Marysia wygrała los na loterii, że się nią zajęłyście. Gdyby nie ta charakterystyczna plamka na nosku to jak nie ten kot

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnielkaG pisze:ja mam pytanie z innej beczki. Leon się nudzi, jakie rozrywki mozna zorganizować ślepemu kotu? Nie może wyglądac przez oko, ani obserwowac rybek, ani bawić się myszką. Głównie je, śpi, śledzi mnie i usiłuje wyjść z pokoju.
AnielkaG pisze:Poproszono mnie dziś o pomoc. Sytuacja jest dramatyczna i szczerze mówiąc nie wiem co zrobić.
Pewna Pani- wielka Przyjaciółka kotów, od lat im pomagająca, ciężko zachorowała, ma chorobę nowotworową i czeka ją długie i trudne leczenie. Nie jest w stanie zając się swoimi 3 kotami. Koty są starsze, jeden jest chory. Rodzina jak to rodzina, kazała się kotów pozbyć, czyli uśpić.
Przyjaciele Pani to niestety osoby posiadające kilka lub kilkanaście kotów, w takim stadzie ta trójka nieszczęśników nie odnajdzie się. Koty są w lecznicy, siedzą w klatkach. Bardzo chcą wychodzić, wieszają się na człowieku.
Oto koty:
[...]
2. GAPA - bardzo miła 12- letnia kotka bez jednego oczka
PILNIE POTRZEBUJĄ DOMÓW
BARDZO proszę o pomoc, może ktoś ma jakieś pomysły? Byłabym wdzięczna za zrobienie ogłoszeń, ja zrobię Allegro i gumtree.
GAPA - bardzo miła 12- letnia kotka bez jednego oczka
AgaPap pisze:Jakby co to namiary wszystkie już mam do przelewów. Tylko teraz jak to podzielić, proponuję, żeby składki za luty podzielić po równo, a bazarki dołożyć do rezerwy![]()
A JAK RESZTA UWAŻA?
Adria pisze:Chciałam pochwalić się wiadomością, że do swojego domu w niedzielę pojechał ArturBardzo się ciesze, bo domek aż w Poznaniu ale sprawdzony i doświadczony.
Artur był u mnie w DT, natomiast Pelagia dalej szuka i jest w DT u PtokaNa pierwszej stronie jest odwrotnie podane
AgaPap pisze:Jakby co to namiary wszystkie już mam do przelewów. Tylko teraz jak to podzielić, proponuję, żeby składki za luty podzielić po równo, a bazarki dołożyć do rezerwy![]()
A JAK RESZTA UWAŻA?
Viena pisze:Nie wiem jak to napisać![]()
Kotek zniknął.
Siedze teraz i becze.![]()
Dzwoniłam dziś do właścicieli, powiedzieli że od niedzieli kotka niema. Albo rzeczywiście nie wiedzą czemu znikł, albo nie chcieli mi powiedzieć. Nie wiem.
Jeszcze w sobotę trzymałam go na kolanach i robiłam mu zdjęcia.
Tak strasznie żałuję, dlaczego go wtedy nie wzięłam, dlaczego wcześniej nie założyłam mu wątku.
Kotek tyle osób złapał za serce.
Dwa cudowne domy chciały dać kotkowi DT. Już jutro miało się odmienić jego życie. A ja się spóźnłam o tydzień.![]()
Przepraszam Cię kotku. Chciałam dobrze, ale nie zdążyłam.
Czuje się teraz okropnie. Gdybym tyle nie zwlekała, wszystko potoczyłoby się inaczej.
[']
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 1299 gości