[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2010 18:16 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Kruszyna stwierdziłą, że jednak lepiej nie wiem sama juz. Na koniec Silver jej nasikała na fotel... Ogolnie przytyla przez ten tydzień - karmiona byla praktycznie wszystkim. No i co wiecej pisac. Poznała, że jest u mnie. Ale mnie sie zdeczka boi wiadomo przestaszona jest jak narazie. Ma kuwete zrobiona z miski. Cóż wiecej pisac...

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto lut 16, 2010 18:51 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Grey była już kilka razy w GW, a Silver znowu będzie.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto lut 16, 2010 19:14 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Nikt nie dzownil w sprawie Grey.. Ten numer co mowilam to byla moja mama tzn dzonila z innego numeru..

molly88

Post » Wto lut 16, 2010 22:04 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

:( ech.... przykro :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lut 17, 2010 0:11 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Mam mieszane uczucia. Z jednej strony szkoda mi tej pani, która oddała Silver, spłakała się, jak wychodziłyśmy, widać, że ją polubiła. Z drugiej strony uważam, że pani ma więcej serca niż rozumu i decydując się na Silver kierowała się tym pierwszym.

Widocznie to nie był TEN dom i tak musiało być. W ogłoszeniach można dopisać, że kotka już raz została oddana, to wzrusza... Nie było nawet możliwości, żeby cokolwiek wynegocjować, praktycznie nie dopuszczała nas do głosu. Poza tym, przyznam się bez bicia, chęci do negocjacji też we mnie nie było. Uważam, że zabierając Silver, wyświadczyłyśmy tej pani przysługę.

Silver jest cudowna - piękna i miła, musi się znaleźć idealny dom dla niej :ok: :ok: :ok:

Agness, Ty masz szczęście do fajnych domków, zaczaruj ten wątek, niech znajdzie się ktoś taki, jak dla Maćka :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro lut 17, 2010 8:38 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Kruszyna pisze:Mam mieszane uczucia. Z jednej strony szkoda mi tej pani, która oddała Silver, spłakała się, jak wychodziłyśmy, widać, że ją polubiła. Z drugiej strony uważam, że pani ma więcej serca niż rozumu i decydując się na Silver kierowała się tym pierwszym.

Widocznie to nie był TEN dom i tak musiało być. W ogłoszeniach można dopisać, że kotka już raz została oddana, to wzrusza... Nie było nawet możliwości, żeby cokolwiek wynegocjować, praktycznie nie dopuszczała nas do głosu. Poza tym, przyznam się bez bicia, chęci do negocjacji też we mnie nie było. Uważam, że zabierając Silver, wyświadczyłyśmy tej pani przysługę.

Silver jest cudowna - piękna i miła, musi się znaleźć idealny dom dla niej :ok: :ok: :ok:

Agness, Ty masz szczęście do fajnych domków, zaczaruj ten wątek, niech znajdzie się ktoś taki, jak dla Maćka :)

:oops: wieczorkiem planuję poodświeżać ogłoszenia :ok:
Postaram się zrobic jakieś fajne ogłoszenie dla Silver, takie chwytające za serce 8) :ok:

Słuchajcie.... czasem tak jest, widocznie to nie był dom dla niej.
Dobrze że teraz a nie za kilka m-cy :( przynajmniej nie będzie bardzo cierpiała, że dom straciła :(

Agness78

Post » Śro lut 17, 2010 10:28 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Hop!

molly88

Post » Śro lut 17, 2010 10:35 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Dostałam jedna odpowiedz - ze ustalila ze wspolokatorkami ze może przygarnac tylkokicie do 3 miesiecy...

molly88

Post » Śro lut 17, 2010 11:28 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

molly88 pisze:Dostałam jedna odpowiedz - ze ustalila ze wspolokatorkami ze może przygarnac tylkokicie do 3 miesiecy...

Hm... rozumiem że współlokatorkom bardzo zależy na podrapanych meblach i podartych firankach. :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 17, 2010 11:40 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Gibutkowa pisze:
molly88 pisze:Dostałam jedna odpowiedz - ze ustalila ze wspolokatorkami ze może przygarnac tylkokicie do 3 miesiecy...

Hm... rozumiem że współlokatorkom bardzo zależy na podrapanych meblach i podartych firankach. :roll:

ciekawe co stanie się z kicią jak się współlokatorzy zmienią i nie będę chcieli z kotem mieszkać ? :roll: :?
Niestety znam takie sytuacje .... później kot trafia w najlepszym przypadku z powrotem do DT :evil:

Agness78

Post » Śro lut 17, 2010 14:56 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

A koty to co nie rosną czy jak? Za kilka miesięcy będzie dorosły i co wtedy :roll:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lut 17, 2010 16:00 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

:roll: ło matko ale to warunek
krynia08

Post » Śro lut 17, 2010 18:53 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

na góre :ok:
krynia08

Post » Śro lut 17, 2010 19:22 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Koteńki do domku :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lut 17, 2010 22:17 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Co nowego??
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia][następna]