PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 11, 2010 12:25 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

TOFIK - ten kotek dla którego prosiłam o wsparcie viewtopic.php?f=1&t=109933&start=0
Już odszedł za TM. Choroba postępowała błyskawicznie. Miałby 2 latka, odszedł do swojej koleżanki Beci [*][*]
Szkoda kiciów :( Wyobrażam sobie co czuje ich opiekunka. Dwa kotki w ciągu krótkiego czasu.
Cały ten świat jest taki popaprany :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie kwi 11, 2010 12:29 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

:(
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 11, 2010 12:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

brykaj koteczku z TM Obrazek[*]
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie kwi 11, 2010 12:39 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Napisalam pieknego posta i szlag go trafil ale to dlatego ze kolezanka uzyczyla mi laptopa na ktorym nie umiem pisac :(

...widok twarzy Jaroslawa Kaczynskiego klekajacego na miejscu tragedii....

To byl naprawde moj Prezydent. Pierwszy raz w zyciu bylam dumna z jego jako czlowieka - i z jego Zony, ktora byla najfajniejsza Pierwsza Dama jaka w ogole znalam. Byc moze media robily duzo szumu, wiele osob kierowalo sie krzywdzacymi opiniami i zapominali o tym co najwazniejsze - ze kazdy znas popelnai bledy i nikt nie jest idealny - ale to bylo niewazne. Kazdy prezydent zasluguje na szacunek z tytulu funkcji jaka pelni. Kazdy czlowiek zasluguje na szacunek dlatego, ze jest czlowiekiem. Jesli to sie pamieta, reszta nie ma znaczenia.

Przytulam Was mocno wszystkie i pozdrawiam - jeszcze troche i bede miec internet, cierpliwosci :)
pozdrawiam Was kochane Siostry Czarowne.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie kwi 11, 2010 12:41 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

jasdor pisze:TOFIK - ten kotek dla którego prosiłam o wsparcie viewtopic.php?f=1&t=109933&start=0
Już odszedł za TM. Choroba postępowała błyskawicznie. Miałby 2 latka, odszedł do swojej koleżanki Beci [*][*]
Szkoda kiciów :( Wyobrażam sobie co czuje ich opiekunka. Dwa kotki w ciągu krótkiego czasu.
Cały ten świat jest taki popaprany :(

Przykro mi bardzo, cos o tym wiem jak boli odejscie dwoch cudownych kotow...
Tofiku biegaj za TM. Nic Ci juz nie bedize - pozdrow ode mnie Macka i Ruda...

....strasznie nam ich brak :(
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie kwi 11, 2010 13:04 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Biedny Tofinek.

A mnie się dzisiaj śnił Jan Paweł II, jeszcze starszy, chudszy i mniejszy niż wtedy kiedy umierał, szedł prowadzony pod pachy przez jakichś ludzi żeby się pomodlić nad tym samolotem rozbitym w Smoleńsku i płakał. Co za sen jakiś koszmarny. Za dużo mam emocji w sobie. W piątek miałam kolonoskopię, w sobotę ten wypadek, jutro TŻ wyjeżdża na 3 tygodnie, efekt... dostałam okres w tydzień po poprzednim.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie kwi 11, 2010 14:01 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Prezydencki samolot czterokrotnie podchodził do lądowania mimo że kontroler kazał lecieć do Mińska... Mam wrażenie, że Prezydent nie zgodził się na zmianę trasy i kazał lądować we mgle...

Szczerze mówiąc, nie głosowałam na Kaczyńskiego i wcale nie uważałam Go za dobrego prezydenta. A jednak... ściska mnie w gardle... Co innego polityczna emerytura, która (moim zdaniem) byłaby całkowicie uzasadniona, co innego śmierć...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie kwi 11, 2010 14:16 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Łączę się z Wami w bólu ... :cry:
Straszna tragedia, nieważne kim byli, nie powinni umierać ... . Miliony pytań i wątpliwości, dlaczego ... . Ale stało się i choć nie utożsamiałam się politycznie z wieloma, czuję, że stało się coś bardzo złego, że nie tak miało być. Nasz kraj stracił ważnych decydentów. Teraz musi się odbudować ...

Smoleńsk [*]
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie kwi 11, 2010 14:53 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

vega36 pisze: Szczerze mówiąc, nie głosowałam na Kaczyńskiego i wcale nie uważałam Go za dobrego prezydenta. A jednak... ściska mnie w gardle... Co innego polityczna emerytura, która (moim zdaniem) byłaby całkowicie uzasadniona, co innego śmierć...

Z ust mi to wyjęłaś...
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 11, 2010 14:57 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Kraj sobie poradzi.
Żal blisko 100 osób, które odeszły bez pożegnania.
Które pozostawiły swoje otwarte osobiste sprawy, plany, rodziny.
Potworny ból ich bliskich, okradzionych przez los w jednej chwili.
Sytuacja tych co zostali, dotyka mnie najbardziej.
Obrazek

kotolog

Od: Pon wrz 21, 2009 17:41

Post » Nie kwi 11, 2010 14:57 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Odrywając się na moment od tragedii, zapraszam na bazarek dla villemo5.

viewtopic.php?f=20&t=109998&p=5838403#p5838403
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon kwi 12, 2010 6:14 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Sol, podpisuję się pod Twoimi słowami.
Dla mnie to też był mój Prezydent :(
Uważam, że Polska takiego prezydenta mieć już nie będzie :(
I Prezydentową bardzo lubiłam, za to ciepło, które w sobie miała.
Żal, straszny żal ... I pozostalych ofiar rownież :(
[']['][']

A z tego, co mówią w tv i radio, pilot jest osobą, która podejmuje ostateczną decyzję o lądowaniu i nikt nie może mu niczego nakazać.

I dla Tofika [']
Ostatnio edytowano Pon kwi 12, 2010 9:15 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 12, 2010 8:29 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Witam wszystkich teraz obecnych i obecnych później.
Villemo melduje, że herbaciana poczta dotarła - bardzo dziękuję :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 12, 2010 20:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

Halo Czarownice?

Jasdor a karteczki ładne?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon kwi 12, 2010 20:46 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - Przez śmierć do nieśmiertelności (*)

villemo5 pisze:Halo Czarownice?

Hallo ;) Jako początkująca czarownica prosiłabym o wpisanie mnie na dostojną listę :oops: Bo na razie próbuję zaczarować sprzedaż własnego M i jakoś kulawo mi idzie - pewnie brak mi jeszcze legitymacji do czarowania :wink: Na kotach trenować jeszcze nie mam odwagi :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]