N°1209

N°1210

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bluerat pisze:Jaka jest możliwość zgłoszenia do sterylizacji kotki z okolic Warszawy?
Chiara pisze:Chiara pisze:Romi85 pisze::ok:czy to wszystkie kotki ze stada czy zostały jeszcze jakieś do ciachnięcia?
Napisałam, że pomożemy jakby była potrzeba, więc jak znam życie niebawem będą kolejne...
"Pani Magdaleno bardzo dziękuje,ale to naprawdę bardzo.
Nawet sobie nie wyobrażam jeśli by te kotki się okociły,dodam jeszcze że karmię wolno żyjące koty i często pojawiają się następne.
Jeśli by zdarzyło się że będą jeszcze inne w potrzebie,to czy Pani wyrażi zgodę na ewentualne dalsze zabiegi?"
No i znam życie... Cztery kolejne kocice![]()
![]()
![]()
ze Sławkowa po zabiegach, faktura w drodze.
Romi85 pisze:90 zeta to piękna cenaile to jest kilka?
Romi85 pisze:Będzie zgoda na nie? Postaram się zrobić niedługo jakiś nowy bazarek
Zwierzolub pisze:Zwierzolub pisze:Chiara pisze:Dotarła kolejna faktura za następną podlaską dwudziestkę na kwotę 1 480 zł oraz trzy drobniejsze faktury. Zawady dalej się ociągają, znów tam zadzwonię przypomnieć ponownie, że czekamy na ich faktury.
Wszyscy wolontariusze, którzy współpracują z PS mają nadal zielone światło i mogą u siebie sterylizować.Dzięki Wam...
Witam !!!
Melduje się Zwierzolub
Czy otrzymam zgodę na 4 kocice i 1 kocura ? Mam 2(kotki) i 1 (kocura) na wsi oraz 2 (kocice) biegające dziko w lesie przy działkach letniskowych też na wsi. Jedna z nich ma już 2 maluchyKocice musimy wyłapać w klatki łapki. Maluchy jak podrosną też będziemy łapać. Maluchy już jedzą samodzielnie. Są dokarmiane przez mieszkankę wsi. Dostarczamy jej karmę.
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia
Cena ta sama 100 zł/za kocice 30zł/ za kocura
razem 430
Chyba jakoś źle wskoczyłam do postuPrzepraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Zeeni i 207 gości