PAKT CZAROWNIC 5 ŚWIĘTO CZARNEGO KOTA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 20, 2008 20:39

Zirael pisze:
villemo5 pisze:
Zirael pisze:wychodzi niezbicie na to, że ja okropnie niewychowana jestem i jak chamstwo w ubłoconyh gumiakach na salony się pcham :wink:

O czym prawisz Siostro? Bo nie jarzę... 8O

hmpf, no przyszłam sobie, zaprosiłam się na kawę z mlekiem, rozgościłam się na kanapie i nawet nie poprosiłam o przyjęcie 8O nie dość, że chamstwo w gumiakach to jeszcze niepiśmienne.... :twisted:

8O 8O Zirael - a ja myślałam, że Ty już w 100000% Czarowna Czarownica jesteś :roll: Natomiast - w mojej ocenia - kanapka + kawka z mleczkiem jak najbardziej ok jest :wink: - więc jakie gumiaki :twisted:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto maja 20, 2008 21:23

Aleksandra59 pisze:
Zirael pisze:
villemo5 pisze:
Zirael pisze:wychodzi niezbicie na to, że ja okropnie niewychowana jestem i jak chamstwo w ubłoconyh gumiakach na salony się pcham :wink:

hmpf, no przyszłam sobie, zaprosiłam się na kawę z mlekiem, rozgościłam się na kanapie i nawet nie poprosiłam o przyjęcie 8O nie dość, że chamstwo w gumiakach to jeszcze niepiśmienne.... :twisted:

8O 8O Zirael - a ja myślałam, że Ty już w 100000% Czarowna Czarownica jesteś :roll: Natomiast - w mojej ocenia - kanapka + kawka z mleczkiem jak najbardziej ok jest :wink: - więc jakie gumiaki :twisted:

yyy.. a ja to myślę, ze dlatego, ze nie powitałyśmy godnie nowej Wiedźmy :oops: :oops:

WITAJ ZIRAEL CIEPLUTKO !!!!
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto maja 20, 2008 21:25

Ja powitałam :twisted:

stówką
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto maja 20, 2008 21:29

Ale numer 8O
Zabrałam dziś Karolka na szczepienie od zdenerwowania... obowiązkowe.
A on przyszedł spać do mnie!! Teraz! Chyba za karę... Bo ja nie lubię spać z psem!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto maja 20, 2008 21:32

villemo5 pisze:Ja powitałam :twisted:

stówką

Tej to tylko stówki w głowie :twisted: !!!!
Marcelibu

Post » Wto maja 20, 2008 21:40

villemo5 pisze:Ale numer 8O
Zabrałam dziś Karolka na szczepienie od zdenerwowania... obowiązkowe.
A on przyszedł spać do mnie!! Teraz! Chyba za karę... Bo ja nie lubię spać z psem!

O żesz Siostro Prezes, a co to za dyskryminacja gatunku? :evil:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto maja 20, 2008 21:43

villemo5 pisze:Ja powitałam :twisted:

stówką

mamuniu jak dobrze, że u mnie nie ma stówek :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Wto maja 20, 2008 21:46

a generalnie, bardzo żem wdzięczna za powitanie, chlebem, solą i stówkami, nie rozpłynę się ze szczęścia :D tylko dlatego, że jako dobrze wychowana osoba, nie chcę robić bałaganu - bo kto by potem takie plamsko sprzątał? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Wto maja 20, 2008 21:50

Trinity36 pisze:
Aleksandra59 pisze:
Zirael pisze:
villemo5 pisze:

yyy.. a ja to myślę, ze dlatego, ze nie powitałyśmy godnie nowej Wiedźmy :oops: :oops:

WITAJ ZIRAEL CIEPLUTKO !!!!

yyyy :?: ZIRAEL - dlaczego Ty dla mnie jesteś Czarowna :oops: Nie witałam Ciebie na Pakcie wcześniej :? Duży błąd z mojej strony :roll:

PS- po "wydarciu" z dziury Kika myje się z uporem maniaka :( Straszny to był dla niej stres :cry: Błąd za błędem popełniam - ze szkodą dla moich futer :cry: :cry:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro maja 21, 2008 0:03

yyyy..... to się chyba jednak rozpłynę ze szczęścia, a co tam, proszę nie sprzątać samo wyschnie 8)

tylko, khm, moje koty nie są czarne :arrow:

Obrazek

isoteraz?
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Śro maja 21, 2008 6:09

trza Cie dokocić czarnym... mam akurat na zbyciu... :twisted: szepnij słówko i zarezerwuje jednego dla Ciebie... :twisted:

witam nowy czarownice... jako samozwańcza siostra od bezpieczeństwa meldujem, zem sprawdziła nowe i nie ma zastrzeżeń :twisted:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro maja 21, 2008 7:59

Matahari pisze:trza Cie dokocić czarnym... mam akurat na zbyciu... :twisted: szepnij słówko i zarezerwuje jednego dla Ciebie... :twisted:

witam nowy czarownice... jako samozwańcza siostra od bezpieczeństwa meldujem, zem sprawdziła nowe i nie ma zastrzeżeń :twisted:

Dzięki Matahari...
Ffffffcale nie samozwańcza! W której części podział stołków był! Nie pamiętasz? Sama Cię zrobiłam jakimś tam ministrem.... :roll:
Wczoraj szybko odpadłam, bo... wszystkie futra z całego domu postanowiły spać ze mną. :strach:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro maja 21, 2008 9:42

Matahari pisze:trza Cie dokocić czarnym... mam akurat na zbyciu... :twisted: szepnij słówko i zarezerwuje jednego dla Ciebie... :twisted:

aż sobie otre pot z czoła :D
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Śro maja 21, 2008 9:43

villemo5 pisze:wszystkie futra z całego domu postanowiły spać ze mną. :strach:

to ciepło było :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Śro maja 21, 2008 9:53

...bry...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]