Bolkowa pisze:A ja myślałam, że winko i nagrzewające zewnętrznie koty to środek nasenny![]()
Na mnie w każdym razie tak to działa.
Hm...bo to zależy....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:A ja myślałam, że winko i nagrzewające zewnętrznie koty to środek nasenny![]()
Na mnie w każdym razie tak to działa.
Bolkowa pisze:Czyli A59 rozgrzewa się zewnętrznie i wewnętrznie, ja utrzymuję abstynencję i szafa gra ( miau chodzi)
Marcelibu pisze:Bolkowa pisze:Czyli A59 rozgrzewa się zewnętrznie i wewnętrznie, ja utrzymuję abstynencję i szafa gra ( miau chodzi)
Ja bym dziś nie utrzymywała, tylko nie ma komu iść do sklepu![]()
.
Bolkowa pisze:Nic innego mi więc nie pozostaje jak się rozłączyć.![]()
A to mój ostatni dzień wolności z racji choroby. Od niedzieli będę prowadziła higieniczny tryb życia - koniec z włóczeniem się po nocach po necie.
Bolkowa pisze:No to dzisiaj dzień W - wiadomosci od Siostry Prezes.
Z tzw "netu z doskoku".
A ja mam dzisiaj dzień S - spotkaniowy- najpierw syn idzie do kolegi na urodziny, potem z dwoma kumplami wracają do mnie, , na 18tą wędruję na PYRKOT II, starszy idzie na spotkanie z byłą klasą (od 17tej do rana - jestem pełna podziwu dla rodziców, którzy podjęli się przygarnąć kilkanaście głodomorów).
Marcelibu pisze:To ja sobie dziś popołudniu odbiorę te uściski
Bolkowa pisze:No to dzisiaj dzień W - wiadomosci od Siostry Prezes.
Z tzw "netu z doskoku".
A ja mam dzisiaj dzień S - spotkaniowy- najpierw syn idzie do kolegi na urodziny, potem z dwoma kumplami wracają do mnie, , na 18tą wędruję na PYRKOT II, starszy idzie na spotkanie z byłą klasą (od 17tej do rana - jestem pełna podziwu dla rodziców, którzy podjęli się przygarnąć kilkanaście głodomorów).
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 81 gości