Alienor pisze:Swoją drogą muszę wymyślić jak nauczyć Larę, że zaczepianie łapką byłoby OK, gdyby nie to, że łapka ma pazurki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Swoją drogą muszę wymyślić jak nauczyć Larę, że zaczepianie łapką byłoby OK, gdyby nie to, że łapka ma pazurki.
Kinnia pisze:to ja tez poprosze patent na to - Kiri wciąż "żondzi" zarówno pazurkami jak i ząbkami
Alienor pisze:Iza - pierwsza moja myśl to"ale co mi rękawiczki pomogą jak ona w uszy i powieki drapie". Ale pojęłam.
Żyjemy - ja trochę mniej, ale daję rady - pies i koty mają się dobrze (odpukać). Sennie jest a mam kupę rzeczy do zrobienia, więc na pisanie nie bardzo mam czas, zwłaszcza że nic się nie dzieje ciekawego (oby tak dalej).
Alienor pisze:Padzie u nas, szaro i buro za okne, zimno i obrzydliwie. Jak wstałam rano to już mi się głos obniżył i oczy pieką, całe ciało jak obite - coś mi się wydaje, że drodzy koledzy przychodzący zasmarkani do pracy w połączeniu z pogodą na zewnątrz (i spacerami z Toperkiem) zapewnili mi przeziębionko. Ale jeszcze walczę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954, Google [Bot] i 127 gości