Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iljova pisze:Jak długo trwało i jak było? Co Ci powiedzieli?
Caragh pisze:Ale mam nadzieje, wiecej klopotow z powodu tego nie bedziesz miec?
dite pisze:obawiam się właśnie, że odebranie zwierząt bez zakazu zbierania kolejnych jest bez sensu, bo Pani sobie zaraz znajdzie kolejne kilkadziesiąt kotów. To dobre pytanie, akurat na wątku o kolekcjonerstwie toczy się dyskusja na temat interwencji, może ktoś będzie znał odpowiedź, zapytam tam
kaja555 pisze:dite pisze:obawiam się właśnie, że odebranie zwierząt bez zakazu zbierania kolejnych jest bez sensu, bo Pani sobie zaraz znajdzie kolejne kilkadziesiąt kotów. To dobre pytanie, akurat na wątku o kolekcjonerstwie toczy się dyskusja na temat interwencji, może ktoś będzie znał odpowiedź, zapytam tam
niestety w Polsce nie można nikomu zakazać posiadania i ponownego gromadzenia zwierząt
kaja555 pisze:niestety w Polsce nie można nikomu zakazać posiadania i ponownego gromadzenia zwierząt
dobrze, że to zostało zaprotokołowane, im więcej takich informacji w dłuższym czasie spłynie tym lepiej dla sprawy.Justa&Zwierzaki pisze:zeznałam że byłam tam bardzo bardzo dawno a zwierzęta byly w urągających warunkach przekraczających wszelkie normy a psów wtedy było około 30 a kotów około 60 , co sie z nimi stało można się tylko domyślać
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf i 22 gości