agul-la pisze:jest tu kto?
watek nieuczeszczany

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:jest tu kto?
agul-la pisze:ja jestem, ale poniewaz nie piszesz nic to myslalam, ze netu nie masz
agul-la pisze:ja tez mam w pracy cyrki, jak wracam to nie mam ochoty palcem kiwnac. male rosna jak glupie, demoluja co sie da, tygrys to w ogole rosnie jak na drozdzachgdyby mogl zezarlby mnie razem z butami
z niego takie dresiarz jest
kluska to mala dama, myje siebie i mnie, wybalusza te swoje wielkie oczy jakby wiecznie zdziwiona byla
porusza sie z gracja i pancia z niej ejst
teraz np. spia na krzesle od komputera, a ja musze siedziec na samym brzezku
agul-la pisze:w ten weekend pojedziemy jak damy rade, a jak nie to poprosze kolezanke zeby mnie w tygodniu zawiozla. z tego co tu kiedys wyczytalam to najlepiej szczepic na kk i panleukopenie.
agul-la pisze:ja nie daje moim gerberkow i tych innych. stwierdzilam, ze skoro nigdy nie lubily to nie bede kombinowac. jedza mieso, ser zolty i bialy, chrupki rc i jak sie uda u nas dorwac animonde kitten. planuje zamowic im puszki animondy na animalii, sa troche tansze niz u mnie i wieksze, bo po 200g. u nas wybor jest maly poniewaz z racji ceny nie bardzo schodzi i pani z zoologa nie oplaca sie ich zamawiaczdjec nowych nie mam, ale sproboje cos w weekend porobic. a ty masz cos nowego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 107 gości