S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 06, 2013 21:30 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ja przyznaję, ze straciłam kontakt ze swoją koszulką :oops:
nie mam pojęcia gdzie jest,
jutro postaram sie poszukać, bo dzisiaj padam na pysk :evil:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto maja 07, 2013 9:18 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

......a dziś w schronisku........... :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Obrazek

Auuu, zapomniawszy : MC został oficjalnie Juliuszem (pochodna od pomylonego króla Juliana ze znanej bajki) :D
Tyle tylko, że i tak każdy woła na niego po swojemu.
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Wto maja 07, 2013 11:41 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

julita_a115 pisze:Auuu, zapomniawszy : MC został oficjalnie Juliuszem (pochodna od pomylonego króla Juliana ze znanej bajki) :D
Tyle tylko, że i tak każdy woła na niego po swojemu.

Czy MC jest/będzie do adopcji? Mój kolega szukał swego czasu takiego kocurro.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Wto maja 07, 2013 11:50 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Nie wykluczam,że będzie do adopcji :D
Tyle ,że kolejka zakochanych w jego pyszczku i chętnych do opieki liczy aktualnie ponad 30 osób i ciągle rośnie, wliczając w to klientów lecznicy, do której Juliusz dzielnie jeździ, którzy na jego widok niemal pospadali z krzesełek i podsłuchiwali pod drzwiami jego kwestie zdrowotne :ryk:
No i jest jeszcze TŻ, który z radosnym błyskiem w oku sprząta co rusz kuwetę księciunia :ok:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Wto maja 07, 2013 12:00 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

No fakt kocur wyjątkowo urokliwy jest, nawet mój TZ sie zauroczył fotkami - chociaż u niego to błysk jest na widok każdego dużego kota :mrgreen:

julita_a115 nie rób tego co ja kiedyś tzn. jak masz okazję dobrego domku to wydawaj dalej i nie zakacaj się, bo potem bedzie pilna potrzeba, a Tobie będzie serce pękać, że nie mozesz pomóc, bo masz wszystkie miejscówki zajęte :( Łatwo mi pisać, a do dziś żałuję, że Rózię oddałam. I to wcale nie dlatego, że domek zły albo cós, tylko dlatego, że taka kochana jest, no i biała, a po odjeściu Felixa brak w nim białasa, a zawsze jakis był :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto maja 07, 2013 12:25 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Wydaje mi się, że na akcję w Ikei trzeba by trochę ogłosze n porobic do kartoteki.
Podpowiedzcie które.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto maja 07, 2013 18:42 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kto z kociarzy nie ma jeszcze nowego identyfikatora - bardzo proszę o przesłanie mi skanu zdjęcia z imieniem i nazwiskiem bądź dostarczenie podpisanego zdjęcia do schronu!!!

I jeszcze apel dot. akcji w Ikei -
:arrow: czy ktoś może upiec jakieś kocie ciasteczka? Można obdarowywać szczególnie hojnych darczyńców, bo sprzedawać nam nie wolno, niestety. Moje wafelkowe koty się tym razem nie sprawdzą, niestabilne są i mało trwałe, i zajmują dużo miejsca :|
:arrow: czy ktoś ma pożyczyć na akcję kredki do malowania twarzy, takie dla dzieci, antyalergiczne? W zasadzie wystarczy czarna, ale jakby było więcej kolorów, to też fajnie.

Mam też pomysła, cobyśmy zrobili sobie kocie uszy, trójkąty papieru przyczepione do opaski na włosy. Luźna propozycja, jak ktoś ma ochotę się powygłupiać :wink:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Wto maja 07, 2013 19:01 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lidka- super ,że pomyślałaś, sprawdzę jutro co mamy
puskas :ok:

Julita-AgaPap dobrze prawi :wink:

zrobiłam wstępny plakat dotyczący Ikea
jak macie uwagi piszcie
na razie nie dodawajcie do fb, wysłałam Ikei do akceptacji

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto maja 07, 2013 19:29 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

czy ktoś może upiec jakieś kocie ciasteczka? Można obdarowywać szczególnie hojnych darczyńców, bo sprzedawać nam nie wolno, niestety.

Mogę zrobić coś w tym guście co na Dzień Kota, Zrobić? ale.... trochę mię się pokomplikowało życię, więc:

:arrow: w czwartek mnie nie będzie
:arrow: w sobotę mnie nie będzie

zatem ciasteczka mogę zrobić na niedziele i "odstać swoje" w Ikei w niedzielę. Może być?
Coś jeszcze przygotować? - błagam! nie plakaty bo nie umiem.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro maja 08, 2013 5:12 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

kamakolo-mam nadzieje ,ze nic straszengo :ok:
fajnie , że bedziesz w niedzielę , bo mnie i Marty nie będzie

Mała1

Post » Śro maja 08, 2013 16:33 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

na swoim fb wkleiłam uładniony przez karee plakat-udostępniajcie też

dzis domek znalazła młoda czarnuszka, której nie poznaliscie nawet i Antoniusz

Mardi już z nami nie ma :cry:
[i]

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Mała1

Post » Śro maja 08, 2013 17:42 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mardi [*] :cry:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Śro maja 08, 2013 17:54 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

OT: Wiem, że my tu bardziej kocio rozmawiamy, ale może ktoś chciałby psa?

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Śro maja 08, 2013 18:13 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mardisia zołziku [i]
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro maja 08, 2013 18:36 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mardi.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

[poprzednia][następna]