aamms pisze:
Kiedy przeprowadzka kociastych?
Chyba przeprowadzka bedzie na raty, najpierw Kawusia bo źle znosi zakocenie domu u Sabeny. A kiedy? To decyzja Sabeny. Ja w pełnej gotowosci czekam na sygnał

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:
Kiedy przeprowadzka kociastych?
sawanka1 pisze:estre pisze:no to się narobiło![]()
dobrze, że już jesteście w połowie męczarni.
ze swojej strony mogę zapewnić, że pan obiecał, że jak tylko będzie wychodził od razu zadzwoni i kot będzie jechał do domu. mam nadzieję, że w piątek już wyjdzie.
Widać , że kocisko bardzo się z nami męczy- chyba bardziej niż my z nim
jedynak , w poważnym wieku , trafił do domku pełnego ludzi i kotów - to musiał być szok dla niego - więc myślę , że i tak jest nieźle , bo zaczął jeść (choć niewiele ) i pić , no i z pewnością załatwia swoje potrzeby
Serniczek pisze:podtrzymuję swoja prośbę-musi ktos jeszcze się zaangazować.My we dwie z Aamms nie dajemy juz rady
zirrael pisze:Serniczek pisze:podtrzymuję swoja prośbę-musi ktos jeszcze się zaangazować.My we dwie z Aamms nie dajemy juz rady
mogę pomóc nie ma problemu
Serniczek pisze:dzięki za zrozumienie Batumi...o obowiązkach Prezesa nie smiem pisać bo mi resztki włosów na głowie wyjdą
estre pisze:
a pan tak mnie zapewniał, że kot jest spokojny i niekłopotliwy![]()
dobrze, że chociaż coś je i pije. może złośliwiec zacznie się jeszcze załatwiać do kuwetki.
Pieczarka pisze:To ja mam taką propozycję.
Ustalmy w każdym większym mieście osobę odpowiedzialną za puchatki. Taka osoba skoordynuje pracę w danym mieście, będzie raportować do skarbnika i prezesa i będzie odpowiedzialna za np
- domy tymczasowe
- wyznaczy osobę do przeglądania lokalnych ogłoszeń
- kontakt ze schronem
- kontakty z wetami (rabaty)
- kontakty z fundacjami
To takie przemyślenia na szybko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 73 gości