Kalendarza 2006 NAKŁAD WYCZERPANY! prosimy o zalegle wplaty

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 21, 2005 22:10

Przepiszę tu post z innego wątku, bo może ktoś śledzi zmiany tutaj, a nie tam.

Dzisiaj wysłałem kolejną partię kalendarzy.
Tak więc kalendarze zostały wysłane do wszystkich osób, które zamówiły przesyłkę pocztową i dokonały wpłaty do dnia 21.12.2005 do godz. 11:00.
"Dokonały wpłaty" należy rozumieć jako "wpłata pojawiła się na koncie Komitetu".

To ostatnia przesyłka w tym roku. Jutro rano wyjeżdżam i wracam dopiero w styczniu.

------------

Przypomnę o zaległych płatnościach (od ostatniego przypomnienia nikt nie dokonał wpłaty).

Ostateczny termin zapłaty minie 31.12.2005 r.
Zamówienia na kalendarze, które nie będą do tej pory opłacone, zostaną anulowane, a kalendarze zostaną ponownie wystawione na sprzedaż.

Szczegółowe informacje o sposobie wpłacania pieniędzy można znaleźć tutaj: http://forum.miau.pl/1-vt33877.html

Zwracam uwagę, że błędnie opisane przelewy odsyłamy.

Jeśli będziecie płacić w okienku bankowym lub pocztowym, pilnujcie żeby panienka wpisała dokładnie taki opis przelewu, jaki zamieszczono w zleceniu. Z dotychczasowych doświadczeń wynika, że panienki w okienkach samowolnie zmieniają treść opisu, a my wtedy odsyłamy pieniądze do nadawców.

E-maile o podobnej treści rozesłałem do wszystkich osób, które zamówiły Koci Kalendarz, a nie wpłaciły jeszcze pieniędzy na konto Komitetu.
Określenie "nie wpłaciły" należy rozumieć, że do dnia 21.12.2005 do godz. 11:00 na koncie Komitetu nie było jeszcze odpowiedniej wpłaty.

Ponieważ część osób nie podała na zamówieniach adresu e-mail, inni podali adresy fałszywe, a jeszcze inni nie odpisują na ponaglenia do zapłaty, więc tak naprawdę nie wiem do kogo powiadomienie dotarło.
Dlatego, żeby wykorzystać wszystkie możliwości kontaktu, poniżej zamieszczam listę osób zalegających z płatnością:

Użytkownicy Forum Miau:

Anna iastkowska
canis
dora750
Magdziula
patiw
skaskaNH - fałszywy adres e-mail, listy wracają z adnotacją "User unknown", fałszywy pseudonim: na Forum nie ma takiego użytkownika
smil - brak adresu e-mail
Sporty

Osoby spoza Forum:

Dutkiewicz Przemysław
krupicka joanna
Małolepsza Joanna - fałszywy adres e-mail, listy wracają z adnotacją "Host not found"
Marczak Karolina
Opiłowska Aneta
Rokowska Krystyna - fałszywy adres e-mail, listy wracają z adnotacją "User unknown"

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob gru 24, 2005 0:21

Dorota pisze:
dyzio_miszcz pisze:dam 100 zł za egzemplarz, (jesli zysk pójdzie do CK) i chcę tylko jeden

Naprawde?!

Super!!! Dostaniesz.

Ja wlasnie pedze na poczte zaplacic za 3 kalendarze. :oops:

Z wielką przyjemnością potwierdzam wpływ na konto CK 100 złotych od dyzia_miszcza za kalendarz od Doroty! :D

Doroto, Dyziu - dziękuję Wam bardzo :D:D:D

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Wto gru 27, 2005 19:25

Jose Arcadio Buendia pisze:
Dorota pisze:
dyzio_miszcz pisze:dam 100 zł za egzemplarz, (jesli zysk pójdzie do CK) i chcę tylko jeden

Naprawde?!

Super!!! Dostaniesz.

Ja wlasnie pedze na poczte zaplacic za 3 kalendarze. :oops:

Z wielką przyjemnością potwierdzam wpływ na konto CK 100 złotych od dyzia_miszcza za kalendarz od Doroty! :D

Doroto, Dyziu - dziękuję Wam bardzo :D:D:D

Dyziuuuu!
Dzis wyslalam, bo sie przed swietami nie wyrobilam :oops:
Priorytetem. Jutro powinienes dostac przesylke.
Dziekuje za hojnosc w imieniu CK! :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia]