Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FElunia pisze:Jak tam stan "zapuszkowania"? Czy nie czas już podjechać na złom? Znowu nazbieraliśmy trochę, między innymi stary rower
balbina38 pisze:dzisiaj przjechały cztery małe kociaki z interwencji(miało być pięć),ale piątego nie znaleziono![]()
Kotki zostały odrobaczone i odpchlone(mają ok.5 tygodni),kropimy oczy gentamycyną.Jedzą ładnie same,szczególnie posmakowała im sucha karma![]()
Na poczatku przeniosłam dwójkę (Piegusię i ..........zapomniałam) do reszty rodzeństwa.Niestety Piegusia została bardzo żle przez nich przyjęta,osyczana,zagoniona w kąt,ciągle atakowanaWobec tego przedzieliłam boks i maluchy siedzą w połówce(im to wystarcza na razie) a Piegusia z bratem w drugiej.
Mam wrażenie że Kaśka schudła.
Na trójce nie mamy ogrzewania.
Czy ktoś ma na zbyciu grzejnik,najlepiej typu kaloryfer?
Mamy bardzo dużo prania,a tym samym kończą nam się posłanka. Dziewczyny zróbcie remamenty w szafach,może się coś znajdzie.
The Szops pisze:balbina38 pisze:dzisiaj przjechały cztery małe kociaki z interwencji(miało być pięć),ale piątego nie znaleziono![]()
Kotki zostały odrobaczone i odpchlone(mają ok.5 tygodni),kropimy oczy gentamycyną.Jedzą ładnie same,szczególnie posmakowała im sucha karma![]()
Na poczatku przeniosłam dwójkę (Piegusię i ..........zapomniałam) do reszty rodzeństwa.Niestety Piegusia została bardzo żle przez nich przyjęta,osyczana,zagoniona w kąt,ciągle atakowanaWobec tego przedzieliłam boks i maluchy siedzą w połówce(im to wystarcza na razie) a Piegusia z bratem w drugiej.
Mam wrażenie że Kaśka schudła.
Na trójce nie mamy ogrzewania.
Czy ktoś ma na zbyciu grzejnik,najlepiej typu kaloryfer?
Mamy bardzo dużo prania,a tym samym kończą nam się posłanka. Dziewczyny zróbcie remamenty w szafach,może się coś znajdzie.
co z matką kociąt? Prosiłam żeby zabrać wszystkich. Matkę przecież trzeba wyciachać, bo inaczej to wszystko bez sensu, nie będziemy przecież co chwile od tej kobiety zabierać maluchów.
CatAngel pisze:A ten grzejnik co Angela wczoraj przywiozla. Co z nim sie stało? Byl na trojce kolo kosza na żwirek
balbina38 pisze:Grafik 10.10.-16.10
10.10. pon. rano Beata wiecz. Gosia
11.10. wtorek rano Gosia wiecz Asia
12.10. środa rano Tajron wiecz. Patrycja
13.10. czwartek rano Beata wiecz. Gosia
14.10. piątek rano Tajron wiecz Gosia
15.10. sobota rano.Beata wiecz Agnieszka
16.10. niedziela rano. brak wiecz.Kasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, Tundra i 95 gości