Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:i teraz mam pyatnie do wszystkich wpłacających
na koncie Gucia zostało na plusie 379 zł...jezeli dojdzie do reoperacji spojówki to dopiero za pół roku...te pieniązki mogą pomóc innemu kotkowi ...
Łezka w środę jest operowana .Koszt dziesiejszej wizyty 200 + dojazd w srode + operacja 400 ...Magda nie bardzo chciała sie na nia tak szybko decydowac ze wzgledu na brak funduszy ...starciła prace... dała jej dom , wtedy kiedy Lezka tego najbardziej potrzebowała ...kocha ja ponad wszystko ...pomogła jej i wydaje mi sie ze skoro ona teraz potrzebuje tej pomocy ...to moje pyatnie brzmi
CZY WSZYSCY WPŁACAJĄCY ZGADZAJĄ SIĘ ZEBY PRZEKAZAC TO CO JEST NA PLUSIE NA LECZENIE GUCIA- 379 ZŁ -NA OPERACJĘ ŁEZKI ?
ja miałam przekazac 100 zł na Gutka ale poniewaz zaistniała taka sytuacja przekazałm na Gucia 50 i na Łezke 50
wiiwii pisze:Ja się zgadzam żeby przenieść kaskę na Łezkę.
Co do kwestii panów weterynarzy - jestem bardzo bardzo zaskoczona i trochę mi przykro, że takie rzeczy czytam tu o lekarzu, który jest jednym z najbardziej skutecznych w okolicy. Do tej pory wszystkie zabiegi które dr K. (bo w którymś miejscu napisałaś nazwisko) przeprowadzał na kotach z KP zakończyły się sukcesem, nigdy nie było podstaw żeby mu nie ufać - w przeciwnym razie żadna z nas nie powierzyła by mu Łezki, w ogóle żadnego kota! Wprawdzie gdyby ode mnie zależało czy kot ma być operowany u chirurga ogólnego czy u chirurga okulisty - wybrałabym okulistę, ale teraz to i tak nie ma znaczenia, bo - jak mówią - musztarda po obiedzie...
Nie znam szczegółów, nie słyszałam co mówili lekarze (obydwaj) przed i po zabiegu, właściwie to wszystko mi się w tych relacjach już zlewa. Ciekawi mnie jedno: dlaczego dr K. odmówił zabiegu? Jaki był powód? Czy zaproponował alternatywne leczenie?
BTW: tyle samo złych opinii czytałam na forum o chirurgach zwierzęcych okulistach co dobrych, mówię o takich sławach jak Garncarz, Stefanowicz, Kiełbowicz. Wszystko to dziwne i robi spory zamęt... Dlatego pytam o szczegóły. Bo komu mam zaufać, któremu wetowi? Wychodzi na to, że sama muszę zacząć studiować weterynarię.
agula76 pisze:i teraz mam pyatnie do wszystkich wpłacających
CZY WSZYSCY WPŁACAJĄCY ZGADZAJĄ SIĘ ZEBY PRZEKAZAC TO CO JEST NA PLUSIE NA LECZENIE GUCIA- 379 ZŁ -NA OPERACJĘ ŁEZKI ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 773 gości