Jokerek,marmurkowy chłopak :) pojechał do domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 15, 2009 22:05

Sorki, ale ja Ci nie wierzę...

:(

Podaj telefon do dużej Jokerka i będzie po sprawie - jeśli masz czyste sumienie...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie sie 16, 2009 6:57

Tak długo czekałam na wiadomości,pomimo tego,że obiecałas skontaktować się ze mną-nie zrobiłas tego.Obiecałas Kasi Kaprys,obiecałas Milenie,nie dotrzymałas słowa :(
Nie dziw się ,że to zachwiało moim zaufaniem do Ciebie!
Wczoraj na dodatek wywaliło mnie z Miau i nie miałam możliwości napisania postu,ale myślę,że zajrzysz tutaj-więc skoro z Jokerkiem wszystko w porządku-zrób zdjęcia z domku Jokerka i udowodnij,że z nim wszystko w porządku!A skoro nie masz czasu,daj namiary na PW domku,a ktoś z pewnością odwiedzi domek w ramach wizyty poadopcyjnej i potwierdzi Twoje słowa.
Kamila,Korciaczki,Milenko-dziękuję!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sie 20, 2009 11:06

Wiecie co dziewczyny, naprawdę przykro mi, że piszecie takie rzeczy... ale rozumiem, że się zdenerwowałyście, szczególnie Kropka, za brak wiadomości ode mnie...szczerze mówiąc nie mam siły tego wszystkiego tłumaczyć i dyskutować, bo naprawdę miałam sporo własnych problemów ostatnio, chcę tylko przeprosić za całą tą sytuację...mam nauczkę, żeby więcej nie angażować się w takie sprawy, może rzeczywiście się nie nadaję...ale jednocześnie chcę powiedzieć, że zrobiło mi się bardzo przykro jak przeczytałam Wasze posty...
Wklejam dwa zdjęcia Jokerka z mojej wizyty na samym początku wakacji, z jego rudym kolegą:

Obrazek

Obrazek

niestety parę dni temu rudy odszedł :( Pani Iza nie miała siły zdradzać mi szczegółów, walczyła długo o jego zdrowie, ale się nie udało :( rudy był u niej bardzo długo, więc rozumiem jak jest jej przykro i ciężko...
Jokerek podobno jest bardzo smutny i cierpi po odejściu kolegi...dlatego Pani Iza chce poszukać mu nowego towarzysza
To najświeższe zdjęcie Jokerka, dostałam je dosłownie pół godziny temu:

Obrazek

Pani Iza obiecała mi przesłać więcej zdjęć na maila jak tylko będzie miała możliwość zgrać je z aparatu.
pozdrawiam
Bajka :( [*]

Obrazek Obrazek

Marmurkowy wątek- http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89777 :)

gemma

Od: Sob sie 30, 2008 12:13

Post » Czw sie 20, 2009 22:48

Bardzo mi przykro z powodu Rudego :cry:

Gemma, Kasia jest na urlopie, bez netu, więc na pewno przeczyta, jak wróci do domu. Napisze Jej jutro smsa, ze wstawiłaś zdjecia Jokerka. Ciesze sie, ze ma się dobrze, to już duży chłopak :D

Nie dziw się Kasi, nie było wieści, najgorsza jest niepewność i zastanawianie sie co się stało.... :(
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt sie 21, 2009 0:35

gemma pisze:Wiecie co dziewczyny, naprawdę przykro mi, że piszecie takie rzeczy... ale rozumiem, że się zdenerwowałyście, szczególnie Kropka, za brak wiadomości ode mnie...szczerze mówiąc nie mam siły tego wszystkiego tłumaczyć i dyskutować, bo naprawdę miałam sporo własnych problemów ostatnio, chcę tylko przeprosić za całą tą sytuację...mam nauczkę, żeby więcej nie angażować się w takie sprawy, może rzeczywiście się nie nadaję...ale jednocześnie chcę powiedzieć, że zrobiło mi się bardzo przykro jak przeczytałam Wasze posty...
Wklejam dwa zdjęcia Jokerka z mojej wizyty na samym początku wakacji, z jego rudym kolegą:

Obrazek

Obrazek

niestety parę dni temu rudy odszedł :( Pani Iza nie miała siły zdradzać mi szczegółów, walczyła długo o jego zdrowie, ale się nie udało :( rudy był u niej bardzo długo, więc rozumiem jak jest jej przykro i ciężko...
Jokerek podobno jest bardzo smutny i cierpi po odejściu kolegi...dlatego Pani Iza chce poszukać mu nowego towarzysza
To najświeższe zdjęcie Jokerka, dostałam je dosłownie pół godziny temu:

Obrazek

Pani Iza obiecała mi przesłać więcej zdjęć na maila jak tylko będzie miała możliwość zgrać je z aparatu.
pozdrawiam

Gdybyś wstawiła te fotki dużo wcześniej - nie było by takich domysłów.

Ja też mam pracę, rodzinę, gromadę kotów, na dodatek się uczę. Mimo to, odbieram telefony, odpisuje na sms'y, bywam na forum.

Muszę mieć kontakt ze światem. Chociażby telefoniczny.

Mam nadzieję że zostaniesz na forum i będziesz pomagać kociastym. Mimo wszystko.

Ale Jokerek jest :love: piękny kocur, zupełnie jak jego brat :love: przykro mi z powodu Rudzielca [']

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon sie 24, 2009 19:48

Cieszę się ,że z Jokerkiem wszystko w porządku!!!!-wyrósł słodziaczek :love:
Nikt nie uważa ,że się nie nadajesz,ale dotrzymuj słowa,wtedy nie bedzie domysłów,obaw.Tak jak pisze Cameo-gdybyś chociaż odpisała na sms-y,lub odebrała telefony-byłaby inna sytuacja,a tak.......
Szkoda Rudego!-mam nadzieję,że to nie była jakaś zakaźna choroba!
Weroniko-mam nadzieję,że nie znikniesz z Miau-tak pięknie zajmowałaś się Jokerkiem,masz swoją Sushi-napisz czasem coś o niej-my tu wszyscy mamy kupe swoich spraw,pracę,ale stanowimy jakąś jedność-nie uciekaj-zostań!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sty 17, 2010 13:54 Re: Jokerek,marmurkowy chłopak :) pojechał do domku :)

I znów minęło tyle czasu,obiecane relecje nie pojawiły się,no cóż-niektórzy puszczają słowa na wiatr!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia]