Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Mam mieszane uczucia. Z jednej strony szkoda mi tej pani, która oddała Silver, spłakała się, jak wychodziłyśmy, widać, że ją polubiła. Z drugiej strony uważam, że pani ma więcej serca niż rozumu i decydując się na Silver kierowała się tym pierwszym.
Widocznie to nie był TEN dom i tak musiało być. W ogłoszeniach można dopisać, że kotka już raz została oddana, to wzrusza... Nie było nawet możliwości, żeby cokolwiek wynegocjować, praktycznie nie dopuszczała nas do głosu. Poza tym, przyznam się bez bicia, chęci do negocjacji też we mnie nie było. Uważam, że zabierając Silver, wyświadczyłyśmy tej pani przysługę.
Silver jest cudowna - piękna i miła, musi się znaleźć idealny dom dla niej![]()
![]()
![]()
Agness, Ty masz szczęście do fajnych domków, zaczaruj ten wątek, niech znajdzie się ktoś taki, jak dla Maćka
molly88 pisze:Dostałam jedna odpowiedz - ze ustalila ze wspolokatorkami ze może przygarnac tylkokicie do 3 miesiecy...
Gibutkowa pisze:molly88 pisze:Dostałam jedna odpowiedz - ze ustalila ze wspolokatorkami ze może przygarnac tylkokicie do 3 miesiecy...
Hm... rozumiem że współlokatorkom bardzo zależy na podrapanych meblach i podartych firankach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 100 gości