TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 28, 2012 22:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

Z Eustachym nie jest dobrze :cry: :cry: :cry: , byliśmy dziś u weta ponad 3 godziny , był prawie nieprzytomny dr Julia przyjęła nas poza kolejnością i nawet poprosiła osobę z kotkiem już zz gabinetu aby poczekali , jest bardzo słaby , mocz to sama krew , blady , miał badanie moczu i krwi , wyniki leukocyty 47 tyś świadczy to o bardzo i to bardzo silnym stanie zapalnym , kreatynina też jest podwyższona i wyszedł cukier w krwi i moczu ale to mógł być stres , do powtórki beda te badania , miał też USG a w pęcherzu bardzo źle , dostał kroplówke z mnóstwem leków i do domu tez dostał wiele leków do podania dwa razi dziennie i dwa razy dziennie ma dostawać kroplówkę , ma też założone wenflon , w poniedziałek znów jedziemy jeśli nie biedzie wyraźnej poprawy , lub mam dzwonić jakby było jeszcze gorzej ...
Błagam Was o pomoc finansową oczywiście jest leczony na kreskę , ale to może sporo kosztować :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt wrz 28, 2012 22:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

jeju, slonko moje kochane, blagam Cie walcz!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bede u Ciebie, skarbie w niedziele, tylko blagam, trzymaj sie, nie daj sie! Nie poddawaj sie, blagam!!! Kocham Cie bardzo, za bardzo... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mysle o Tobie caly czas...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 29, 2012 8:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

Eustaszek podczas kroplówki

Obrazek

Trzymaj się chłopaku!!! :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob wrz 29, 2012 8:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

Nowa_Sztno dzięki za wstawienie fotki Eustaszka :)
Eustachy w nocy był bardzo niespokojny , miauczał . Rano był znów bardzo blady ale po podaniu kroplówki jest odrobinkę lepiej , dostał też leki , za 12 godzin kolejna dawka leków i kroplówka .
Nadal jest bardzo dużo krwi w moczu :cry:

Szłapek w nocy wymiotował :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 29, 2012 9:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

za zdrówko tyskich mruczków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob wrz 29, 2012 14:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

jeszcze Szlapek do tego... 8O
rece opadaja...

Eustaszku, kochanie moje, WALCZ!!! Jestesmy wszyscy z Toba caly czas, ja wierze, ze i z tego kryzysu wyjdziesz obronna lapka, jestes przeciez mlody i silny! Bardzo Cie kocham, przyjacielu i bardzo sie martwie... Teraz musze sprzatac, wieczorem wystawie sweterek na bazarek dla Ciebie, slonko.
Jestesmy z Toba i bedziemy caly czas! Cokolwiek sie wydarzy-kochamy Cie wszyscy i kochac bedziemy, wierzymy i wierzyc bedziemy!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Sob wrz 29, 2012 16:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, POTRZ TRANST DO WE

Kociara82 pisze:jeszcze Szlapek do tego... 8O
rece opadaja...

Eustaszku, kochanie moje, WALCZ!!! Jestesmy wszyscy z Toba caly czas, ja wierze, ze i z tego kryzysu wyjdziesz obronna lapka, jestes przeciez mlody i silny! Bardzo Cie kocham, przyjacielu i bardzo sie martwie... Teraz musze sprzatac, wieczorem wystawie sweterek na bazarek dla Ciebie, slonko.
Jestesmy z Toba i bedziemy caly czas! Cokolwiek sie wydarzy-kochamy Cie wszyscy i kochac bedziemy, wierzymy i wierzyc bedziemy!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szłapek tez gorzej , on cierpi na marskość watr oby , na S.U.K. i na alergie i znów wymiotuje :cry: :cry: :cry:

Eustaszkowy pęcherz jest w strasznym stanie :cry: nadal jest dużo krwi w moczu i znów wymiotował , za niedługo dostanie leki i kroplówkę i musiałam kupić nowy termofor bo ten co mam zaczołga przeciekać :(
Następną noc będę przy nim czuwać , jak dobrze ze rano wolontariuszka była mi z psami , ale za chwile muszę z nimi iść bo już pora ...

Szłapek też gorzej :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 29, 2012 17:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

chlopaki, blagam was!!!! Nie robcie mi tego!!! Ziomale moje najukochansze na swiecie!!! :cry: :cry: :cry: :cry: kurde, sweterek ktory mialam zamiar wystawic na bazarek ma spora skaze, wiec zamiast niego bedzie cos innego, ale cos na pewno znajde.

Z czego az taka ilosc krwi u Eustachego? :(

Kociara82

Post » Sob wrz 29, 2012 17:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Zaraz podłączam Eustaszkowi kroplówkę ... boje sie bardzo że przegramy walkę :( :( :( :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 29, 2012 17:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Justyś cokolwiek stanie się jesteśmy z tobą,ja wierzę że będzie dobrze,musi być dobrze.A to za wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i mnóstwo ciepłych myśli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob wrz 29, 2012 17:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Justyś, to samo sobie własnie pomyślałam... Że stan zdrowia Eustaszka zmierza ku najgorszemu... :( :( :(

Ale póki weci mówią, że nie jest to walka za wszelką cenę, nie trać nadziei :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 29, 2012 18:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Trzymam za koteczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Justynko, jesteśmy przy Tobie myślami cały czas :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 29, 2012 18:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Caragh pisze:Justyś, to samo sobie własnie pomyślałam... Że stan zdrowia Eustaszka zmierza ku najgorszemu... :( :( :(

Ale póki weci mówią, że nie jest to walka za wszelką cenę, nie trać nadziei :ok: :ok: :ok:

wiem że nie powinnam tracic nadziei , dziekuje za danie nam nadziei ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 29, 2012 18:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

bulba pisze:Trzymam za koteczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Justynko, jesteśmy przy Tobie myślami cały czas :1luvu:

Dziekuje że jesteś przy nas, jest mi tak cięzko , ostatnio tyle śmierci było ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 29, 2012 19:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Wieczorna kroplówka
Obrazek

Słabiutki ten nasz Eustaszek :(

Justyś, to Ty jesteś przy nim cały czas, Ty znasz go najlepiej, i to Ty będziesz wiedziała, kiedy należy odpuścić (jeśli taki czas nadejdzie).
Ja w każdym razie, choć daleko, jestem z Tobą. Wspieram Cię i będę wspierać w każdej Twojej decyzji.

Póki co jednak, trzymam kciuki za chłopaków :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]