Podaj telefon do dużej Jokerka i będzie po sprawie - jeśli masz czyste sumienie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gemma pisze:Wiecie co dziewczyny, naprawdę przykro mi, że piszecie takie rzeczy... ale rozumiem, że się zdenerwowałyście, szczególnie Kropka, za brak wiadomości ode mnie...szczerze mówiąc nie mam siły tego wszystkiego tłumaczyć i dyskutować, bo naprawdę miałam sporo własnych problemów ostatnio, chcę tylko przeprosić za całą tą sytuację...mam nauczkę, żeby więcej nie angażować się w takie sprawy, może rzeczywiście się nie nadaję...ale jednocześnie chcę powiedzieć, że zrobiło mi się bardzo przykro jak przeczytałam Wasze posty...
Wklejam dwa zdjęcia Jokerka z mojej wizyty na samym początku wakacji, z jego rudym kolegą:
niestety parę dni temu rudy odszedłPani Iza nie miała siły zdradzać mi szczegółów, walczyła długo o jego zdrowie, ale się nie udało
rudy był u niej bardzo długo, więc rozumiem jak jest jej przykro i ciężko...
Jokerek podobno jest bardzo smutny i cierpi po odejściu kolegi...dlatego Pani Iza chce poszukać mu nowego towarzysza
To najświeższe zdjęcie Jokerka, dostałam je dosłownie pół godziny temu:
Pani Iza obiecała mi przesłać więcej zdjęć na maila jak tylko będzie miała możliwość zgrać je z aparatu.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, misiulka i 66 gości