Ciekawe czy administrator będzie teraz weryfikował wynik, w związku z wpisami na tamtejszym wątku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jurek Duszynski pisze:W najbliższy czwartek (3 lutego) o godzinie 12.30 w sali konferencyjnej w Nowym Domu Poselskim odbędzie się spotkanie z nadinsp. Waldemarem Jarczewskim - Zastępcą Komendanta Głównego Policji. Celem spotkania jest nawiązanie współpracy organizacji prozwierzęcych z Komendą Główną Policji w zakresie prowadzonych spraw oraz zaproponowanie zmian, które ułatwiłyby obu stronom podejmowanie interwencji.
Na spotkanie zapraszamy wszystkie zainteresowane organizacje prozwierzęce, prosimy jednak o wyznaczenie jednoosobowych delegacji.
Prosimy również o potwierdzenie przybycia drogą mailową (biuro@joannamucha.pl) do 2 lutego br. w celu wystawienia przepustek upoważniających do wejścia na teren Sejmu RP.
Jurek Duszynski pisze:W najbliższy czwartek (3 lutego) o godzinie 12.30 w sali konferencyjnej w Nowym Domu Poselskim odbędzie się spotkanie z nadinsp. Waldemarem Jarczewskim - Zastępcą Komendanta Głównego Policji. Celem spotkania jest nawiązanie współpracy organizacji prozwierzęcych z Komendą Główną Policji w zakresie prowadzonych spraw oraz zaproponowanie zmian, które ułatwiłyby obu stronom podejmowanie interwencji.
Na spotkanie zapraszamy wszystkie zainteresowane organizacje prozwierzęce, prosimy jednak o wyznaczenie jednoosobowych delegacji.
Prosimy również o potwierdzenie przybycia drogą mailową (biuro@joannamucha.pl) do 2 lutego br. w celu wystawienia przepustek upoważniających do wejścia na teren Sejmu RP.
VVu pisze:wiewiur pisze:Też podpisałam petycję i też nie przyszło mi potwierdzenie. Więc VVu czekam na efekt Twojej "reklamacji"...
Nie ma żadnych efektów, wiewiur.![]()
Napisałem - ani nikt nie odpisał, ani nie przyszedł mail z linkiem. A parę godzin temu podpisałem kolejną petycję (ale chyba to jest na innej platformie) i też wciąż czekam na maila z linkiem do zatwierdzenia. Może źle są przygotowani programowo lub sprzętowo, nie spodziewali się takiej popularności petycji? Nie wiem...
Szalony Kot pisze:VVu, napisz do administracji. Czasem im się blokuje i tam można to jakoś obejść.
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123682][img]http://img827.imageshack.us/img827/2246/kot03a.jpg[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 567 gości