Hania zawsze pomoże

Szkoda, że takich ludzi tak mało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Igulec pisze:gayae pisze:czy jakiś przedstawiciel Kociej Doliny mógłby wyjasnic sytuację?
ludzie wpłacili na karmę dla bezdomniaczków z zajezdni, uzbierała się jakaś kwota a karmy nie ma?
zabrakło w sklepach ?
koty głodują!!!
Dla rozwiania wątpliwości wrócę do tego postu.
Monika znała procedurę realizacji zamówień w Fundacji. Ponadto rozpoczęcie współpracy z nowym dostawcą też może coś pokomplikować. Staramy się jak najszybciej realizować zamówienia, ale czasem nie od nas zależą pewne sprawy, które wpłynąć mogą na termin realizacji. Teraz właśnie tak się wydarzyło i realizacja zamówienia przedłużyła się. Monika nie wspominała nic o tym, że nie ma karmy dla kotów dlatego dostawcy realizowali zamówienie również w swoim tempie.
CatAngel pisze::mrgreen: Wiedziałam do kogo napisaćdo mnie też takie zamówienie przyszlo na święta
![]()
w grudniu
![]()
Hania zawsze pomoże![]()
![]()
bo to Anioł
![]()
monika74 pisze:Igulec pisze:Monika, czy dotarła już karma Sanabelle Sensitive zamówiona przez Ciebie dla kotów z zajezdni?
Tak doszła
Karma jest przeznaczona dla starych chorych i posterylkowych kotów na nich najbardziej odbiła się głodówka
monika74 pisze:Doszło niesamowite zamówienie od Hani z FB (jeszcze nie mogę otrząsnąć się z szoku)
Hania kupiła kotom z zajezdni10 dużych worków Whiskasa
![]()
![]()
![]()
monika74 pisze:CatAngel pisze::mrgreen: Wiedziałam do kogo napisaćdo mnie też takie zamówienie przyszlo na święta
![]()
w grudniu
![]()
Hania zawsze pomoże![]()
![]()
bo to Anioł
![]()
CatAngel bardzo dziękuje za zesłanie nam Hani![]()
monika74 pisze:A Sanabelle nie jest dla kotów z nadwagą czasem?
light napewno tak
Cudak1 pisze:Wiadomo, co u Kumpla w nowym domku słychać?
monika74 pisze:Cudak1 pisze:Wiadomo, co u Kumpla w nowym domku słychać?
Wszystko jest super Kumpel juz w pełni zadomowiony. Ma swoje ulubione miejsce na fotelu![]()
Jest bardzo grzeczny i ułożony tylko gadatliwy ma bardzo wiele do opowiadania jak duża wraca z pracy![]()
Kumpel wygrał los na loterii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 198 gości