIERZĘCE - pilne!!!

Przypominamy ... spotkanie już w środę, zgłaszanie uczestnictwa jeszcze tylko jutro :!:
Organizacje prozwierzęce ... jest szansa na przedstawienie swoich racji w Sejmie :idea:

Willow_

Post » Czw lut 03, 2011 22:57 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

hmmm... znakomity pomysl z tym spotkaniem :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 03, 2011 22:58 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

ciekawe, czy w moim miescie by szlo cos takiego zorganizowac... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lut 04, 2011 0:38 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

Krótka notka po spotkaniu - http://zespoldlazwierzat.pl/

Spotkanie organizacji prozwierzęcych z przedstawicielami Komendy Głównej Policji poświęcone problematyce prawnokarnej ochrony zwierząt

Dzisiaj, z inicjatywy Joanny Muchy, odbyło się w Sejmie spotkanie poświęcone problematyce prawnokarnej ochrony zwierząt, w którym udział wzięli nadinsp. Waldemar Jarczewski – Zastępca Komendanta Głównego Policji, insp. Michał Czeszejko-Sochacki – Dyrektor Biura Prewencji Komendy Głównej Policji, parlamentarzyści oraz przedstawiciele kilkudziesięciu organizacji prozwierzęcych.
Przedstawiciele Komendy Głównej Policji zaprezentowali sposób działania tej służby i dotychczasowe wyniki w zakresie prawnokarnej ochrony zwierząt, a także omówili zmiany, które dokonały się w ostatnich miesiącach. Podczas dyskusji ustalono zorganizowanie szerszego spotkania, w którym udział wezmą przedstawiciele Policji, organizacji prozwierzęcych i innych służb, które zajmuje się ochroną zwierząt. Ponadto Komendant wezwał organizacje prozwierzęce do zgłaszania wszelkich problemów pojawiających się we współpracy z Policją do Komend Powiatowych, a w przypadku braku rezultatów do Komend Wojewódzkich i Komendy Głównej Policji.

Komendant zaproponował organizacjom pozarządowym zorganizowanie spotkań z Komendantami Powiatowymi i Komendami Wojewódzkimi w zakresie prawnokarnej ochrony zwierząt. Organizacje postanowiły przygotować instruktaż dotyczący najczęściej powtarzających się przestępstw przeciwko ustawie o ochronie zwierząt oraz sposobów w jaki powinni i mogą zachować się policjanci. Komendant zadeklarował możliwość przesłania instruktażu do wszystkich funkcjonariuszy. Organizacjom prozwierzęcym zaproponowano również możliwość przeprowadzenia szkoleń dla policjantów w Komendach Powiatowych.

Komendant przekazał informację, że w listopadzie 2010 roku we wszystkich Komendach Wojewódzkich Policji zostali powołani koordynatorzy zajmujący się tematyką ochrony zwierząt. Lista koordynatorów ma być udostępniona organizacjom prozwierzęcym wraz z deklaracją otwartości na współpracę. Ustalono również, że organizacje, przy współpracy z Joanną Muchą, zorganizują dwugodzinne szkolenie dla Komendantów Wojewódzkich i ich zastępców. Szkolenie odbędzie się w Warszawie podczas najbliższego spotkania służbowego Komendantów.

Willow_

Post » Nie lut 06, 2011 20:40 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

Lutowa ankieta Miau - zapraszam do głosowania
viewtopic.php?f=1&t=123682&start=0
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon lut 07, 2011 12:51 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Jak Kuba Dogu, tak DOGO Kubie. Głosujmy!

VVu pisze:
wiewiur pisze:Też podpisałam petycję i też nie przyszło mi potwierdzenie. Więc VVu czekam na efekt Twojej "reklamacji"...

Nie ma żadnych efektów, wiewiur. :(
Napisałem - ani nikt nie odpisał, ani nie przyszedł mail z linkiem. A parę godzin temu podpisałem kolejną petycję (ale chyba to jest na innej platformie) i też wciąż czekam na maila z linkiem do zatwierdzenia. Może źle są przygotowani programowo lub sprzętowo, nie spodziewali się takiej popularności petycji? Nie wiem...

Przyszedł mail! Podpisywałam petycję Radomska i o zaostrzenie kar za znęcanie, i właśnie przed chwilą zajrzałam na pocztę, a tam niespodzianka... Oczywiście obie już potwierdzone.
Mój głos w ankiecie do Krakvetu na Koterię.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pon lut 07, 2011 15:17 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

A ja do dziś nie dostałem maili - na żadną z dwóch ostatnich petycji! Smutne.
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pon lut 07, 2011 19:03 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

VVu, napisz do administracji. Czasem im się blokuje i tam można to jakoś obejść.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 07, 2011 22:53 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo

Szalony Kot pisze:VVu, napisz do administracji. Czasem im się blokuje i tam można to jakoś obejść.

Ależ ja napisałem - ani nie odpowiedzieli, ani mail, o który się dopominałem, nie przyszedł...
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw lut 10, 2011 21:52 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo. GŁOSOWANIE - startują sami zacni!

Willow_ - dziękuję Ci serdecznie za dobrą i ważną robotę, którą tutaj robisz! :1luvu:

Dzisiaj znowu "KrakVetujemy", w tym wydaniu na koty.

Zachęcam sympatyków KOTERII do poczęstowania się :D banerkiem Jany: Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123682][img]http://img827.imageshack.us/img827/2246/kot03a.jpg[/img][/url]

Obrazek jest klikalny i zawiedzie Was wpros do urny (wyborczej, oczywiście! :mrgreen: ). Niezdecydowanych KOTmoterstwuję na rzecz Koterii, a wszystkich namawiam po prostu do zagłosowania.

Sprawę podnoszę debiutem na MIAU astrokadeta Wu (jeszcze przed operacją plastyczną) wraz z jego kosmicznym towarzyszem - HoloKotem:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:17 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw lut 10, 2011 22:07 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo. GŁOSOWANIE - startują sami zacni!

VVu pisze:Willow_ - dziękuję Ci serdecznie za dobrą i ważną robotę, którą tutaj robisz! :1luvu:

Eeee ... Obrazek
Ja już zagłosowałam

Willow_

Post » Pon lut 14, 2011 20:18 Re: Ko(t)miksy+KOTmoterstwo. KOTERIA spada, spada...

Szanowni MIAUowicze!

Namawiam Was serdecznie i gorąco do zagłosowania! Podlinkowany do głosującego wątku jest żółty banerek poniżej.

Ale podaję jeszcze link linkowy: viewtopic.php?f=1&t=123682

Zagłosujcie, bardzo Was proszę!

Prośbę podnoszę kolejnym ko(t)miksem z HoloKotem:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:18 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

[poprzednia][następna]