A czy ktoś może wie, ile jeszcze tych bied tam zostało?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Przeczytałam dzisiaj wszystkie wątki Orzeszków, które trafiły do lepszego życia. dziewczyny kawał super roboty![]()
Malotka pojechała w sobotę do Szczotka-84, a w czwartkek kotobusem pojechało 16 kotów. W sumie 17 kotów. Tak czy jakoś inaczej?
Mam wątki 15 kotów:
1. Malotka - Szczotka-84
2. Kimberly - Pisiokot
3. Kreciczka - CoolCaty
4. Mićka - CoolCaty
5. Lulu - Ivcia
6. Cudna - Mirka_t
7. Kropeczka - Mirka_t
8. Pusia - BeataB
9. Czarnulka - BeataB
10. Mietka
11. Mietka2
12. Maskotka
13. Wampirek
14. Jaszczurka
15. Karol
Brakuje mi dwóch kotów (jeśli wyjechało 17).
Czy te koty mają swoje wątki?
Chyba że coś pokręciłam a to bardzo możliwe
Gocha17_ pisze: Gosiaa - dodaj jeszce Przytulaka (nie bylo go w planach, ale i tak pojechal) oraz MalaBura (ktora dziewczyny wygarnely z szafy podczas ostatniego "obchodu"). Oba kociaki nie maja watkow, tylko tu sie pare razy pojawily
Modjeska pisze:Ja dodam jako komentarz do listy kotów, że zanim Magda odbierze Maskotkę jest u mnie 8 Orzeszków. Jeśli ktoś chciałby posłuchać koncertu na 8 traktorków,:wink: to zapraszam, brzmi fantastycznie.
Modjeska pisze:U mnie są poza tym maluszki Wampirek i Jaszczurka, dla których potrzebny jest wspólny dom zarówno tymczasowy jak i stały.
Modjeska pisze:Są jeszcze Karol i Kotka-Mietka.
Trochę się chyba zgubiłam do kogo miały trafić przytulaste burasy. Chodzi mi po głowie Mestudio, z którą rozmawiałam w piątek. Czy ktoś jeszcze był chętny na burasa?
Modjeska pisze:Jeśli ktoś chciałby posłuchać koncertu na 8 traktorków,:wink: to zapraszam, brzmi fantastycznie.
mirka_t pisze:Wania71, Cudna i Kropka miały zrobione testy i wyszły ujemne.CoolCaty wpisała je do książeczek zdrowia.
Gocha17_ pisze:Ja bym chcialaCzy we srode rano beda jeszcze wszystkie? Prosze ...
Gocha17_ pisze:Chór na 8 głosów to oktet? No to masz Orzeszkowy KotoktetMusisz to nagrac!
![]()
![]()
Gocha17_ pisze:Wyrwanie 1+16 kotow ze schroniska w ramach jednej akcji jest takim wydarzeniem, ze warto by slad byl. Tak mi przyszło do głowy, żeby w książeczki zdrowia kociaków wkleić jakąś pamiątkową naklejke/wklejke (wlepke?). A przy okazji takie wieczne przypomnienie z kociakami by poszło, ze o Orzechowcach trzeba ciągle pamietać, i o tych zwierzakach co tam zostaly ... Mamy na forum troche zdolnych banerko-tworcow - pewnie mogliby wymyśleć coś w tym stylu![]()
ewar pisze:Agnes,orientujesz się może,czy w tym schronie są czynione jakieś działania mające na celu poprawę sytuacji?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 63 gości