Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
W poczekalni na Fortecznej tez Ci mowila jedna pani ze dobrze prowadzi ten wet......
Dr Gubala zrobil usg i co stwierdzil?Nie masz jednoznacznej diagnozy, masz opis tego usg?????
zBADAJ MOCZ KOTA!!!!!!!
Spróbuj teraz do niej zadzwonic i jeszcze raz powtaRZAM
gisha pisze:W poczekalni na Fortecznej tez Ci mowila jedna pani ze dobrze prowadzi ten wet......
Dawid, rózne są stadia choroby, rózne wyniki mają koty, ja się tylko upieram przy swoim, bo moja kotka byla w podobnym wieku i podobne wyniki miala.
Niektorzy są załamami i twierdzą ze kot ma pnn PRZY MINIMALNIE PRZEKROCZONYCH WYNIKACH.
Twój kot ma ponad 4 krotnie!!!!!tO JEST OSTATNIE STADIUM CHOROBY![]()
Dr Gubala zrobil usg i co stwierdzil?Nie masz jednoznacznej diagnozy, masz opis tego usg?????
Nie mogę teraz znalezc namiarów na tą wetke nefrolozkę, za czasów choroby Fionusi jeszcze jej nie bylo![]()
Spróbuj teraz do niej zadzwonic i jeszcze raz powtaRZAM
zBADAJ MOCZ KOTA!!!!!!!
gisha pisze:Czy masz może na myśli tę wetkę:Agnieszka Neska - Suszyńska, Bielawa 9, Konstancin Jeziorna, http://www.nerkiwet.com.? Specjalizuje się w chorobach nerek i naprawdę ma o tym pojęcie, udziela też konsultacji internetowych (cena 80 zł.).
Czemu dopiero w poniedziałek będziesz mocz badal?Idzieszdo szkoly przeciez , a upolowac mocz nie zawsze jest łatwo.
Ja , jak udalo mi sie zlapac mocz kotki , nawet w nocy wiozlam do przyszpitalnego laboratorium .W szpitalu muszą miec badania pacjentow na bierząco i krwi i moczu, wiec badają na okrąglo.
Bardzo proszę dzwonić wyłącznie w godzinach 10:00 - 12:00,
od poniedziałku do piątku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102, noora i 718 gości