Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Szukaj blisko.
Zazwyczaj nie odchodzą daleko. Masz innego kota?
Wiem, że przy białaczce to nie bardzo, no chyba, że inny białaczkowiec.
Może reaguje na potrząsanie puszką z chrupkami?
Może klatka łapka by pomogła jak go namierzysz.
dobbinka pisze:POSZUKIWANY!
Dzień dobry, dotychczas podczytywałam czasem, a teraz potrzebuję pomocy.
Kraków, Nowa Huta, osiedle Jagiellońskie.
W nocy 27/28 marca wyfrunął z okna kocur imieniem Stach. Kot jest biały w rude łatki, ma ok. 4 lat, znak szczególny - brak przedniej lewej łapki (kikutek z dwoma pazurkami). Kot jest bardzo strachliwy i nieufny. Widziałam go pod blokiem w sobotę wieczorem, ale nie dał się złapać. Mimo utykania biega bardzo szybko. Od tego czasu nie widziano go w okolicy.
Rozwieszałam ogłoszenia, ale tylko w okolicy, jutro będę miała wsparcie koleżanki, więc ogłoszeń będzie więcej i na większej powierzchni. Oczywiście, część ogłoszeń została zerwana.
NITKA/KARINKA pisze:dobbinka pisze:POSZUKIWANY!
Dzień dobry, dotychczas podczytywałam czasem, a teraz potrzebuję pomocy.
Kraków, Nowa Huta, osiedle Jagiellońskie.
W nocy 27/28 marca wyfrunął z okna kocur imieniem Stach. Kot jest biały w rude łatki, ma ok. 4 lat, znak szczególny - brak przedniej lewej łapki (kikutek z dwoma pazurkami). Kot jest bardzo strachliwy i nieufny. Widziałam go pod blokiem w sobotę wieczorem, ale nie dał się złapać. Mimo utykania biega bardzo szybko. Od tego czasu nie widziano go w okolicy.
Rozwieszałam ogłoszenia, ale tylko w okolicy, jutro będę miała wsparcie koleżanki, więc ogłoszeń będzie więcej i na większej powierzchni. Oczywiście, część ogłoszeń została zerwana.
Trójłapek Stach po trzech tygodniach wrócił do domu![]()
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 31#p190131
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 260 gości