Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 02, 2013 22:13 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Hehehe - skąd ja to znam :ryk: Niech Evelyn pamięta, że co 2 tymczasy to nie jeden, i rozważy rozsądnie :1luvu:

A i miałam dziś problem z DT u Evelin, dzwonię i mówię, że może wyślę zdjęcia Kryśki do potencjalnego DS, a Evelin na to...że kota nie odda :ryk: ja jej mówię , że Kryśka jest u niej tylko na DT i nie jest jej własnością, a ona jak beton 8O :ryk:
Po dłuższej rozmowie zdjęcia Kryśka jednak mogę przesłać, ale bez przekonania.[/quote]

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Nie lut 03, 2013 0:01 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

kassja pisze:sylwia1982, serdeczne dzięki za ogłoszenia :1luvu:
Dzisiaj walczyłyśmy z porządkami w piwnicy p. Arkadiusza. Ale wynik końcowy zadowalający. Wszystko sprzątnięte na błysk i blask, kotki mają przemyte oczy i zakropione (kto potrzeba), popryskane od zwierząt domowych :wink: (tak to w piwnicy bywa). Niektóre kociaste dają się brać na rączki, po niektóre trzeba było wspinać się i ściągać z rury. Dzielny p. Arkadiusz wspinał się jak kozica i żaden kot mu nie straszny :mrgreen:

Pytam, tylko pro-forma.
A Pan Arkadiusz nie potrzebuje czasem przyjaciela na wieczory do pogadania?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie lut 03, 2013 8:56 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

issey32 pisze:
Dzisiaj walczyłyśmy z porządkami w piwnicy p. Arkadiusza. Ale wynik końcowy zadowalający. Wszystko sprzątnięte na błysk i blask, kotki mają przemyte oczy i zakropione (kto potrzeba), popryskane od zwierząt domowych :wink: (tak to w piwnicy bywa). Niektóre kociaste dają się brać na rączki, po niektóre trzeba było wspinać się i ściągać z rury. Dzielny p. Arkadiusz wspinał się jak kozica i żaden kot mu nie straszny :mrgreen:

Pytam, tylko pro-forma.

Nie znam go na tyle, żeby ustawiać mu życie towarzyskie :mrgreen:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Nie lut 03, 2013 9:26 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

kassja pisze:
issey32 pisze:

Pytam, tylko pro-forma.

Oj tam zaraz ustawiać... możesz mu powiedzieć, że to ja się pytam :wink:
A taki futrzak to samo szczęście :mrgreen:

issey32

Post » Nie lut 03, 2013 12:29 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Uaktualnienie:
Pozwoliłam sobie nazwać Prączka, Rysiem, czyli tak jak teraz został nazwany przez DT, a Prączkę przechrzciłam na Zosię, bo w programie do zdjęć nie ma polskich liter (albo nie umiem ich znaleźć).
Szukają DS:
1 Bella
2 Bunia
3 Burasek-DT lecznica Pluszak- Witosa 34, tel. 691508 068
4 Bury
5 Chytrusia
6 Czarusia II - DT u p.Ali
7 Dżerry
8 Magda-Krycha Szklane Oko - DT u Evelin Łomża
9 Murka-Chmurka - DT Hania Warszawa
10 Pierścionek
11 Pieszczoch - DT u p.Ali
12 Pirat
13 Rumcajs I
14 Rumcajs II
15 Rysio-Prączek - DT u p.Ali
16 Siwek - DT u p.Ali
17 Zosia-Prączka I
http://imageshack.us/g/1/9996710/
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Zdjęcie zbiorowe w trzech rozmiarach:
http://imageshack.us/g/1/9996789/
Obrazek

issey32

Post » Nie lut 03, 2013 14:40 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

issey32 pisze:
kassja pisze:
issey32 pisze:

Pytam, tylko pro-forma.

Oj tam zaraz ustawiać... możesz mu powiedzieć, że to ja się pytam :wink:
A taki futrzak to samo szczęście :mrgreen:

Pomyślałam o ludzkim przyjacielu :oops: bo futrzastych przyjaciół jest trójka :mrgreen:
Obrazek

kassja

Post » Nie lut 03, 2013 17:03 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Zapraszam na bazarek różności:
viewtopic.php?f=20&t=150498
Pomagamy kotom z eksmisji :cat3:
Obrazek

kassja

Post » Nie lut 03, 2013 17:11 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Może tutaj znajdę swojego nowego właściciela:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=150499

ZAPRASZAM :ok:
Obrazek

MIR-BEST

Od: Wto sty 29, 2013 16:23

Post » Nie lut 03, 2013 17:59 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

issey32, wielkie dzięki za ogłoszenia :1luvu:
Obrazek

kassja

Post » Nie lut 03, 2013 19:04 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Wszystkie warte grzechu, a Zosia i Rysio to klasyczne burasy naznaczone na czole szlachetnym "M" dawanym przy urodzinach Buraniom i Main Coonom. Piękne kociury.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie lut 03, 2013 19:38 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Villentretenmerth pisze:Wszystkie warte grzechu, a Zosia i Rysio to klasyczne burasy naznaczone na czole szlachetnym "M" dawanym przy urodzinach Buraniom i Main Coonom. Piękne kociury.

To prawda, są warte grzechu...
Jedna z moich rezydentek to burania. Jest przepiękna, bo ma na sobie tyle kolorów i odcieni, że cały czas jej futro można odkrywać na nowo.

issey32

Post » Nie lut 03, 2013 19:42 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

issey32 pisze:
Randa pisze:Jest b. fajne zapytanie o domek dla Buni- rodzina 2 plus dwa(ok. 20 lat), kocur wykastrowany 7-oletni, kilkuletni ratlerek, niedawno odeszła 14-letnia grafitowa koteczka. Z rozmowy mi się podoba. Potrzebna pa...Łęczna/k. Lublina PILNIE!!!

Z Lublina jest Kasia D.
I agastra i vip chyba.
I kwiatkowa chyba też.

I co z tą wizytą PA?
Kontaktował się ktoś z tymi forumowiczkami?

issey32

[poprzednia][następna]