minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 02, 2013 20:08 Re: Masza już po operacji ... znów koszmarny DŁUG od s. 18

... u Maszeńki jest tak https://www.youtube.com/watch?v=P27wd6LuO24 i tak

https://www.youtube.com/watch?v=JiCE...ature=youtu.be - poniewaz nie mam pojecia dlaczego ten film nie dopala się więc wstawiam link na dogo bo tam sie odpala ... zupełnie nie wiem o co chodzi jedendziała drugi nie działa 8O http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... mocy/page6

i jeszcze przy optymistycznych wiatrach Maszeńka będzie miała ds :D .... na dogo co prawda jest bardzo optymistycznie .... ale ja jeszcze ten domek mam w planach obejrzeć dokładnie :D .... no nicc na to nie poradzę, ze .... po ostatniej adopcji gangsterek mam -jakby to powiedziała Alienor- schizę adopcyjną ..... jak zwał tak zwał ... mam :D

co do długu nie wiem.... wiem tylko tyle, że powolutku pieniązki się zbierają .... ale aby Anię i mnie komornik nie zlicytował -bo i ona i ja weksle w lecznicy podpisałysmy- potrzebne było poreczenie fundacji .... nie było ogólnie miło w pewnym momencie .... ale .... warto było ....

Masza taka szczęśliwa jest
Ostatnio edytowano Pon wrz 02, 2013 20:24 przez Kinnia, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon wrz 02, 2013 20:10 Re: Masza już po operacji ... znów koszmarny DŁUG od s. 18

chciałam wstawić zdjęcia pozostałych psów z pola .... ale tradycyjnie padła mi bateria w aparacie -ładuję ją własnie- niestey zawsze na takie rzeczy kasy jest mi brak :(

ale wstawie :D
Obrazek

Kinnia

Post » Pon wrz 02, 2013 20:15 Re: Masza już po operacji ... znów koszmarny DŁUG od s. 18

Za domek :ok: i czekamy na zdjęcia.. :)

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto wrz 03, 2013 7:13 Re: Masza już po operacji ... znów koszmarny DŁUG od s. 18

Kinniu,podaj,proszę dane do wpłaty,piesy na miau to jednak rarytas!trzeba wspomóc!
Człowiek wybiera sobie PSA,ale to KOT wybiera sobie człowieka!

WIRGINIA

Od: Nie paź 11, 2009 17:58

Post » Wto wrz 03, 2013 9:11 Re: Masza już po operacji ... znów koszmarny DŁUG od s. 18

Przypominam się z bazarkiem na Maszeńkę :-) Całość dochodu przeznaczona jest na spłatę długu :ok:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=155933
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Wto wrz 03, 2013 17:19 Re: Masza już po operacji ... znów koszmarny DŁUG od s. 18

WIRGINIA pisze:Kinniu,podaj,proszę dane do wpłaty,piesy na miau to jednak rarytas!trzeba wspomóc!

rozumiem ..... :D

jesli chcesz pomóc w spłacie długu za leczenie Maszeńki to konto jest na fb https://www.facebook.com/events/609964269034151/ tam jest konto, ja nie mam fb i nie mogę się tam dostać - niestety musiałyśmy poprosić o gwarancję fundację ponieważ pieniądze szły w tysiące a nie wiadomo było co jeszcze się okaże ze zdrowiem Maszy i okazało się, że weksle, które podpisałysmy to za mało :oops: ..... poręczyła fundacja a na fb dalej zbieramy pieniążki na ostatni rachunek z Bemowa i tam jest nr konta fundacji .... zostalo jeszcze zaszczepić ją przeciwko wściekliźnie - słyszałam, że jest sponsor ale nie jestem pewna .....

o własnie ciekawe ile juz jest uzbierane .... a raczej ile jeszcze brakuje

wiec proszę określ na co pieniążki to będę wiedziała co i gdzie podać :D

dziękuję bardzo za zainteresowanie
Obrazek

Kinnia

Post » Wto wrz 03, 2013 18:07 Re: Masza już po operacji ... znów koszmarny DŁUG od s. 18

poniewaz musze korzystać puki bateria trzyma .... zdjęcia pozostałych psów z pola z ostatniego karmienia

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kinnia

Post » Czw wrz 05, 2013 17:43 Re: Masza już po operacji ... znów koszmarny DŁUG od s. 18

widzę, że juz nikt tu nie zagląda ... trudno

do spłaty całego długu za ratowanie Maszeńki brakuje ok. 240zł ..... powolutku zbiera się ta kwota ale zbiera ...
a Maszeńka szczęśliwa i zdrowa .... warto było ryzykować .... warto było każdego działania ... to wspaniały pies ...

wczoraj miałysmy z Ania "narade bojową" do północy ..... mamy plan, który jak zwykle zapewne zweryfikuje mocno i niespodziewanie rzeczywistość - i Sonią i z Maszą tak było plan sobie rzeczywistość sobie - więc .... plan mamy a co będzie zobaczymy .... ide do znanego mi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: mysliwego .... potrzebuję sieci od nagonek :evil: :evil: resztę juz mam w plecaku ....
do boju ...
Obrazek

Kinnia

Post » Czw wrz 05, 2013 20:07 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

Zaglądają jak napiszesz, ale nie zawsze piszą :oops: Najczęściej możesz w moim przypadku winić za to Fio, która często ładuje się pupą na klawiaturę lub łebkiem w twarz mi wali - jak siądzie na biurku ma akurat wzrost odpowiedni :roll: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw wrz 05, 2013 20:15 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

Ja też zaglądam, ale zauważyłam, że więcej o Maszy można się dowiedzieć na Fb, więc zaglądam tam też :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt wrz 06, 2013 16:29 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

miło, że chociaż Wy zaglądacie .......
to w nagrodę jako pierwsze dowiecie się rzeczy, których jeszcze długo na fb nie będzie :mrgreen:

mam wszystko co trzeba do złapania Miszy - krótkołapka :twisted: co prawda przydałaby się jeszcze jedna osoba do tej operacji taktycznej .... ale chyba nie będzie więc .... dam radę i tyle :mrgreen: :mrgreen:
i kolejna info, której fb nie ma i mieć jeszcze kilka dni nie będzie tooooooo :mrgreen: Misza jedzie od razu do weta i dooooooo DS Obrazek .... tak tak .... nie pomyliłam się a Was wzrok nie myli :mrgreen: DS .... mało tego to jest dom, który jest sprawdzony i będzie kontrolowalny bardzo łatwo :mrgreen:

no to tyle wieści na dzisiaj Obrazek
Obrazek

Kinnia

Post » Pt wrz 06, 2013 16:51 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

No to udanej łapanki i wszystkiego najlepszego dl Miszy w nowym domu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt wrz 06, 2013 17:21 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

Z mojego bazarku uzbierało się jeszcze parę groszy więc dług znów się troszkę zmiejszy :-)
Ja też ciągle podczytuję i sprawdzam jakie macie nowiny :kotek:

Bardzo się cieszę,że Misza znalazł DS :1luvu:
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Pt wrz 06, 2013 21:48 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

Kinnia, udanej łapanki :ok: Ale się Miszy udało :) Czekamy na dobre wieści.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt wrz 06, 2013 21:57 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

Ja też zaglądam ale co ja moge , przeraża mnie zima....I mam psa w hoteliku stałych deklaracji niet i co miesiąc kłaczki tak :strach: :strach: czy ktoś coś pomoże ..Bo co z psem ma 10 lat owczarek a nikt go jakoś nie chce przytulic.. :? ech powodzenia..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]