TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 20, 2013 21:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

zdjęcie nr 2 genialne :ryk:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro lis 20, 2013 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze::D :ok:
Obrazek

A dzisiaj Justyna ma dzień pełen emocji :D
Najpierw Baltazarek wyrusza w świat, a następnie spotkanie z Zoją/ Sarą na spacerze w parku :ok:

O tak , emocji dzis nie brakowało :twisted:
a wiec dzis o godz 18 do nowego domu przeprowadził sie kawaler Baltazar, pan Baltazara z ojcem przyjechał po nas i nawet zostałam odwieziona :lol:
Baltazarek na początku sie troszkę bał , ale przed chwilka rozmawiałam z jego panem i juz grandzi gagatek jeden :twisted: , i będą tez fotki i co jest bardzo rzadkie pan pokryje koszty szczepienia i odrobaczania :1luvu: bo oczywiście one były na kreskę a teraz dostałam smska ze juz sie ślą fotki :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 20, 2013 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze:A u mnie się zaczyna grandzenie po blatach :crying:

Obrazek

Obrazek

Fotki boskie , przyznaj sie co im tam do tego zlewu nalałaś :mrgreen: że tak ładnie pozowały a zdj nr 2 to tak jak pisze Izydorka zarąbiste :piwa:
Ostatnio edytowano Czw lis 21, 2013 0:26 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 20, 2013 21:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

No nie mogę :ryk: Zdjęcie nr 2 wymiata.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lis 20, 2013 22:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

:D

Baltazarku szczęścia w nowym domku :ok: :ok: :ok:

Bardzo ładna postawa nowego opiekuna :ok: :ok: :ok:

Justyś a jak tam spacer z Sarcią? Wyprzytulałaś i wycałowałaś ?
Pięknie wyszła na tej fotce :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lis 20, 2013 22:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze::D

Baltazarku szczęścia w nowym domku :ok: :ok: :ok:

Bardzo ładna postawa nowego opiekuna :ok: :ok: :ok:

Justyś a jak tam spacer z Sarcią? Wyprzytulałaś i wycałowałaś ?
Pięknie wyszła na tej fotce :ok:

Baltazarek juz chyba zawładnął swym nowym panem :mrgreen:
A czy mail dotarł , no wiesz 19 fotek Baltazarka :twisted:

Niestety spacer odwołany z powody deszczu :( ( a i tak muszę jeszcze z nimi iść ) , ale co sie odwlecze to nie usiecze a jak sie rozgadałyśmy przez fon to gadałyśmy ponad 40 minut :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 20, 2013 22:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

:D :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lis 20, 2013 22:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Justyś a nie pytałaś na jakim portalu Pan znalazł ogłoszenie Baltazarka?

Cudny chłopaczek z niego :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lis 21, 2013 1:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze:Justyś a nie pytałaś na jakim portalu Pan znalazł ogłoszenie Baltazarka?

Cudny chłopaczek z niego :ok:

Na Tablicy.pl kochana , na Tablicy.pl , i Zoja i inne też , ten portal jest chyba najbardziej popularny :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 21, 2013 3:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Przed chwilka umyłam pampersowce w tym i Wincentego , i mam krew w moczu , kurcze jak jutro tez tak bedzie to mocz do badania musze zanieść :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 21, 2013 19:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Ślicznie Baltazarek wyszedł na zdjeciach:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Czw lis 21, 2013 23:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Mamy dobre wieści od Baltazarka :
23 usnał koło 1 szalal poszedl spac obudził mnie o 7 a ze mialem kilka spraw do zalatwienia był pod opieka mamy i cały dzien przespal w kocyku w łózku i ucieszył sie z kuriera bo mu przywiozl wszystkie rzeczy. Pozdrawia Baltazarek
Zaprosłam tez domek Baltazarka na forum :)

A też miałam dziś niespodzianke , i to jaką :twisted: , do parku przyszła Zoja ze swoją Panią a ja jej nie poznałam :oops: , tak nie poznałam bo sie dziś jej nie spodziewałam a że było ciemno a ja ślepa baba jestem :twisted: A Zoja tak pieknie sie bawiła z Etna , ale były szczęśliwe :lol: No i Zoja robi kolejne postępy w szkoleniu , ładnie chodzi juz na smyczy no i nauczyła sie już jeździć autem :lol: , dzielna dziewczyna i szacun dla jej Pani że cały czas szkoli pannice :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 21, 2013 23:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Bardzo się cieszę, że Baltazarek miewa się dobrze :ok: :ok: :ok:

Wcale się nie zdziwię jak pewnego dnia Sara/Zoja zacznie jeść nożem i widelcem taka poukładana :D :ok: :ok: :ok:
Justyna to Twoja zasługa. Rok pracy nad dziewczyną :ok: :ok: :ok:

A jak Wincencik? :ok: :ok: :ok: za jego zdrówko!
Jak reszta zwierzyńca?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt lis 22, 2013 0:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Dosłownie kilka minut temu miała tel w sprawie adopcji , szczerze mówiąc myślałam że to Eluś do mnie dzwonisz :lol:
No ale nie wiem czy cos z tego będzie , bo chcą kota w sumie ale tam jest 5 dzieci , pan mnie przeprosił że o takiej późnej porze dzwoni , bo w dzień to dzieci nie dadzą pogadać :roll:
A pan sie upiera na Węgielka , na razie ma to przemyśleć , bo jak mu powiedziałam że musi byc na specjalnej karmie to był zdziwiony , bo jego koty w domu rodzinnym jadły wszystko i nawet myszy łowiły , pan mieszka w Hołdunowie ( nie wiem gdzie to w ogóle jest :oops: ) , ale nie dopytałam czy w domu czy w mieszkaniu , kurcze jakos tak dziwnie mówił , nie wiem może ja cos dziś nie tak :roll:

No a Wincenty dziś lepiej , Szłapuś nadal na antybiotyku i dużo spi a wczoraj sie poparzyłam jak mi Miki wskoczył na plecy a ja właśnie zalewałam kubek gorąca wadą :roll:

No i pojawił sie nowy kociak w rejonie mojego dokarmianaia , czy da sie go uratować , nie wiem :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 22, 2013 0:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Ano, życie nie znosi próżni :(

Co do tego telefonu, to nie wydaje mi się, aby to dom dla Węgielka był :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]