JustiSuzi pisze:Kotka miała wykonane wszystkie badania laboratoryjne łącznie z badaniami usg i na nosicielstwo pasożytów. Pomysł z folią malarską juz mam za sobą. Kotka porwała ją w strzępy. Jedyne co pomaga to trzymanie jej w transporterze bo wtedy nie wyje. Zwala wszystko z półek zrywa firany i otwiera szafki z ubraniami które wyciąga na całe mieszkanie. To wariatka.
Wybacz ale w wariatkę ja tak do końca nie wierzę. Myślę, że na pewno jest jakaś przyczyna dla której kotka zachowuje sie w ten sposób.
Z tego jednak wynika, że jesteś zdecydowana szukać jej domu. Jeśli tak to trzeba dać kotce jak najwięcej ogłoszeń, musisz też uprzedzić przyszłego właściciela, o zachowaniu kota, więc lekko nie będzie. Przyznam się, że gdyby nie to że mam chore kociaki w domu wzięłabym od ciebie koteczkę. Czy ona jest szczepiona, jaką szczepionką.
Mam nadzieję, że dasz kotce czas na znalezienie domu i będziesz informować jakie są postępy.
A nie możesz jej zamykać np. w łazience, tam chyba nie narobiłaby większych szkód, a miałaby większą swobodę.